reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałyście zwolnienie po punkcji? Bo ja nie wzięłam i nie wiem czy jutro dam radę 8 godzin wysiedzieć w pracy. Brzuch boli i spuchnięty, już wyglądam jak w 5 mc ciąży.

Miałyście zwolnienie po punkcji? Bo ja nie wzięłam i nie wiem czy jutro dam radę 8 godzin wysiedzieć w pracy. Brzuch boli i spuchnięty, już wyglądam jak w 5 mc ciąży.
Ja nie brałam. Miałam 2. Za każdym razem jakoś dawałam radę. Ale czułam się miarę dobrze. Jeśli nie czujesz się na siłach. Weź wolne i Wogóle się nie zastanawiaj. Nie ma sensu żebyś męczyła się w pracy .

We Francji tez już niezle wieje, rano byłam po w sklepie po puszki dla koteka, bo mąż wczoraj zapomniał kupić, a kotek rano z wyrzutami na mnie patrzył, co to ma znaczyć ze śniadanka nie ma🤣? Poszłam praktycznie w piżamie, tylko spodnie od dresu szare założyłam, bo od piżamy miałam w małpki 😄. Do sklepu miałam pod wiatr, a z powrotem już z wiatrem 🙂
No mąż się uparl że pójdzie do parku z synem i małego normalnie przewracalo tak wieje

Ja normlnie pracowalam mimo, ze objawy hiperki mialam do 13tyg ciazy.
Czulam sie slabo, ale jakos poszlo. Po transferze mialam weekend wolny, bo wypadlo w pt, a potem juz pracowalam.
Na zwolnienie poszlam w 9tc.

reklama
Do góry