reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane ja do tego podchodzę jeszcze bardzo sceptycznie, bo jak zacznę skakać do sufitu a we wtorek.... ?:baffled:?
Na samym początku przy niskich wartościach beta przyrasta szybciej niż 66%-100% na 48h, więc na bliźniaki raczej nie mam co liczyć, choć jedno zdrowe to już MEGA CUD I MEGA SZCZĘŚCIE, taką betkę jak ja mam dziś z reguły ma się dzień szybciej ale jak widać mój maluch chyba dłużej gniazdko wił sobie.. Moja betka jest jednak taka sama jak była Madzielanek tego dnia i to mnie pociesza bo ona ma ślicznego bobaska w brzusiu!
Lilonka twoje maluszki chyba też trochę później się zagnieździły, pisałaś o plamieniu 7dpt? moje było wczoraj więc chyba ok??

pingwinek-wydaje mi się, że z kliniki miałaś zalecenie testowania 14dpt. Nie sugeruj się niską betą, jeśli tak wcześnie zrobiłaś badanie. Super, że przeprosiłaś sie z lekami. II kreska, choć bladziutka świadczy, że beta rośnie. Weź pod uwagę, że sikance są mniej czułe, a wykryły.
aduś-superowo, piękny przyrost, dbaj o Was!!! GRATULACJE!!!!

Adus, przede wszystkim na dupala Ci dam. Tyle stresu i lez a to przeciez nie jst obojetne dla dzidziula :tak: Odpoczywaj , odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj. Niech bobas sie ze spokojem mocno wgryza. A Ty RELAXxxxxxxxx i juz nic nie czytaj i nie szukaj. Wlacz sobie Kubusia Puchatka i popijajac hebatke z sokiem malinowym mysl o maluszku.

Aduś :-) wierzyłam,że tak będzie :-) tak się cieszę!!! gratulacje Kochana :-) teraz to już tylko będzie beta rosła a Ty dbaj o siebie i maluszka!!! rany ależ ja się cieszę :-) brak słów po prostu!

Kate nie martw się, wszystko bedzie dobrze, już niedługo zobaczysz maluszka na usg :-)

reklama
Do góry