Ale Kochana Ty tez masz swojego dzidziusia dobrze zainstalowanego, Przestań się martwić, taki stres jaki mu dałaś przez te krwawienia i panikę to Ci się należy pare dni nieprzespanych nocyA ja nawet nie wiem ile moj zarodek mierzy. Albo nie zakodowalam. Myślę ze serduszko może pojawic sie nawet jutro. Nie mysl o tym wiem wiem...mowi to ta co sieje panike sama w każdej godzinie prawie
reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
Kochana bo ogolnie to sie nie znam ale czy Twoj zarodek ma 7mm? A nie pecherzyk? Bo wlasnie poczytalam i pod koniec 6tyg zarodek powinien miec ok 4mm..?No bo generalnie ten mój zarodek to już 7mm ma. Może babce się nie chciało szukać serca? W sumie to szybko robiła i w sumie szukała głównie zarodka i mówiła ze na serce jest za szybko i będzie za tydzień a ja teraz patrzę na wiek ciąży i porownalam z Twoim i kurde no już powinno być serce i w płacz
Netiaskitchen
Invicta i Novum mają 2800 w cenniku za histero...No a gdzieś wyżej napisala Netia, ze 2800 U niej?
Ja po 2 nieudanym transferze przez telefon powiedzialam do lekarza ze przed 3 może coś dobadac, sprawdzić.. I on wtedy wspomniał o histeroskopii. Dziewczyny tutaj tez pisały,ze robiły. A,ze ja miałam laparoskopie na NFZ to zapytalam swojej dr czy mi da skierowanie i chcialam jechac na Szczecin. A ona,ze moze mi na miejscu zrobic tylko czy klinika uzna opis od nas. Lekarz jak najbardziej za, więc się udało. W sobotę mnie zbadala A w pon juz mnie wcisnela do szpitala i mialam zabieg. Przy okazji mi podrapala macice. Długo po tym nie mialam @ ale 3 transfer udany macica byla czysta ale przy trzonie chyba już byky ogniska endometriozy i je od razu wypalila
Ostatnia edycja:
Artemida90
Kochana bo ogolnie to sie nie znam ale czy Twoj zarodek ma 7mm? A nie pecherzyk? Bo wlasnie poczytalam i pod koniec 6tyg zarodek powinien miec ok 4mm..?
No i dobrze, bo się udało! Ja mam mieć w przyszłym cyklu, przed nowa procedura. Tyle ze ja we Fr mam to za darmo... dlatego jestem w szoku tych kwot w Pl jakie trzeba płacić...No a gdzieś wyżej napisala Netia, ze 2800 U niej?
Ja po 2 nieudanym transferze przez telefon powiedzialam do lekarza ze przed 3 może coś dobadac, sprawdzić.. I on wtedy wspomniał o histeroskopii. Dziewczyny tutaj tez pisały,ze robiły. A,ze ja miałam laparoskopie na NFZ to zapytalam swojej dr czy mi da skierowanie i chcialam jechac na Szczecin. A ona,ze moze mi na miejscu zrobic tylko czy klinika uzna opis od nas. Lekarz jak najbardziej za, więc się udało. W sobotę mnie zbadala A w pon juz mnie wcisnela do szpitala i mialam zabieg. Przy okazji mi podrapala macice. Długo po tym nie mialam @ ale 3 transfer udany macica byla czysta ale przy trzonie chyba już byky ogniska endometriozy i je od razu wypalila
Może już i mi coś się pitoli, ale myśle ze i ja coś tam mam... mam niekiedy tak bolesne miesiączki ze tracę świadomość, a ze mam dwie koleżanki w pracy które cierpią na endometriozę... Może głupie, ale chciałabym chociaż znaleźć przyczynę... bo plemniki slabe,ale tez nie najgorsze... wiec obstawiam ze coś u mnie nie tak.
To będą po prostu paczki broszkiHa ha, gorzej będzie jak Wam nie wyjdą i będziecie mnie wyzywać [emoji23]
Liliana87
Ja tak uwielbiam pączki. Jeszcze tydzień temu mowilam, ze zjem kilka [emoji16] nioch nioch. Dziś jakoś jak pomyślę to nieee. Ale do tego 20tego...Fredzia Ty mnie ciagle zaskakujesz [emoji1], paczki w 5 min? O ja, to teraz się w pracy nie wykręcę żeby przynieść coś polskiego [emoji85]
Opowiem Wam coś. Bo mi się przypomniało. Kiedyś dostalam takiego ataku bólu.. bolał mnie cały prawy bok, ciągnęło do tyłu az pod lopatke. Bylo to ok 3 w nocy. Zbierało mnie na wymioty. Wstalam przed 7 do pracy, gorące poty, za chwilę zimno, na wymioty, ręce wykręca, nogi jak z waty.. ból taki,ze sie wyprostować nie mogłam.. Koło 8 maz mnie zawiózł na izbe. Ponad 40 min się zwijalam z bólu, w końcu, zanim zszedł lekarz to pielęgniarz sie zlitowal i Mnie zaczal szprycować Jakimis kroplowkami rozkurczowymi. Potem pobrali krew i lekarz stwierdził,ze sie mecze to chyba wyrostek.. I kazal pielegnkarce mnie wcisnąć do chirurga na usg.. I ona przy mnie dzwoni.." hallo, doktorze, pilna sprawa, mam tu dziewczynę, tak, usg jej trzeba zrobic, po ciagu alkoholowym"... myslalam, ze jebne. I bym tam jebla jak bym miala sily się najpierw podniesc.. zawisło mnie tam, pomiędzy tymi wszystkimi pacjentami na korytarzu.. koszmar. I ten lekarz zjeb, myśląc,ze ja po tym ciagu tak okropnie mocno mi te usg robil... jak sobie przypomnę. I sapal do.mnie... I pyta " co pani ostatnio jadła?" A ja,ze paczka.. o 18.. A on " i co? Nie pasował pani ten pączek?" A ja,ze bardzo pasował, był taki slodziutki, swiezutki i tlusciutki... wpisał w opis " perystaltyka jelit- pączek"... I tak mi sie kojarzą paczki teraz... ze szpitala wyszlam słysząc " jeat pani stąd, nie będziemy ukrywać,ze szpital jest w trudnej sytuacji, jak pania Nie złapie to pani do nas przyjedzie i od razu na stół na wyciecie"... od razu prywatnie na usg, leki dostałam jakies na jelita bo one napuchniete i minęło. Za pół roku powtórka z rozrywki... wtedy przeżyłam to w domu, po 2 dniach prywatnie do gastrologa, gastro, badania i co? Nie wyszło nic konkretnego procz nadzerek na zoladku. Leki i po roku znow gastro i się zagoily. Bol nieziemski ale w stosunku to ich metod, żeby wcisnąć na badanie...Pikuś.
Pójdźka
I takiej nudy życzę Ci aż do samego porodu Ja czekam tym razem na @,menda jedna spóźnia się już czwarty dzieńJak przyjdzie zaczynam leczenie od Pasikonika i w marcu transfer dwóch ostatnich eskimosów! Jakoś tylko optimizmu brak, może przez te pogodę. A ty jak znosisz te wiatry?Nuda w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Junior rośnie, wszystko Ok, jedynie jest ryzyko cesarki, bo miałam już operacje z cięciem jak do cc. Jak tam u Ciebie?
Margit2018
Fredzia gorzej jak wyjdą. Trzeba będzie bieeeegać.Ha ha, gorzej będzie jak Wam nie wyjdą i będziecie mnie wyzywać [emoji23]
reklama
Liliana87
Kochana moja Artemidko.. wiem co masz. Ja w moment na stres odruch wymioty. Dziś zobaczyłam ten brąz i moment poty, blada i już wisialam nad wanną... Ale się obyło.Kurde no tak mnie naszło i uspokoić się nie mogę [emoji24] to straszne jak myśli mogą człowieka przerazić do tego stopnia ze delirium gotowe
Widziałaś dzis piekny zarodeczek może wystarczy dzien dwa i serduszko juz bedzie. Gdyby było coś nie tak to by powiedzieli. Wszystko jest ok jesteś mamusia.
Podziel się: