Tylko nie smaż za szybko bo mogą być surowe w środku - mi tak pierwszy raz wyszły [emoji848]Dlatego w czwartek robie fredkowe paczki
reklama
Akurat za Ciebie, to ja jestem naprawdę spokojna, serio. Ja czuje ze Ty to jestes mocna babka, a Twój kropek jeszcze mocniejszy!Kurde no tak mnie naszło i uspokoić się nie mogę [emoji24] to straszne jak myśli mogą człowieka przerazić do tego stopnia ze delirium gotowe
Ruda08
Fanka BB :)
Tutaj jest wszystko bardzo sztuczne i przetworzone więc poświęcę te „5 min” na fretkowe pączkiA piekarni obok zadnej nie masz? Ja tez nie wiem czy dorwe gdzieś w cukierni ale moze maz gdzies kupi. Zjadlabym z toffi a te serowe jadlam
Polecam.
Ja zjadłabym z budyniem
NadziejaJest
A ja nawet nie wiem ile moj zarodek mierzy. Albo nie zakodowalam. Myślę ze serduszko może pojawic sie nawet jutro. Nie mysl o tym wiem wiem...mowi to ta co sieje panike sama w każdej godzinie prawieKurde no tak mnie naszło i uspokoić się nie mogę [emoji24] to straszne jak myśli mogą człowieka przerazić do tego stopnia ze delirium gotowe
NadziejaJest
Daj znac czy sie wyrobiłaś w te 5 minutTutaj jest wszystko bardzo sztuczne i przetworzone więc poświęcę te „5 min” na fretkowe pączki
Ja zjadłabym z budyniem ❤
Artemida90
A ja nawet nie wiem ile moj zarodek mierzy. Albo nie zakodowalam. Myślę ze serduszko może pojawic sie nawet jutro. Nie mysl o tym[emoji4] wiem wiem...mowi to ta co sieje panike sama w każdej godzinie prawie[emoji28]
No bo generalnie ten mój zarodek to już 7mm ma. Może babce się nie chciało szukać serca? W sumie to szybko robiła i w sumie szukała głównie zarodka i mówiła ze na serce jest za szybko i będzie za tydzień a ja teraz patrzę na wiek ciąży i porownalam z Twoim i kurde no już powinno być serce i w płacz
Liliana87
No a gdzieś wyżej napisala Netia, ze 2800 U niej?W szoku jestem, tyle to kosztuje? [emoji33]
Ja po 2 nieudanym transferze przez telefon powiedzialam do lekarza ze przed 3 może coś dobadac, sprawdzić.. I on wtedy wspomniał o histeroskopii. Dziewczyny tutaj tez pisały,ze robiły. A,ze ja miałam laparoskopie na NFZ to zapytalam swojej dr czy mi da skierowanie i chcialam jechac na Szczecin. A ona,ze moze mi na miejscu zrobic tylko czy klinika uzna opis od nas. Lekarz jak najbardziej za, więc się udało. W sobotę mnie zbadala A w pon juz mnie wcisnela do szpitala i mialam zabieg. Przy okazji mi podrapala macice. Długo po tym nie mialam @ ale 3 transfer udany macica byla czysta ale przy trzonie chyba już byky ogniska endometriozy i je od razu wypalila
A tak w ogóle to Fredzia już nie tylko z broszki będzie znana na tym forumTutaj jest wszystko bardzo sztuczne i przetworzone więc poświęcę te „5 min” na fretkowe pączki
Ja zjadłabym z budyniem
Teraz z paczkow
Liliana87
Dziękuję kochana! Ja wiem,ze Tobie też się niedługo uda każdej sie uda, bo my wszystkie tu waleczne zamówię sobie, zamowie po następnej wiyzcieJejku ciesz się! [emoji846] Ja Wam wszystkim Kochanetak dobrze tutaj życzę z całego serca, ale do Ciebie mam szczególny sentyment pod tym względem, bo miałyśmy transfer w tym samym czasie i cieszę się, ze Tobie się udało, wiec przestań już myśleć o głupotach, przesyłam Ci swoją energię żebyś cieszyła się ciąża! Ja wierze, ze mi kiedyś tez się uda, będę próbować do skutku! Wiec poczuj ta kumulacje sił i zamawiaj ten kalendarz ciąży [emoji1]
reklama
Ha ha, gorzej będzie jak Wam nie wyjdą i będziecie mnie wyzywać [emoji23]A tak w ogóle to Fredzia już nie tylko z broszki będzie znana na tym forum [emoji41][emoji1]
Teraz z paczkow
Podziel się: