reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale w ustach mam troche kwasu hialo :D:biggrin2: tylko juz tego nie robie ;)
A to nie schodzi po czasie??
Tak mi się przypomniało, jak poszlam w lipcu na makijaż do makijazystki, ona cała obstrzyknieta az sztywna i mi pociągnęła,ze wyglądam na 40 przez zmarszczki i muszę się zacząć obstrzykiwac. Tak mi zryla banie, po czym powiedziała,ze u niej dobra cena i zaprasza.

Hejka laseczki :)
Chciałam wam powiedzieć że z tym zastrzykami coraz lepiej sobie radzę. Na początku szybko wbijalam igle i to był chyba błąd, bo teraz wbijam ja B powoli wloze całą i dopiero powoli podaje zastrzyk ;)
Jak to się mówi praktyka czyni mistrza.
Miłego dnia :)
Super;) ja jednego dnia zrobie pieknie i wchodzi jak w masło A innego nie mogę się przebić przez skórę. Prolutex robie idealnie, nie boli nic ale heparyna nie ma mocnych na nią.

Przypomnialo mi sie jak tu na forum trafilam i od razu wiedzialam ze zostane bo mnie jedna osoba tak mocno rozsmieszyla. Sytuacja wygladala tak ze ktoras z was poprosila o rozpiske co sie dzieje z zarodkiem po transferze i ktos nagle z tekstem: A teraz ja wchodze cala na bialo !!!!! i wrzucila ta rozpiske :D:D:D Nie jestem pewna czy to nie byla czasami moja @fredka84 :D:D:D
Nie, to nie ja, ale też to widziałam i prawie sikalam że śmiechu 😂😂😂
Edit już doczytałam że znalazły się winną 😂

reklama
Sandra, wrzuć proszę zdjęcie tej odżywki co ty masz, bo chcę dzisiaj zamówić. Mam wrażenie, że po ciąży to mi tylko 1/3 włosów została 😳
A taką reklamę zrobiłyście, że już widzę siebie z włosami jak pocahontas! 🤩
Tak więc proszę ;D sesje zrobiłam 😂 moje szampony są bez sls, a pasta do zębów bez fluoru 👍🏼
Na ostatnim zdjęciu masz odżywkę i masełko ;)

Załączniki

• 82A94DEF-DCB4-4F48-857A-7B565AEFED43.jpeg
    82A94DEF-DCB4-4F48-857A-7B565AEFED43.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 74
  • 9EA4F669-CB04-4485-805E-9BB93E7CBC7D.jpeg
    9EA4F669-CB04-4485-805E-9BB93E7CBC7D.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 68
  • EE91B636-C0A0-49ED-91BC-345A18DECD96.jpeg
    EE91B636-C0A0-49ED-91BC-345A18DECD96.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 76
Do góry