reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny , nadrabiam was ale ciężko . Tyle postów . Miałam teraz męża tydzień w domu to nie było czasu na nic .

Pytanie o pory zastrzyków . Jak je się bierze ? Bo teraz mnie olśniło ze może ja złe je brałam ze oba o tej samej godzinie ? Na wzrost i na niepekanie . U mnie dopiero pół opakowania antyków pierwszej paczki 🥺 a gdzie jeszcze dwie całe ? Czas stoi w miejscu
Ja brałam zgodnie z zaleceniami gonapeptyl (na nie pękanie) rano ok 6-7, a menopur (na wzrost) po południu ok 16.Co do Menopuru to miało być o stałej porze między 16 a 20 ale jakoś tak w mojej głowie było że im szybciej zrobię sobie ten zastrzyk tym lepiej on zadziała (co chyba nie jest prawdą, ale tak mi pasowało)😊

reklama
Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]Zobacz załącznik 1078060Zobacz załącznik 1078061Zobacz załącznik 1078062
Ale cudownie. Jaaaak ja ci znowu zazdroszcze ;) Taka opalenizna nadmorska jest piekna zupelnie inna niz te solary iinne wspomagacze ;) Ty slicznoto !!!

Ja pierwszy raz zamawiałam ale na apewno nie ostatni😊super ceny i wygodna dostawa paczką w ruch. Ja to strasznie nie lubię się ganiać z kurierami, więc zwykle jak mogę wybieram paczkomaty i inne tego typu rozwiązania.
Ja też często kupuję w zebra, a jeszcze jest Cocolita, też mają fajne ceny i duży wybór. Może znasz?

He he, będziesz za sobą je po ziemi ciągnęła [emoji23]

Smiej się śmiej, ale kiedyś miałam włosy za tylek, scielam do ramion i mój się zorientował dopiero po dwóch tygodniach, że coś jest inaczej 😂
Teraz już go uprzedzam, że idę do fryzjera to przynajmniej wie, że ma powiedzieć 'ślicznie wyglądasz!', polecam ta metodę na spokój w małżeństwie 😂😂😂

Mam pytanie do pan przytulajacych muszle z rana - jak radzić sobie z podrażnieniem gardła?

Płucz gardło rumiankiem.
Jak masz mdłości to imbir pomaga, witamina C (u mnie woda z sokiem cytrynowym) też zmniejsza ryzyko rozmów z kibelkiem, na zgage migdały lub mleko migdalowe oraz rennie.

W Polsce są jeszcze tabletki prevomit, to jest wyciąg z imbiru i cytryny, ale pewnie w NL tego nie dostaniesz...

reklama
Do góry