reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]Zobacz załącznik 1078060Zobacz załącznik 1078061Zobacz załącznik 1078062
Super zdjęcia ❤️❤️❤️. Figurka piękna ❤️.
Ale już niedługo taka będzie 😜. Ale ze mnie jędza, co nie 😂

reklama
To bylo latem [emoji23][emoji1787] akurat w czerwcu dowiedziałam się o IO, przeszłam na dietę i w 1.5 miesiaca zeszło 8kg. Teraz już nie mam płaskiego brzucha, wręcz napuchniety chyba od tych zastrzykow. Jak staje bokiem to już jakby brzuch ciazowy [emoji23][emoji1787]

Ja wazę 84kg wiec wyobraź sobie mój [emoji33]

Lubię zamawiać w ezebrze. Mają tam niektóre produkty w super cenie. Zamówię sobie tez biooil przy okazji;)
Ja pierwszy raz zamawiałam ale na apewno nie ostatni😊super ceny i wygodna dostawa paczką w ruch. Ja to strasznie nie lubię się ganiać z kurierami, więc zwykle jak mogę wybieram paczkomaty i inne tego typu rozwiązania.

reklama
Do góry