Ha ha ha[emoji23]Żeby uszedł z życiem [emoji23] trzymam kciuki za jego walkę [emoji1307][emoji41]
reklama
Właśnie o to chodzi, mógł inaczej troszeczkę podejść do odpowiedzi b wiadomo że ciąża jest ważniejsza niż praca i jeżeli bd trzeba to bd siedzieć w domu, ale jeżeli nie to muszę pracować i tyle bo na zwolnienie nie mogę iśćAle koleś! Nie może wykazać więcej zrozumienia dla praw obowiązujących w innych krajach?!? Co niby ty masz z tym zrobić?!?
Ja to jak kiedyś w końcu zajdę to mam zamiar pracować ile będę mogła, bo lubię swoją pracę - i co, też by mi tak powiedział, że po co do lekarza przychodzę [emoji49].
Wiadomo, jak ktoś ma cięższą pracę albo źle się czuje w ciąży to wtedy idzie się na zwolnienie,normalka ale ja też uważam że ciąża to nie choroba i jak ktoś chce pracować to po co takie głupie wywody[emoji49]
Artemida90
Fanka BB :)
O kurcze.. to musisz kotełkę mężowi na płuca położyć!
Ona akurat moje nogi preferuje [emoji23][emoji23] a grzeje jak taki grzejniczek
Aaaanna
Ale dlaczego 8 to mało? Jeśli są dojrzałe i duże to wydaje mi się że to nie jest mało. Ważne ile uda się utworzyć zarodków. A jeśli wszystkie będą się nadawały? Ty chcesz mrozic komórki jajowe czy same zarodki?
No a ja ryczę, że 8 to mało... No ale już mi przeszło bo tłumacze sobie, że nie mam wpływu na to... Nooo też się cieszę że jednak 5-dniowe (liczę że podadzą mi dwa)
No rzeczywiście bo Ty dziś miałaś punkcje[emoji3526] to jakieś 3 dni różnicy bd między nami
Netiaskitchen
Widzisz, mąż poważnie chory, a Ty się podśmiewałaśMój tylko przeziębienie. Powiedziałam mu, że ja poproszę żeby mnie trochę zaraził na sobotęNo właśnie
Zobacz załącznik 1078594
Moja tez mi nogi grzeje [emoji76] zmówiły się
A mój mąż wrócił od lekarza no i jest wyrok - zapalenie płuc - tydzień w domu z antybiotykiem
NadziejaJest
@Liliana87 czy juz lepiej? Mam taka nadzieję! Jestem najlepszym przykladem ze po krwawieniu nie wszystko skonczone wiec u Ciebie takie brudzenie tez napewno nie przekresli niczego. o matko my to się mamy...moj lekarz mi powiedzial ze teraz strach bedzie mi zawsze towarzyszył. No i mam czytac ksiazki a nie internety czytac @Artemida90 jutro usg to juz bedzie serduszko? Kiedy Ty mialas transfer przypomnij miKochana wiem jak to teraz wyglada, wiem co przezywasz i wiem ze niewiele Cię uspokoi. Ale wiedz ze i ja i @NadziejaJest również miałyśmy nawet krwawienia i u nadziejki wszystko było dobrze. Mam cicha wiarę ze i u mnie jutro zobaczę piękny zarodek. Obserwuj jak to się rozwinie i zwróć uwagę czy boli cię brzuch okresowo. To były pierwsze pytania mojej doktor kiedy zadzwoniłam. Trzymaj się i dawaj znać co się dzieje
P.s. dziewczyny co na zaparcia chce mi sie a nie mogę
Artemida90
@Liliana87 czy juz lepiej? Mam taka nadzieję! Jestem najlepszym przykladem ze po krwawieniu nie wszystko skonczone wiec u Ciebie takie brudzenie tez napewno nie przekresli niczego. o matko my to się mamy...moj lekarz mi powiedzial ze teraz strach bedzie mi zawsze towarzyszył. No i mam czytac ksiazki a nie internety czytac @Artemida90 jutro usg to juz bedzie serduszko? Kiedy Ty mialas transfer przypomnij mi
Kochana ja transfer miałam 16.01 nie wiem jak liczyć te tygodnie - OM 31.12
Na zaparcia śliwki suszone - na mnie działają. I mnie niestety różnie czasem biegunka czasem zaparcie i weź tu żyj.
A ty kiedy miałaś transfer - przypomnij mi
Ja na zaparcia pije babkę płesznik, ona jest dobra na wszystko i w ciąży też pomaga@Liliana87 czy juz lepiej? Mam taka nadzieję! Jestem najlepszym przykladem ze po krwawieniu nie wszystko skonczone wiec u Ciebie takie brudzenie tez napewno nie przekresli niczego. o matko my to się mamy...moj lekarz mi powiedzial ze teraz strach bedzie mi zawsze towarzyszył. No i mam czytac ksiazki a nie internety czytac @Artemida90 jutro usg to juz bedzie serduszko? Kiedy Ty mialas transfer przypomnij mi
Babka płesznik ta roślina lecznicza, która skutecznie walczy z wieloma schorzeniami układu pokarmowego!
Babka płesznik inaczej nazywana także babką śródziemnomorską to roślina lecznicza, która wykazuje wiele właściwości prozdrowotnych. Koniecznie sprawdź, jak należy stosować babkę płesznik i przy jakich dolegliwościach szczególnie jest polecana.
www.chillizet.pl
Liliana87
@Liliana87 czy juz lepiej? Mam taka nadzieję! Jestem najlepszym przykladem ze po krwawieniu nie wszystko skonczone wiec u Ciebie takie brudzenie tez napewno nie przekresli niczego. o matko my to się mamy...moj lekarz mi powiedzial ze teraz strach bedzie mi zawsze towarzyszył. No i mam czytac ksiazki a nie internety czytac @Artemida90 jutro usg to juz bedzie serduszko? Kiedy Ty mialas transfer przypomnij mi
Lepiej. Dziękuję. Jeszcze troche budzę ale myślę,że to pozostałości lecą. Na szczescie nic przy tym nie boli. Mam nadzieje,ze jutro już będzie dobrze.
Ja jak mi się chce A nie mogę stosuje czopek gkkcerynowy. Zawsze mam je w lodówce.. Ja sie śmieje do mojego męża,ze moj happy meal to czapki i runianek bo na ból brzucha tylko rumianek mi pomaga. A właśnie, można w ciąży rumianek??
Tak bardzo zazdroszczę Artemodzie, ze już jutro zobaczy swojego Kropusia [emoji7]
reklama
Tasza
Mieści się, mieści [emoji3]Dziewczyny. Moja dzisiaj 2 beta
36.62 szału nie ma ale w sobotę było 21 więc przerosło chyba w normie co?
Podziel się: