reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja za winkiem nie przepadam, w sumie już pisałam że żaden alkohol mi nie smakuje, tylko niektóre są dla mnie bardziej znośne 😂.
Wczoraj to ja miałam być kierowcą, ale rano kumpela napisała że ma newsa - nasza 42- letnia znajoma z pracy zaliczyła wpadkę. Smutno mi było 🙁 No i sobie znowu nawkręcalam że wszyscy zachodzą tylko nie ja 😢. A po alkoholu jakoś świat lepiej wygląda.
Jak zawsze się bardzo cieszę jak komuś się udaje, kto tak bardzo się stara i dużo przeszedł, taj tez gdzieś mnie zawsze ukluje w środku jak ktoś zalicza ot tak sobie wpadkę. No ale cóż....
Ja nie znoszę mocnych alkoholi, ale wino i piwo lubię od czasu do czasu 😋😜

reklama
@bazylia128 właśnie kuźwa biegam na kacu, ja pitolę, jak ty możesz to tak kochać 😱
IMG_20200209_121824_1.jpg

Mialam wrzucic cos znad morza ale trafilam na moje sukienki i zastanawiam sie czy jednak nie zalożyc jedenej z tych na impreze. Zdjecia robie z lapka na tel wiec troche nie wyrazne.
@Liliana87 porob nam jakies zdjecia z nad morza jak bedziesz pllliiiiisss. Ja uciekam do Łukasza. Bede pozniej buiaki ;)
Laska, ale Ty masz piekne zeby! Sukienki tez piekne, wszystkie. I figurka marzenie [emoji7]

Mialam wrzucic cos znad morza ale trafilam na moje sukienki i zastanawiam sie czy jednak nie zalożyc jedenej z tych na impreze. Zdjecia robie z lapka na tel wiec troche nie wyrazne.
@Liliana87 porob nam jakies zdjecia z nad morza jak bedziesz pllliiiiisss. Ja uciekam do Łukasza. Bede pozniej buiaki ;)
Wooooow wszystkie w moim stylu 😍ale ta cekinowa/z wcięciem w biuście ...🔥skąd ja masz ???!! 🙏🏼😍i masz tam coś „wspomagającego”cycuszki czy nie musisz ? 👌🏽👌🏽👌🏽

O kurczę, też bym się bała. Wczoraj w Tv mówili że u nas od poniedziałku też ma mocno wiać więc pewnie to od Was będzie szło
We Francji tez już niezle wieje, rano byłam po w sklepie po puszki dla koteka, bo mąż wczoraj zapomniał kupić, a kotek rano z wyrzutami na mnie patrzył, co to ma znaczyć ze śniadanka nie ma🤣? Poszłam praktycznie w piżamie, tylko spodnie od dresu szare założyłam, bo od piżamy miałam w małpki 😄. Do sklepu miałam pod wiatr, a z powrotem już z wiatrem 🙂

Mnie też pryszczy na tych lekach . Wyglądam jak muchomor
A mnie tak wywaliło od wczoraj pryszczami, do tego takimi bolacymi [emoji85] jak to maz mowi "zachciewajki"..
Podnoszę swoje 4 litery i idę gotowac makaron do rosołu. Marek juz sie wzial za koklety. Jak mu pomogę to może mnie zabierze nad morze ;)

reklama
Do góry