reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pingwinku trzymam kciukasy, aby ta bladziutka druga kreska zamieniła sie w mega widoczną krechę. Bardzo Cię proszę myśl pozytywnie póki nie masz wyniku drugiej bety. No i do leków wracaj prędko!

Ostatnia edycja:
Nie nooooo, Pingwinek... Ja się z wami chyba zabije. Jak mozesz odpuszczać? Bledzioch mi wyszedł w 10dpt, taki, ze prawie go nie bylo widac a miałam blastka podanego, beta 45!! Bierz leki, odstaw kawę i lec na betę! Bez przesady, nie jest taka droga... Mam wrażenie, ze ci nie zależy. Nie mozna tak!

Pingwinek, szybciutko biegnij do szuflady i wez lekarstwa!!!! Co to za odstwaianie bez zrobienia bety!!!!! :wściekła/y: Na dodatek II na sikancu a Ty bez lekow!!!!!!:wściekła/y:
Kochana nawet jesli jest cien cienia, to on sie jeszcze rozkreci, tylko dbaj o siebie i bobaska i mi tutaj szybciutko prosze zaaplikowac zalecone leki!!!! :-)

Hola - miałam podane 2-dniowe zarodki, ale pobolewa mnie brzuch falami jak na @, więc po prostu zaczęłam czekać, jak się zacznie...
Lawendowy_sen - co do testów, pytanie jest dość proste i odpowiedzi często też :-D Ale tu pojawiły się uzasadnione wątpliwości, dlatego zwróciłam się do Komisji Egzaminacyjnej :-D Do lekarstw wróciłam w południe... wzięłam właśnie luteinę. Ale i tak to tylko po to, żeby sobie nie wyrzucać niczego, już tyle brałam różne leki, że te kilka dni nie zrobi chyba różnicy...

No właśnie, Aduś, gdzie jesteś??????

Oskaa dziękuję bardzo :* postaram się myśleć pozytywnie...

Miliaa - bardzo mi zależy, ale uwierzyłam lekarzowi ;( nie mam już siły na przeżywanie kolejnych rozczarowań tak samo intensywnie... wierz mi, dla mnie każdy miesiąc był taką samą nadzieją, jak miesiąc z ivf, po prostu ja nie widzę różnicy, no, może poza pustym kontem...

Aga - przeszukałam wcześniej cały internet i nie znalazłam przypadku ciąży, gdzie beta w 8dpt byłaby 1 :( Poza tym, lekarz sam przyznał, że tym razem się nie udało. Kazał zrobić w ten poniedziałek "na wszelki wypadek"... Wzięłam, wzięłam już :D

Ostatnia edycja:
Qrcze widzę że jednak w mojej klinice maja rację że dopiero 12 dpt wolno pierwsza betę robić. po co te nerwy wcześniej:eek:.
Pingwinek dobrze że wzięłaś leki i zrób po bożemu w poniedziałek betę i daj nam znać czy będzie dwu czy trzy cyfrowa:happy:.

Pingwinek dobrze,że wzięłaś leki, dziewczynom wychodziła bladziutka kreska a w ciąży są, miały również objawy jak na @ ... nie widziałam nigdy Twojego lekarza i nie chce go ani zobaczyć, ani usłyszeć - przykre,że lekarz tak potrafi zdołować, zamiast podnieść na duchu, sam wie,że pewność ma się dopiero w 12stym dniu pt, więc dlaczego tak powiedział

pingwinku mi w 10 dpt wyszła bladziuteńka kreska na teście, trzeba było się wpatrywać, aby ją zobaczyć. Miałam 3 dniowe zarodki. Idź na betę w poniedziałek i przyjmuj leki.
Nie rozumiem Twojego lekarza.

Aduś ... co u Ciebie? wiesz,że ❤ jesteśmy z Tobą!!!

hugs.jpeg

reklama
pingwinekmi w 10 dpt wyszla jedna kreska, w 12dpt dwie tylko , ze ta druga to cien cienia, nie odstawiaj lekow i nie pij tyle kawy. Idz na bete i zobaczysz, ze urosla.

Do góry