Hahahahaha nooo oby nieNo ciebie jak zaczna bolec i nabrzmiewac to beda szly najpierw twoje cycki a pozniej TY
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczyny, gdzieś czytałam, że 80% ludzi w Polsce nie przekazuje swojego 1% podatku na organizacje charytatywne. Jako, że tu są same ogarnięte osoby to zakładam, że u nas statystyka jest odwrotna, 80% przekazuje
Apel do pozostałych 20% oraz osób podczytujących zza krzaków!!!
Jesli nie macie komu przekazać swojego 1% podatku to przekażcie go proszę Oliwce. Oliwia to Córeczka naszej forumowej koleżanki Gosi, która miała się urodzić 2 miesiące przed moja córeczką, ale pospieszyla się tak bardzo, że jest od niej 5 miesięcy starsza. Jak same widzicie, Oliwka przyszła na świat jako skrajny wczesniak, rok temu wszystkie trzymałyśmy kciuki, żeby się udało, bo z takimi maluszkami różnie bywa. Udało się, Oliwka to wielka wojowniczka i dzięki rehabilitacji nadgania do swoich rówieśników. I właśnie potrzeba $ na rehabilitację, terapię, wizyty u specjalistów, żeby dać jej szanse na prawidłowy rozwój.
Pomożecie koleżance?
Możecie też wesprzeć Oliwke biorąc udział w licytacjach charytatywnych na fb
Jesli nie macie komu przekazać swojego 1% podatku to przekażcie go proszę Oliwce. Oliwia to Córeczka naszej forumowej koleżanki Gosi, która miała się urodzić 2 miesiące przed moja córeczką, ale pospieszyla się tak bardzo, że jest od niej 5 miesięcy starsza. Jak same widzicie, Oliwka przyszła na świat jako skrajny wczesniak, rok temu wszystkie trzymałyśmy kciuki, żeby się udało, bo z takimi maluszkami różnie bywa. Udało się, Oliwka to wielka wojowniczka i dzięki rehabilitacji nadgania do swoich rówieśników. I właśnie potrzeba $ na rehabilitację, terapię, wizyty u specjalistów, żeby dać jej szanse na prawidłowy rozwój.
Pomożecie koleżance?
Aariciaa
Zaangażowana w BB
To trzymam kciuki za udany transfer. Teraz już musi się udać Do wiatrów jestem przyzwyczajona, większość życia spędziłam nad morzem. Czekam na wiosnę, myślę, ze przyjdzie szybko w tym roku i będzie ciepło. Jeszcze echo serduszka zrobię za dwa dni w Invicta. Mam jeszcze trzy mrozaczki i chciałabym jak najszybciej po porodzie podejść do kolejnego transferu, ale po cesarce to pewnie nie będzie takie proste. Lekarz już teraz straszy rozejściem blizny itd. Muszę mu pokazać dokumentację z operacji jakie miałam na macicy i oceni, jak będę mogła rodzić.I takiej nudy życzę Ci aż do samego porodu Ja czekam tym razem na @,menda jedna spóźnia się już czwarty dzieńJak przyjdzie zaczynam leczenie od Pasikonika i w marcu transfer dwóch ostatnich eskimosów! Jakoś tylko optimizmu brak, może przez te pogodę. A ty jak znosisz te wiatry?
Ostatnia edycja:
Aneczka85_01
Opowiem wam jak kiedys wlasnie w Gorzowie WLKP pojechalam na randke. No i pojechalismy najpierw do maca i tam wypilam podwojnego shake. A pozniej koles mnie zabral na taka zwirownie. Duze jezioro i ani jednej trawki. Bylam wlasnie w stringach i bialych spodniach. Siedzimy w samochodzie ten mi tam ostro nawija a ja juz czuje po tym shaku ze cos bedzie az mi poty wyszly. To mu powiedzialam ze ide siku. Nie mialam przy sobie ani jednej chusteczki no i sie zaczelo a najgorsze bylo to ze nie mialam sie czym podetrzec bo tam naprawde nawet jedenej roslnki nie bylo. To zdjelam stanik no i musialm tym to zrobic ...!!!!!! Biustonosz wyrzucilam i wrocilam do samochodu a ten sie na mnie patrzy i widzi te sterczace guziki az przeswitujace przez bluzke to uznal ze daje mu jakies znaki i sie zaczal do mnie przytulac. Myslalam ze umre !!!!! No i spanikowana kazalm mu sie natychmiast odwiezc do domu [emoji28] [emoji28] Widzielismy sie wtedy ostatni raz
Ale z Ciebie agentka [emoji23][emoji23][emoji23] dawno się tak nie uśmiałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Netiaskitchen
Ja to nie kumam jak można nie przekazać 1% na jakiś konkretny dobry cel. Ale skoro takie są statystyki to nie dziwne że ten kraj jest tu gdzie jest...Dziewczyny, gdzieś czytałam, że 80% ludzi w Polsce nie przekazuje swojego 1% podatku na organizacje charytatywne. Jako, że tu są same ogarnięte osoby to zakładam, że u nas statystyka jest odwrotna, 80% przekazuje
Pomożecie koleżance?
Zobacz załącznik 1079212
Czarna1985
Wow ale robia kase. Szok. Ja w Gamecie mam zapłacić 1.500zl. Moim zdaniem duza ta różnicaInvicta i Novum mają 2800 w cenniku za histero...
Pójdźka
A kiedy po cesarce byś mogła podejść? Mnie pewnie czeka to samo bo miałam dwie laparotomie. Dawno miałaś ten zabieg?To trzymam kciuki za udany transfer. Teraz już musi się udać Do wiatrów jestem przyzwyczajona, większość życia spędziłam nad morzem. Czekam na wiosnę, myślę, ze przyjdzie szybko w tym roku i będzie ciepło. Jeszcze echo serduszka zrobię za dwa dni w Invicta. Mam jeszcze trzy mrozaczki i chciałabym jak najszybciej po porodzie podejść do kolejnego transferu, ale po cesarce to pewnie nie będzie takie proste. Lekarz już teraz straszy rozejściem blizny itd. Muszę mu pokazać dokumentację z operacji jakie miałam na macicy i oceni, jak będę mogła rodzić.
Liliana87
Nom.. prawie drugie tyle..Wow ale robia kase. Szok. Ja w Gamecie mam zapłacić 1.500zl. Moim zdaniem duza ta różnica [emoji33]
Dziewczyny wiadomo że każda z nas ma inne zdanie na ten temat a ten ktoś swoje przekonania którymi myśli że zmieni w nas zdanie lub wzbudzi poczucie winy.Naprawde olac to po co niepotrzebne nerwy.Ten ktoś pewnie czuje satysfakcję za poruszenie na forumAle pięknie to opisałaś[emoji6]. A ja to tylko spier... laj umiałam napisać [emoji23]
reklama
Czarna1985
Kochana co do tych pączków to jak bedziesz w Gdyni to tam jest paczkarnia w centum . Nazywa sie Paczus chyba ale nie jestem pewna. Tam sa zajeb...pączki zawsze jak jestem w Gdyni to musze zaliczyc min 2Nom.. prawie drugie tyle..
Zaczelyscie gadac o paczkach i teraz mysle o nich
Podziel się: