reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja za winkiem nie przepadam, w sumie już pisałam że żaden alkohol mi nie smakuje, tylko niektóre są dla mnie bardziej znośne 😂.
Wczoraj to ja miałam być kierowcą, ale rano kumpela napisała że ma newsa - nasza 42- letnia znajoma z pracy zaliczyła wpadkę. Smutno mi było 🙁 No i sobie znowu nawkręcalam że wszyscy zachodzą tylko nie ja 😢. A po alkoholu jakoś świat lepiej wygląda.
Jak zawsze się bardzo cieszę jak komuś się udaje, kto tak bardzo się stara i dużo przeszedł, taj tez gdzieś mnie zawsze ukluje w środku jak ktoś zalicza ot tak sobie wpadkę. No ale cóż....
Ja nie znoszę mocnych alkoholi, ale wino i piwo lubię od czasu do czasu 😋😜

reklama
@bazylia128 właśnie kuźwa biegam na kacu, ja pitolę, jak ty możesz to tak kochać 😱
IMG_20200209_121824_1.jpg

Mialam wrzucic cos znad morza ale trafilam na moje sukienki i zastanawiam sie czy jednak nie zalożyc jedenej z tych na impreze. Zdjecia robie z lapka na tel wiec troche nie wyrazne.
@Liliana87 porob nam jakies zdjecia z nad morza jak bedziesz pllliiiiisss. Ja uciekam do Łukasza. Bede pozniej buiaki ;)
Laska, ale Ty masz piekne zeby! Sukienki tez piekne, wszystkie. I figurka marzenie [emoji7]

Mialam wrzucic cos znad morza ale trafilam na moje sukienki i zastanawiam sie czy jednak nie zalożyc jedenej z tych na impreze. Zdjecia robie z lapka na tel wiec troche nie wyrazne.
@Liliana87 porob nam jakies zdjecia z nad morza jak bedziesz pllliiiiisss. Ja uciekam do Łukasza. Bede pozniej buiaki ;)
Wooooow wszystkie w moim stylu 😍ale ta cekinowa/z wcięciem w biuście ...🔥skąd ja masz ???!! 🙏🏼😍i masz tam coś „wspomagającego”cycuszki czy nie musisz ? 👌🏽👌🏽👌🏽

O kurczę, też bym się bała. Wczoraj w Tv mówili że u nas od poniedziałku też ma mocno wiać więc pewnie to od Was będzie szło
We Francji tez już niezle wieje, rano byłam po w sklepie po puszki dla koteka, bo mąż wczoraj zapomniał kupić, a kotek rano z wyrzutami na mnie patrzył, co to ma znaczyć ze śniadanka nie ma🤣? Poszłam praktycznie w piżamie, tylko spodnie od dresu szare założyłam, bo od piżamy miałam w małpki 😄. Do sklepu miałam pod wiatr, a z powrotem już z wiatrem 🙂

Mnie też pryszczy na tych lekach . Wyglądam jak muchomor
A mnie tak wywaliło od wczoraj pryszczami, do tego takimi bolacymi [emoji85] jak to maz mowi "zachciewajki"..
Podnoszę swoje 4 litery i idę gotowac makaron do rosołu. Marek juz sie wzial za koklety. Jak mu pomogę to może mnie zabierze nad morze ;)

reklama
Do góry