reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Netiaskitchen Nulka czyli ty sie dopiero dowiesz ile masz zarodkow w dniu transferu :o???
Dlaczego teraz tak jest. Przeciez zawsze dzwonili ... Ja wczoraj przeczytalam ulotke swoich lekow do stymulacji i mam tam taki leka jak AROMEK i on jest na wprowadzenie w menopauze. Po co mi to do stymulacji? Czy ktos z was mial taki lek?
Mi ten Aromek pezepisywala lekarka na początku naszych starań, kiedy mnie stymulowala. Raz dawala Aromek, raz closyrybegyt. Pozniej przerzucili sie na lamette jak byky torbiele.

reklama
@Netiaskitchen Nulka czyli ty sie dopiero dowiesz ile masz zarodkow w dniu transferu :o???
Dlaczego teraz tak jest. Przeciez zawsze dzwonili ... Ja wczoraj przeczytalam ulotke swoich lekow do stymulacji i mam tam taki leka jak AROMEK i on jest na wprowadzenie w menopauze. Po co mi to do stymulacji? Czy ktos z was mial taki lek?

Aromek tez stymuluje jajeczka. Dziewczyny przed iui dostają go na stymulacje owulacji. Rosną po nim pecherzyki

@Waleczna36 kciuki zaciśnięte [emoji8][emoji8][emoji8]
Kochana właśnie wróciłam że szpitala, badanie zrobione i czekamy ...
Rano jak się obudziłam A nie wzięłam duphaston i luteiny to przez moment czułam jakby zaraz mało coś wybuchnąć we mnie. Teraz jest spokojniej ale brzuszek z kuciem i bólem nie odpuszcza :(
Pytałam się od razu o krzywą insulunowa koszt ok 150zl i przychodzę z własną glukoza.
Nie pamiętam tylko bo któraś mi tu jeszcze napisała o oznaczeniach 3 , czy to jest to samo ?
Przypomnijcie mi proszę Was.
Buziaki

Wpadniesz kiedys do nas na obiad to się przekonasz [emoji1787][emoji23] jest mi ciezko, bo moja mama i moja śp Babusia to mistrzynie w kuchni. Najlepsze na świecie i wszystko chudziutkie, pyszne... No i weź teraz podstaw mężowi pod ryjka cos hmm, nieco gorszej kategorii... jak idziemy do rodziców to on az pieje z zachwytu.
Jak taki KOGUT !!!! Napewno przesadzasz a juz napewno sie nie doceniasz ;) Czy ja juz wspominalam ze mam straszna fobie na punkcie zywych kur :o Nie potrafie nawet obok nich przejsc. Jest taka choroba ;) Nienawidze jak one takie grube kulki na dwoch chudych nogach z tymi oblednymi i malymi oczami i tym czyms na czubku glowy sie patrza na mnie. A one wyczuwaja moj strach bo jak tylko sie gdzies pojawie gdzie sa kury to calym stadem na mnie biegna. No i wtedy juz pozamiatane. PANIKA straszliwa. Nie wejde nigdize gdzie kury chodza tak sobie samopas bez uwiezi ;) Kiedys moj kolega wzial kure na reke i ja uspil myslalam ze padne :o

reklama
Kochana właśnie wróciłam że szpitala, badanie zrobione i czekamy ...
Rano jak się obudziłam A nie wzięłam duphaston i luteiny to przez moment czułam jakby zaraz mało coś wybuchnąć we mnie. Teraz jest spokojniej ale brzuszek z kuciem i bólem nie odpuszcza :(
Pytałam się od razu o krzywą insulunowa koszt ok 150zl i przychodzę z własną glukoza.
Nie pamiętam tylko bo któraś mi tu jeszcze napisała o oznaczeniach 3 , czy to jest to samo ?
Przypomnijcie mi proszę Was.
Buziaki
3 punktowa. Czyli pobieraja krew na czczo. Wypijasz glukoze. po 1h drugie pobranie i po 2h kolejne pobranie ;) Czuje ze u ciebie bedzie duuuzzza Betka ;)

Do góry