reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Muszą Ci powiedzieć i taki raport powinnaś dostać z podsumowaniem wszystkich zapładnianych komórek (bo jesteś w invicta, tak?). W raporcie widać ile zarodków przetrwało do którego stadium, a które niestety padły i kiedy.
Dają taki raport ale dopiero jak skończą hodowlę. Po 3 lub 5 dobie a wcześniej trzeba czekać nic nie mówią

We Francji tez już niezle wieje, rano byłam po w sklepie po puszki dla koteka, bo mąż wczoraj zapomniał kupić, a kotek rano z wyrzutami na mnie patrzył, co to ma znaczyć ze śniadanka nie ma🤣? Poszłam praktycznie w piżamie, tylko spodnie od dresu szare założyłam, bo od piżamy miałam w małpki 😄. Do sklepu miałam pod wiatr, a z powrotem już z wiatrem 🙂
I oby z wiatrem juz tak przez cale zycie ;)

reklama
Do góry