reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny
Jestem 6dpt ,strasznie się denerwuje czy się udało
Podano 2 zarodki w 5d
7 dnia miałam mikro skurcze takie delikatne
A teraz mam meeega wzięty brzuch jak w 5 miesiącu
Myślicie ze to dobre objawy i kiedy zrobić betę ?
Kazali zrobić 10dpt

Cześć dziewczyny
Jestem 6dpt ,strasznie się denerwuje czy się udało
Podano 2 zarodki w 5d
7 dnia miałam mikro skurcze takie delikatne
A teraz mam meeega wzięty brzuch jak w 5 miesiącu
Myślicie ze to dobre objawy i kiedy zrobić betę ?
Kazali zrobić 10dpt
Nawet możesz zrobić dziś a już jutro to na bank coś już powinno być. Powodzenia.

Hej dziewczyny. Ja dziś wstalam i cala wkładka brązowa [emoji24][emoji24][emoji24] nie mam żadnych boli, ale od razu zrobilo mi sie gorąco A po chwili zebrało mnie na wymioty.. chyba ze stresu. Jestem teraz caly tydzien sama w pracy;( mam nadzieję,ze to coś od aplikacji.. będę obserwowała, jej, tak boje ;(

Hej dziewczyny. Ja dziś wstalam i cala wkładka brązowa [emoji24][emoji24][emoji24] nie mam żadnych boli, ale od razu zrobilo mi sie gorąco A po chwili zebrało mnie na wymioty.. chyba ze stresu. Jestem teraz caly tydzien sama w pracy;( mam nadzieję,ze to coś od aplikacji.. będę obserwowała, jej, tak boje ;(
Kochana spokojnie, przecież sama wiesz że na forum tyle takich przypadków [emoji846].
Będzie dobrze, dobrze że to nie żywa krew [emoji846]

Spokojnie kochana to pewnie po progesteronie

reklama
Do góry