reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poza tym jestesmy zdania ze dziecko powinno sie wychowywac z sami ;) To nie czekaj ;) bedzie wesoło :)
Chętnie bym teraz jakiegos przygarnela ze schroniska ale moj Lukasz ma uczulenie na sierść. Wiec u mnie jedyna opcja shih tzu . Wiesz kolejny problem jest ze teraz ciagle bedziemy latać do Polski . Nasi przyjaciele zawsze zostają z shogunkiem u nas w domku ale nie chce im dodawac kolejnego problemu jakim jest szczeniak. Jednak trochę kłopotu jest.Wiec mysle ze po tym wszystkim na pewno sie zdecydujemy❤😉

Oj tak [emoji173] [emoji7] Fajnie bo bylam w czerwcu wiec pozniej cale lato chwalilam sie swoja opalenizna :D Łukaszowi najbardziej oczywiscie podobala sie roznica na dupci ;) dla mnie to wygladalo paskudnie. Wyobraz sobie jak to wygladalo :biggrin2:
Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]
IMG_20190724_143702_350.jpeg
IMG_20190726_131932_230.jpeg
IMG_20190608_181826_260.jpeg

Cześć dziewczyny , nadrabiam was ale ciężko . Tyle postów . Miałam teraz męża tydzień w domu to nie było czasu na nic .

Pytanie o pory zastrzyków . Jak je się bierze ? Bo teraz mnie olśniło ze może ja złe je brałam ze oba o tej samej godzinie ? Na wzrost i na niepekanie . U mnie dopiero pół opakowania antyków pierwszej paczki 🥺 a gdzie jeszcze dwie całe ? Czas stoi w miejscu

Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]Zobacz załącznik 1078060Zobacz załącznik 1078061Zobacz załącznik 1078062

Boziu jakie wy macie płaskie brzuchy 🤩🤩 moje marzenie a tak to całe życie z fałdkami - mam nadzieje ze ciaza chociaż trochę wyrówna te gory doliny i będzie jeden równy bebzolek

reklama
Boziu jakie wy macie płaskie brzuchy [emoji2956][emoji2956] moje marzenie a tak to całe życie z fałdkami - mam nadzieje ze ciaza chociaż trochę wyrówna te gory doliny i będzie jeden równy bebzolek
To bylo latem [emoji23][emoji1787] akurat w czerwcu dowiedziałam się o IO, przeszłam na dietę i w 1.5 miesiaca zeszło 8kg. Teraz już nie mam płaskiego brzucha, wręcz napuchniety chyba od tych zastrzykow. Jak staje bokiem to już jakby brzuch ciazowy [emoji23][emoji1787]

Do góry