Tasza
Fanka BB :)
Właśnie nie, jasną, tylko mam nadwrażliwość na promienie uv i muszę uważać.Pewnie masz fajna karnacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie, jasną, tylko mam nadwrażliwość na promienie uv i muszę uważać.Pewnie masz fajna karnacje
Z tą samą substancją czynną jest wiele produktów, ale jeżeli cena przekłada się na jakość to tu eljot jest wysoko.Dziewczyny czy wiecie czym się różni DHEA Eliot od innych dostępnych DHEA ?
Miłej nocki, ja spadam spać. Wstajemy przed 5, żeby zdążyć odstawić młodego do babci i dojechać do kliniki przed 8. Trzymajcie kciuki pls [emoji120][emoji120][emoji120] Jutro ważny dzień [emoji4]
Nie walczy, umiera i trzeba go ratować[emoji23]Dziękuję!!!
Mężczyzna nie choruje, on walczy o życie!
[emoji23]
Dzięki, ale nie rozumiem wlasnie czym eljot różni się od innych? Chyba nie tylko cena? Może lepiej się wchłania?Z tą samą substancją czynną jest wiele produktów, ale jeżeli cena przekłada się na jakość to tu eljot jest wysoko.
Zaciśnięte [emoji3]Miłej nocki, ja spadam spać. Wstajemy przed 5, żeby zdążyć odstawić młodego do babci i dojechać do kliniki przed 8. Trzymajcie kciuki pls [emoji120][emoji120][emoji120] Jutro ważny dzień [emoji4]
No o to mi chodzi. Albo na innym nośniku albo lepsza forma chemiczna. Musi chodzić o skuteczność, więc i wchłanianie i forma najbardziej zbliżonego do natury hormonu.Dzięki, ale nie rozumiem wlasnie czym eljot różni się od innych? Chyba nie tylko cena? Może lepiej się wchłania?
Miłej nocki, ja spadam spać. Wstajemy przed 5, żeby zdążyć odstawić młodego do babci i dojechać do kliniki przed 8. Trzymajcie kciuki pls Jutro ważny dzień
TrzymamyMiłej nocki, ja spadam spać. Wstajemy przed 5, żeby zdążyć odstawić młodego do babci i dojechać do kliniki przed 8. Trzymajcie kciuki pls Jutro ważny dzień