reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poza tym jestesmy zdania ze dziecko powinno sie wychowywac z sami ;) To nie czekaj ;) bedzie wesoło :)
Chętnie bym teraz jakiegos przygarnela ze schroniska ale moj Lukasz ma uczulenie na sierść. Wiec u mnie jedyna opcja shih tzu . Wiesz kolejny problem jest ze teraz ciagle bedziemy latać do Polski . Nasi przyjaciele zawsze zostają z shogunkiem u nas w domku ale nie chce im dodawac kolejnego problemu jakim jest szczeniak. Jednak trochę kłopotu jest.Wiec mysle ze po tym wszystkim na pewno sie zdecydujemy❤😉

Oj tak [emoji173] [emoji7] Fajnie bo bylam w czerwcu wiec pozniej cale lato chwalilam sie swoja opalenizna :D Łukaszowi najbardziej oczywiscie podobala sie roznica na dupci ;) dla mnie to wygladalo paskudnie. Wyobraz sobie jak to wygladalo :biggrin2:
Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]
IMG_20190724_143702_350.jpeg
IMG_20190726_131932_230.jpeg
IMG_20190608_181826_260.jpeg

Cześć dziewczyny , nadrabiam was ale ciężko . Tyle postów . Miałam teraz męża tydzień w domu to nie było czasu na nic .

Pytanie o pory zastrzyków . Jak je się bierze ? Bo teraz mnie olśniło ze może ja złe je brałam ze oba o tej samej godzinie ? Na wzrost i na niepekanie . U mnie dopiero pół opakowania antyków pierwszej paczki 🥺 a gdzie jeszcze dwie całe ? Czas stoi w miejscu

Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]Zobacz załącznik 1078060Zobacz załącznik 1078061Zobacz załącznik 1078062

Boziu jakie wy macie płaskie brzuchy 🤩🤩 moje marzenie a tak to całe życie z fałdkami - mam nadzieje ze ciaza chociaż trochę wyrówna te gory doliny i będzie jeden równy bebzolek

reklama
Boziu jakie wy macie płaskie brzuchy [emoji2956][emoji2956] moje marzenie a tak to całe życie z fałdkami - mam nadzieje ze ciaza chociaż trochę wyrówna te gory doliny i będzie jeden równy bebzolek
To bylo latem [emoji23][emoji1787] akurat w czerwcu dowiedziałam się o IO, przeszłam na dietę i w 1.5 miesiaca zeszło 8kg. Teraz już nie mam płaskiego brzucha, wręcz napuchniety chyba od tych zastrzykow. Jak staje bokiem to już jakby brzuch ciazowy [emoji23][emoji1787]

Do góry