reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny. Ja dziś wstalam i cala wkładka brązowa [emoji24][emoji24][emoji24] nie mam żadnych boli, ale od razu zrobilo mi sie gorąco A po chwili zebrało mnie na wymioty.. chyba ze stresu. Jestem teraz caly tydzien sama w pracy;( mam nadzieję,ze to coś od aplikacji.. będę obserwowała, jej, tak boje ;(
Jak brązowa to myślę że spokojnie. Będzie wszystko dobrze😘Oby Cię w pracy nie męczyli za bardzo.

reklama
Hej dziewczyny. Ja dziś wstalam i cala wkładka brązowa [emoji24][emoji24][emoji24] nie mam żadnych boli, ale od razu zrobilo mi sie gorąco A po chwili zebrało mnie na wymioty.. chyba ze stresu. Jestem teraz caly tydzien sama w pracy;( mam nadzieję,ze to coś od aplikacji.. będę obserwowała, jej, tak boje ;(
Ostatnio oglądałam te filmy dokumentalne o in vitro i tam doktor Zamora z Novum wypowiadał się że brązowy kolor na początku ciąży to dobry kolor.Nic się nie martw koleżanko zatem bo takie plamienia nam staraczkom to tylko z jednym się kojarzą "okres"

To chyba nieuniknione, że będzie bolało. Ale to nic. Ważne żeby się wszystko udało.
Ja to się czuję jak normalnie przed jakimś egzaminem. Mój M pytał czy się uczyłam chociaż do tego egzaminu😂
Masakra, że wynik tego egzaminu od nas w ogóle nie zależy... 😜 Trzymam kciuki👍

Ja odbieram mrozaka w tym miesiącu. Kolo 23 lutego. Tak jakoś to chyba wyjdzie...
Laski wiecie po co nam estrofem przed crio?

reklama
Do góry