reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny , nadrabiam was ale ciężko . Tyle postów . Miałam teraz męża tydzień w domu to nie było czasu na nic .

Pytanie o pory zastrzyków . Jak je się bierze ? Bo teraz mnie olśniło ze może ja złe je brałam ze oba o tej samej godzinie ? Na wzrost i na niepekanie . U mnie dopiero pół opakowania antyków pierwszej paczki 🥺 a gdzie jeszcze dwie całe ? Czas stoi w miejscu
Ja brałam zgodnie z zaleceniami gonapeptyl (na nie pękanie) rano ok 6-7, a menopur (na wzrost) po południu ok 16.Co do Menopuru to miało być o stałej porze między 16 a 20 ale jakoś tak w mojej głowie było że im szybciej zrobię sobie ten zastrzyk tym lepiej on zadziała (co chyba nie jest prawdą, ale tak mi pasowało)😊

reklama
Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]Zobacz załącznik 1078060Zobacz załącznik 1078061Zobacz załącznik 1078062
Ale cudownie. Jaaaak ja ci znowu zazdroszcze ;) Taka opalenizna nadmorska jest piekna zupelnie inna niz te solary iinne wspomagacze ;) Ty slicznoto !!!

Ja pierwszy raz zamawiałam ale na apewno nie ostatni😊super ceny i wygodna dostawa paczką w ruch. Ja to strasznie nie lubię się ganiać z kurierami, więc zwykle jak mogę wybieram paczkomaty i inne tego typu rozwiązania.
Ja też często kupuję w zebra, a jeszcze jest Cocolita, też mają fajne ceny i duży wybór. Może znasz?

He he, będziesz za sobą je po ziemi ciągnęła [emoji23]

Smiej się śmiej, ale kiedyś miałam włosy za tylek, scielam do ramion i mój się zorientował dopiero po dwóch tygodniach, że coś jest inaczej 😂
Teraz już go uprzedzam, że idę do fryzjera to przynajmniej wie, że ma powiedzieć 'ślicznie wyglądasz!', polecam ta metodę na spokój w małżeństwie 😂😂😂

Mam pytanie do pan przytulajacych muszle z rana - jak radzić sobie z podrażnieniem gardła?

Płucz gardło rumiankiem.
Jak masz mdłości to imbir pomaga, witamina C (u mnie woda z sokiem cytrynowym) też zmniejsza ryzyko rozmów z kibelkiem, na zgage migdały lub mleko migdalowe oraz rennie.

W Polsce są jeszcze tabletki prevomit, to jest wyciąg z imbiru i cytryny, ale pewnie w NL tego nie dostaniesz...

reklama
Do góry