Liliana87
Fanka BB :)
Ale fajna niunia bedzie Ci kopytka grzałaMozesz je tez na allegro zamowic ale sa dosc ciezkie czego sie nie spodziewalam a najlepsze ze bardzo tanie 10 plastrow okolo 20 zł. A to moja niunia juz przygotowana do spania na narozniku dzisiaj [emoji23]
A myślisz że te okłady są dobre na takie zrosty po cesarce?? Bo mi po laparotomii sie zaczęły pojawiać ogniska endometriozy, może kiedyś będę musiała używać. Ale pytam w sumie w innym temacie. Bo moja przyjaciolka miala dwie cesarki z ponoc juz przy drugiej nie mieli jak tam pokazywać, tak przy pierwszej poszarpali. No i po tej drugiej została jej dziura w macicy. Ciagle plamienia, długie okresy i lekarka powiedziala,ze niech sie nie decyduje na 3 dziecko bo jak nie daj boże sie zarodek bedzie chcial tam gdzie dziura zaimplantowac to śmierć dla niej. I ona sie zdecydowała na operację. Zaszyli dziurę ale się okazało że ciało odrzuca szwy wewnętrzne i dziura jeszcze większa.. A zrosty ma wielkie w środku jelita z pęcherem itd. I ja to boli. Teraz ja skierowali na kolonoskopie zeby poszukać skad te bóle.. może by jej ta borowina cos pomogła??