Jeszcze ja , prawdopodobnie tez kwiecieńSuper ja ,@bazylia128 i mam nadzieję ze nasza Basia tez w kwietniu. Dziewczyny kwiecień będzie nasz❤❤❤
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Ale jakie bielutkie. Moje marzenie..Przeciez pisalam ze mam wystajaca trojke na zdjeciu tego tak nie widac Dzieks, towszystko wycwiczone NIE DANE [emoji7]
Liliana87
To witam w klubie muchomorkowMnie też pryszczy na tych lekach . Wyglądam jak muchomor
bazylia128
Ja tez zaraz ide ale na bieznie na godzinke Przed obiadem zebym mogla zjesc cos dobrego. Daaajesz niedlugo zlapiesz bakcyla i poczujesz to cos ❤ a Twoje psiury saaa piekne Takie dostojne@bazylia128 właśnie kuźwa biegam na kacu, ja pitolę, jak ty możesz to tak kochać Zobacz załącznik 1078094
Dają taki raport ale dopiero jak skończą hodowlę. Po 3 lub 5 dobie a wcześniej trzeba czekać nic nie mówiąMuszą Ci powiedzieć i taki raport powinnaś dostać z podsumowaniem wszystkich zapładnianych komórek (bo jesteś w invicta, tak?). W raporcie widać ile zarodków przetrwało do którego stadium, a które niestety padły i kiedy.
bazylia128
Mam ja z Orsay chybaMusze musze. Mam takie te samoprzylepne same wkladki
bazylia128
I oby z wiatrem juz tak przez cale zycieWe Francji tez już niezle wieje, rano byłam po w sklepie po puszki dla koteka, bo mąż wczoraj zapomniał kupić, a kotek rano z wyrzutami na mnie patrzył, co to ma znaczyć ze śniadanka nie ma? Poszłam praktycznie w piżamie, tylko spodnie od dresu szare założyłam, bo od piżamy miałam w małpki . Do sklepu miałam pod wiatr, a z powrotem już z wiatrem
bazylia128
Nie wybielalam ich. Uzywalam tylko takich paseczkow wybielajacych dwa razy dziennieAle jakie bielutkie. Moje marzenie..
bazylia128
Ale w ustach mam troche kwasu hialo tylko juz tego nie robieNie wybielalam ich. Uzywalam tylko takich paseczkow wybielajacych dwa razy dziennie
reklama
Waleczna36
Hejka laseczki
Chciałam wam powiedzieć że z tym zastrzykami coraz lepiej sobie radzę. Na początku szybko wbijalam igle i to był chyba błąd, bo teraz wbijam ja B powoli wloze całą i dopiero powoli podaje zastrzyk
Jak to się mówi praktyka czyni mistrza.
Miłego dnia
Chciałam wam powiedzieć że z tym zastrzykami coraz lepiej sobie radzę. Na początku szybko wbijalam igle i to był chyba błąd, bo teraz wbijam ja B powoli wloze całą i dopiero powoli podaje zastrzyk
Jak to się mówi praktyka czyni mistrza.
Miłego dnia
Podziel się: