Nooo, pamiętam [emoji23][emoji23][emoji23]OOOOOOOOOOOOOO podobasz mi sie Tylko jak ten twoj maz sie przez nie dostaje ? Od razu mi sie przypomina ten moment filmu ze strasznego filmu jak koles wyjął pile i musial ciac
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Poza tym jestesmy zdania ze dziecko powinno sie wychowywac z sami To nie czekaj bedzie wesołoKurcze to mi teraz dalas do myslenia. Ja zawsze sie bałam ze z dwoma bedzie gorzej z wyjazdami a przede wszystkim czy się dogadają. Jezeli nam sie nie uda miec dzidziusia to pierwsze co jade po szczeniaka . A jak sie uda to pewnie zdecydujemy się ale juz w pozniejszym czasie dziekuje za podpowiedź. Bardzo mi tymi slowami pomoglas
Olusja1987
Ale to tak serio może mieć powiązanie?
Moze to nie zapalenie tylko bejbiki sie montuja. Ja tez wstawalam na siku w nocy i jak sikalam to mnie w pachwinie bardzo ciągło Trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
bazylia128
❤ ❤ ❤ dziekuje ale zobaczymy jak bedzie A ty jak sie czujesz przed jutrzejszym dniem ? Lubisz narkoze bo ja nie znoszeTak nie mów!!! Jaka stracona pozycja, przecież będziesz mieć nowy super startJuż wystarczająco dużo złego doświadczyłaś, teraz będzie już tylko lepiej
bazylia128
KOCHAM TONie możesz tak myśleć!! Wszystkim sie ma udać i koniec kropka. Zły czas już mija. Bo tutaj chodzi o to, ze wszystkie czekaliśmy na piekne dzieci i będą w podobnym wieku i zrobimy zlot, piknik na trawce, z kocykami i dzidziami
bazylia128
No tylko i wylacznie w centralnejTak, mi taki piknik też chodzi po głowie. Gdzieś w centralnej Polsce
Liliana87
Wrzycicie foto?Zajebista[emoji4]I jak za pół darmo za taką jakość [emoji4]zapytam mamę jutro jak jej się podoba,bo dla niej też kupiłam.
bazylia128
Zamowilam na allegro stosuj bo naprawde warto. Ja ogolnie sceptycznie podchodze do kosmetykow do wlosow bo naprawde nie wiele mi poagala a tu sie mile zaskoczylamA gdzie zamawialas? Czy stacjonarnie? Może też powinnam używać, skoro znow pod koniec marca potraktuje je rozjasniaczem
bazylia128
No pewnie. Ja tez sie martwilam ze cos nie tak. Chcesz to cofnij sobie moje posty z sierpnia. Co chwile tu poplakiwalam a pozniej pojechalam na usg i byl pecherzykAle to tak serio może mieć powiązanie?
reklama
Netiaskitchen
ProszęWrzycicie foto?
Załączniki
Podziel się: