reklama
Pingwinku, podpisuje sie pod wypowiedzia kazdej z dziewczyn. blada druga kreska nie wychodzi bez ciazy przeciez... Ktory to doktor z N tak gada? powiem Ci szczerze, ze mnie tam taka jedna tez kilka razy doprowadza do lez, a potem sie okazywalo ze nie miala racji (jesli chodzi o stymulacje). W tej naszej klinice to w ogole pod wzgledem podejscia do pacjenta, empatii to czasami im wiele brakuje.
Dobrze, ze wrocilas do lekow i dalej wysylam Ci pozytywne mysli!
sciskam!
Dobrze, ze wrocilas do lekow i dalej wysylam Ci pozytywne mysli!
sciskam!
Aduś16
Fanka BB :)
Pingwinku Gratuluje!!!! jest druga kreska to jest i beta! i ciąża.. nie ma innej odpowiedzi.
Dziewczyny ja jednak powtórzyłam dziś betę żeby nie żyć złudzeniami aż do wtorku, i po 25 godzinach z beta wrosła 2.5krotnie z 9 do 22.9 tj. w 7dpt po podaniu blastek. Oby maleństwo już zostało ze mną!!! Kolejna w 10dpt tak jak karze klinika, tj trzecia werka i wtedy już chyba będzie wiadomo co i jak ...
Dziewczyny ja jednak powtórzyłam dziś betę żeby nie żyć złudzeniami aż do wtorku, i po 25 godzinach z beta wrosła 2.5krotnie z 9 do 22.9 tj. w 7dpt po podaniu blastek. Oby maleństwo już zostało ze mną!!! Kolejna w 10dpt tak jak karze klinika, tj trzecia werka i wtedy już chyba będzie wiadomo co i jak ...
lawendowy_sen
Aduś, gratulowałam Ci już po cichu, a teraz gratuluję z całego ♥ głośno, bo na całe gardło i do tego z fanfarami,
tak jak obiecałam :-) :-)
Alta Cappella: Anon. Fanfare - baroque trumpets - YouTube
tak jak obiecałam :-) :-)
Alta Cappella: Anon. Fanfare - baroque trumpets - YouTube
reklama
pingwinek75
ADUŚ - WIEDZIAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję!!! :-):-):-)
Podziel się: