reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Pamiętaj zeby w ciąży kontrolować całą trójkę, czyli ft3, ft4 i tsh raz w miesiącu. Różne są filozofie, ale mój endo dobry swoją drogą celował tak, żebym hormonami wbijała się za każdym razem w dolny próg normy. Inaczej można przebujać tarczycę i wskoczyć w nadczynność. I tą drogą przed ciążą brałam novothyral 25/50, pod koniec ciąży i teraz 75. Żyjesz normalnie tylko dawki wyższe.
Dobrze. Dziękuję Ci bardzo! Ja mam teraz 25.

reklama
Mysle ze napewno cos pomoze. Poczytaj sobie o borowinie to naprawde fajny niedoceniany zreszta specyfik. I zawsze cos zadziala. Mysle tez ze dziewczyny z endometroza tez by mogly sobie takie oklady robic. Sa przeciez zabiegi borowinowe no a w medycynie estetycznej to juz w ogole na kazdym kroku borowina. Sa tez termy borowinowe :) No i mojemu tacie te termy pomogly na kamien w woreczku. No ale patrz jakie kobiety tez maja problemy. To co opisalas mi sie w glowie nie miesci ... szkoda dziewczyny ;(
Poczytam. Dziękuję. A moja mama A właśnie do usunięcia woreczek.. No, kiepsko ma ta moja przyjaciolka. Do tefo po 2 ciąży wyszla tarczyca i hasimoto, anemia nom stop bo nie przyswaja w ogole żelaza. Taka huśtawka nastrojów,ze nie zazdroszczę.

Tak pamietam ze Ty tak mialas. Oj poszczescilo sie u ciebie ;) A ja widzisz 4 transfer i jeszcze bez ciazy. Mysle ze u mnie musialo dojc cos chyba to PCOS?
Z cukrem też mam kłopoty. W ciąży wywaliło mi od razu. Może rzeczywiście u ciebie PCOS ma jakiś wpływ? A może to trzeba trochę szczęścia, sama nie wiem. Trzymam kciuki.

I ja jestem dumna z Ciebie ;) A pij narazie i korzystaj dopoku jeszcze mozesz. A ja lubie alkohol. Wszystko dla ludzi no ale narazie nie chce bo tyle biore lekow i wszystkiego i sie boje ze to oslabi dzialanie :) Ale po punkcji napewno cos zalycze ;) bo transfer bedzie przesuniety ;)
Żeby nie był tak przesunięty jak u mnie 😂😂😂

Mogła.. ja przy metypred dostałam eutyrox 25 .. bo mi zaczeka szaleć tarczyca przy sterydzie. Metypred przestałam i zaraz przestane też eutyrox ;)
Kochana pamietam, że jesteś z okolic Słupska, więc ładuj się do samochodu jutro i na plaże ;) powdychaj sobie jodu ;) na pewno nie zaszkodzi [emoji1360]
O, też ten lek dostalam. Na następną wizytę tez mam zrobic tsh i ft4 to zobaczę po 1.5 tyg czy cos drgnie. Tak, nad morze mamy 35km;) może to i dobry pomysl;) dzis byla taka piękna pogoda, jak jutro tak będzie to może meza zabiorę do Kołobrzegu:) on zawsze mowi, "pakuj sie, jedziemy nad morze, musisz się JADU nawdychac.. " A,ze moja "ukochana" teściowa w poniedziałek zjeżdża na 2 tyg to chyba muszę napełnić zbiorniczek [emoji16]

O, też ten lek dostalam. Na następną wizytę tez mam zrobic tsh i ft4 to zobaczę po 1.5 tyg czy cos drgnie. Tak, nad morze mamy 35km;) może to i dobry pomysl;) dzis byla taka piękna pogoda, jak jutro tak będzie to może meza zabiorę do Kołobrzegu:) on zawsze mowi, "pakuj sie, jedziemy nad morze, musisz się JADU nawdychac.. " A,ze moja "ukochana" teściowa w poniedziałek zjeżdża na 2 tyg to chyba muszę napełnić zbiorniczek [emoji16]
O jakbym chciała mieć 35km do morza 😊Korzystaj Kochana😊😊😊morze jest super o tej porze roku😍

Z cukrem też mam kłopoty. W ciąży wywaliło mi od razu. Może rzeczywiście u ciebie PCOS ma jakiś wpływ? A może to trzeba trochę szczęścia, sama nie wiem. Trzymam kciuki.
Moja miejscowa dr zawsze powtarzala, Że PCOS nie jest wskazaniem do in vitro,ze tak można lekami pomoc zajsc w ciaze bez in vitro...

O jakbym chciała mieć 35km do morza [emoji4]Korzystaj Kochana[emoji4][emoji4][emoji4]morze jest super o tej porze roku[emoji7]
Ja kocham morze latem! Kocham te ciepełko.. już się nie mogę doczekać jak swoje blade racice wystawie.. do tego przez to rozrzedzenie krwi tylko gdzies pukne piszczela i całe w siniakach. Wyglądam kwitnaco!!!

reklama
Do góry