@Netiaskitchen kciuki za jutro za koszyk pełen dojrzałych jajec
reklama
@Netiaskitchen powodzenia Kochana
Cześć dziewczyny
Jestem 6dpt ,strasznie się denerwuje czy się udało
Podano 2 zarodki w 5d
7 dnia miałam mikro skurcze takie delikatne
A teraz mam meeega wzięty brzuch jak w 5 miesiącu
Myślicie ze to dobre objawy i kiedy zrobić betę ?
Kazali zrobić 10dpt
Podano 2 zarodki w 5d
Kazali zrobić 10dpt
motylek24
Fanka BB :)
Nawet możesz zrobić dziś a już jutro to na bank coś już powinno być. Powodzenia.Cześć dziewczyny
Podano 2 zarodki w 5d
Kazali zrobić 10dpt
Liliana87
Hej dziewczyny. Ja dziś wstalam i cala wkładka brązowa [emoji24][emoji24][emoji24] nie mam żadnych boli, ale od razu zrobilo mi sie gorąco A po chwili zebrało mnie na wymioty.. chyba ze stresu. Jestem teraz caly tydzien sama w pracy;( mam nadzieję,ze to coś od aplikacji.. będę obserwowała, jej, tak boje ;(
Kochana spokojnie, przecież sama wiesz że na forum tyle takich przypadków [emoji846].Hej dziewczyny. Ja dziś wstalam i cala wkładka brązowa [emoji24][emoji24][emoji24] nie mam żadnych boli, ale od razu zrobilo mi sie gorąco A po chwili zebrało mnie na wymioty.. chyba ze stresu. Jestem teraz caly tydzien sama w pracy;( mam nadzieję,ze to coś od aplikacji.. będę obserwowała, jej, tak boje ;(
Będzie dobrze, dobrze że to nie żywa krew [emoji846]
Czarna1985
Duże kciukasy za CiebieMiłej nocki, ja spadam spać. Wstajemy przed 5, żeby zdążyć odstawić młodego do babci i dojechać do kliniki przed 8. Trzymajcie kciuki pls Jutro ważny dzień
Czarna1985
Spokojnie kochana to pewnie po progesteronieHej dziewczyny. Ja dziś wstalam i cala wkładka brązowa [emoji24][emoji24][emoji24] nie mam żadnych boli, ale od razu zrobilo mi sie gorąco A po chwili zebrało mnie na wymioty.. chyba ze stresu. Jestem teraz caly tydzien sama w pracy;( mam nadzieję,ze to coś od aplikacji.. będę obserwowała, jej, tak boje ;(
Czarnula, a ty robiłaś badanie IMK? Trzeba być na czczo?Spokojnie kochana to pewnie po progesteronie
reklama
Czarna1985
Wiesz, nie pamietam juz czy robilam to badanie. Ale ja to zawsze ide na czczo . Teraz sie szykuje do pracy, ale po pracy sprawdzę moje wyniki i dam znać kochana Milego dnia dziewczynyCzarnula, a ty robiłaś badanie IMK? Trzeba być na czczo?
Podziel się: