reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, gdzieś czytałam, że 80% ludzi w Polsce nie przekazuje swojego 1% podatku na organizacje charytatywne. Jako, że tu są same ogarnięte osoby to zakładam, że u nas statystyka jest odwrotna, 80% przekazuje 🤓
Apel do pozostałych 20% oraz osób podczytujących zza krzaków!!!
Jesli nie macie komu przekazać swojego 1% podatku to przekażcie go proszę Oliwce. Oliwia to Córeczka naszej forumowej koleżanki Gosi, która miała się urodzić 2 miesiące przed moja córeczką, ale pospieszyla się tak bardzo, że jest od niej 5 miesięcy starsza. Jak same widzicie, Oliwka przyszła na świat jako skrajny wczesniak, rok temu wszystkie trzymałyśmy kciuki, żeby się udało, bo z takimi maluszkami różnie bywa. Udało się, Oliwka to wielka wojowniczka i dzięki rehabilitacji nadgania do swoich rówieśników. I właśnie potrzeba $ na rehabilitację, terapię, wizyty u specjalistów, żeby dać jej szanse na prawidłowy rozwój.
Pomożecie koleżance? 😘

received_1037477633296716.jpeg

Możecie też wesprzeć Oliwke biorąc udział w licytacjach charytatywnych na fb

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

I takiej nudy życzę Ci aż do samego porodu:):) Ja czekam tym razem na @,menda jedna spóźnia się już czwarty dzień:oops:Jak przyjdzie zaczynam leczenie od Pasikonika i w marcu transfer dwóch ostatnich eskimosów! Jakoś tylko optimizmu brak, może przez te pogodę. A ty jak znosisz te wiatry?
To trzymam kciuki za udany transfer. Teraz już musi się udać 🤞 Do wiatrów jestem przyzwyczajona, większość życia spędziłam nad morzem. Czekam na wiosnę, myślę, ze przyjdzie szybko w tym roku i będzie ciepło. Jeszcze echo serduszka zrobię za dwa dni w Invicta. Mam jeszcze trzy mrozaczki i chciałabym jak najszybciej po porodzie podejść do kolejnego transferu, ale po cesarce to pewnie nie będzie takie proste. Lekarz już teraz straszy rozejściem blizny itd. Muszę mu pokazać dokumentację z operacji jakie miałam na macicy i oceni, jak będę mogła rodzić.

Ostatnia edycja:
Opowiem wam jak kiedys wlasnie w Gorzowie WLKP pojechalam na randke. No i pojechalismy najpierw do maca i tam wypilam podwojnego shake. A pozniej koles mnie zabral na taka zwirownie. Duze jezioro i ani jednej trawki. Bylam wlasnie w stringach i bialych spodniach. Siedzimy w samochodzie ten mi tam ostro nawija a ja juz czuje po tym shaku ze cos bedzie az mi poty wyszly. To mu powiedzialam ze ide siku. Nie mialam przy sobie ani jednej chusteczki no i sie zaczelo a najgorsze bylo to ze nie mialam sie czym podetrzec bo tam naprawde nawet jedenej roslnki nie bylo. To zdjelam stanik no i musialm tym to zrobic ...!!!!!! Biustonosz wyrzucilam i wrocilam do samochodu a ten sie na mnie patrzy i widzi te sterczace guziki az przeswitujace przez bluzke to uznal ze daje mu jakies znaki i sie zaczal do mnie przytulac. Myslalam ze umre !!!!! No i spanikowana kazalm mu sie natychmiast odwiezc do domu [emoji28] [emoji28] :o Widzielismy sie wtedy ostatni raz :-D:-D:-D

Ale z Ciebie agentka [emoji23][emoji23][emoji23] dawno się tak nie uśmiałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny, gdzieś czytałam, że 80% ludzi w Polsce nie przekazuje swojego 1% podatku na organizacje charytatywne. Jako, że tu są same ogarnięte osoby to zakładam, że u nas statystyka jest odwrotna, 80% przekazuje 🤓
Apel do pozostałych 20% oraz osób podczytujących zza krzaków!!!
Jesli nie macie komu przekazać swojego 1% podatku to przekażcie go proszę Oliwce. Oliwia to Córeczka naszej forumowej koleżanki Gosi, która miała się urodzić 2 miesiące przed moja córeczką, ale pospieszyla się tak bardzo, że jest od niej 5 miesięcy starsza. Jak same widzicie, Oliwka przyszła na świat jako skrajny wczesniak, rok temu wszystkie trzymałyśmy kciuki, żeby się udało, bo z takimi maluszkami różnie bywa. Udało się, Oliwka to wielka wojowniczka i dzięki rehabilitacji nadgania do swoich rówieśników. I właśnie potrzeba $ na rehabilitację, terapię, wizyty u specjalistów, żeby dać jej szanse na prawidłowy rozwój.
Pomożecie koleżance? 😘

Zobacz załącznik 1079212

Możecie też wesprzeć Oliwke biorąc udział w licytacjach charytatywnych na fb

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Ja to nie kumam jak można nie przekazać 1% na jakiś konkretny dobry cel. Ale skoro takie są statystyki to nie dziwne że ten kraj jest tu gdzie jest...

To trzymam kciuki za udany transfer. Teraz już musi się udać 🤞 Do wiatrów jestem przyzwyczajona, większość życia spędziłam nad morzem. Czekam na wiosnę, myślę, ze przyjdzie szybko w tym roku i będzie ciepło. Jeszcze echo serduszka zrobię za dwa dni w Invicta. Mam jeszcze trzy mrozaczki i chciałabym jak najszybciej po porodzie podejść do kolejnego transferu, ale po cesarce to pewnie nie będzie takie proste. Lekarz już teraz straszy rozejściem blizny itd. Muszę mu pokazać dokumentację z operacji jakie miałam na macicy i oceni, jak będę mogła rodzić.
A kiedy po cesarce byś mogła podejść? Mnie pewnie czeka to samo bo miałam dwie laparotomie. Dawno miałaś ten zabieg?

Ale pięknie to opisałaś[emoji6]. A ja to tylko spier... laj umiałam napisać [emoji23]
Dziewczyny wiadomo że każda z nas ma inne zdanie na ten temat a ten ktoś swoje przekonania którymi myśli że zmieni w nas zdanie lub wzbudzi poczucie winy.Naprawde olac to po co niepotrzebne nerwy.Ten ktoś pewnie czuje satysfakcję za poruszenie na forum

reklama
Do góry