reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale koleś! Nie może wykazać więcej zrozumienia dla praw obowiązujących w innych krajach?!? Co niby ty masz z tym zrobić?!?
Ja to jak kiedyś w końcu zajdę to mam zamiar pracować ile będę mogła, bo lubię swoją pracę - i co, też by mi tak powiedział, że po co do lekarza przychodzę [emoji49].
Wiadomo, jak ktoś ma cięższą pracę albo źle się czuje w ciąży to wtedy idzie się na zwolnienie,normalka ale ja też uważam że ciąża to nie choroba i jak ktoś chce pracować to po co takie głupie wywody[emoji49]
Właśnie o to chodzi, mógł inaczej troszeczkę podejść do odpowiedzi b wiadomo że ciąża jest ważniejsza niż praca i jeżeli bd trzeba to bd siedzieć w domu, ale jeżeli nie to muszę pracować i tyle bo na zwolnienie nie mogę iść

Ale dlaczego 8 to mało? Jeśli są dojrzałe i duże to wydaje mi się że to nie jest mało. Ważne ile uda się utworzyć zarodków. A jeśli wszystkie będą się nadawały? Ty chcesz mrozic komórki jajowe czy same zarodki?
No a ja ryczę, że 8 to mało... No ale już mi przeszło bo tłumacze sobie, że nie mam wpływu na to... Nooo też się cieszę że jednak 5-dniowe (liczę że podadzą mi dwa)
No rzeczywiście bo Ty dziś miałaś punkcje[emoji3526] to jakieś 3 dni różnicy bd między nami

No właśnie

Zobacz załącznik 1078594

Moja tez mi nogi grzeje [emoji76] zmówiły się

A mój mąż wrócił od lekarza no i jest wyrok - zapalenie płuc - tydzień w domu z antybiotykiem
Widzisz, mąż poważnie chory, a Ty się podśmiewałaś😉Mój tylko przeziębienie. Powiedziałam mu, że ja poproszę żeby mnie trochę zaraził na sobotę 🙃

Kochana wiem jak to teraz wyglada, wiem co przezywasz i wiem ze niewiele Cię uspokoi. Ale wiedz ze i ja i @NadziejaJest również miałyśmy nawet krwawienia i u nadziejki wszystko było dobrze. Mam cicha wiarę ze i u mnie jutro zobaczę piękny zarodek. Obserwuj jak to się rozwinie i zwróć uwagę czy boli cię brzuch okresowo. To były pierwsze pytania mojej doktor kiedy zadzwoniłam. Trzymaj się i dawaj znać co się dzieje
@Liliana87 czy juz lepiej? Mam taka nadzieję! Jestem najlepszym przykladem ze po krwawieniu nie wszystko skonczone wiec u Ciebie takie brudzenie tez napewno nie przekresli niczego.:) o matko my to się mamy...moj lekarz mi powiedzial ze teraz strach bedzie mi zawsze towarzyszył. No i mam czytac ksiazki a nie internety czytac;) @Artemida90 jutro usg:):) to juz bedzie serduszko? Kiedy Ty mialas transfer przypomnij mi:)
P.s. dziewczyny co na zaparcia:(:( chce mi sie a nie mogę:(

@Liliana87 czy juz lepiej? Mam taka nadzieję! Jestem najlepszym przykladem ze po krwawieniu nie wszystko skonczone wiec u Ciebie takie brudzenie tez napewno nie przekresli niczego.:) o matko my to się mamy...moj lekarz mi powiedzial ze teraz strach bedzie mi zawsze towarzyszył. No i mam czytac ksiazki a nie internety czytac;) @Artemida90 jutro usg:):) to juz bedzie serduszko? Kiedy Ty mialas transfer przypomnij mi:)

Kochana ja transfer miałam 16.01 nie wiem jak liczyć te tygodnie - OM 31.12

Na zaparcia śliwki suszone - na mnie działają. I mnie niestety różnie czasem biegunka czasem zaparcie i weź tu żyj.

A ty kiedy miałaś transfer - przypomnij mi

Ja na zaparcia pije babkę płesznik, ona jest dobra na wszystko i w ciąży też pomaga

Lepiej. Dziękuję. Jeszcze troche budzę ale myślę,że to pozostałości lecą. Na szczescie nic przy tym nie boli. Mam nadzieje,ze jutro już będzie dobrze.
Ja jak mi się chce A nie mogę stosuje czopek gkkcerynowy. Zawsze mam je w lodówce.. Ja sie śmieje do mojego męża,ze moj happy meal to czapki i runianek;) bo na ból brzucha tylko rumianek mi pomaga. A właśnie, można w ciąży rumianek??
Tak bardzo zazdroszczę Artemodzie, ze już jutro zobaczy swojego Kropusia [emoji7]

reklama
Do góry