bazylia128
Fanka BB :)
Jeeeeestttt moja fredka pilas dzisiaj ?Ja mam tak całe życie [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeeeeestttt moja fredka pilas dzisiaj ?Ja mam tak całe życie [emoji23][emoji23][emoji23]
Mogła.. ja przy metypred dostałam eutyrox 25 .. bo mi zaczeka szaleć tarczyca przy sterydzie. Metypred przestałam i zaraz przestane też eutyroxJa tez biorę. I dalej poki co mam brac. Czy to od niego mogła mi ta niedoczynność wyjsc??
Tak blastocyste, zarodek 6 dobowyA ktory to bedzie dpt w poniedzialek? Bo mialas blastocyste tak?
W poniedziałek będzie 7 dptTak blastocyste, zarodek 6 dobowy
Ja mam niedrożność wtórną h.... wie od czego. Wcześniej byłam dwa razy w ciąży, raz wpadka z mężem ( jeszcze nie byliśmy małżeństwem) niestety poronienie, potem następna ciąża po 8 latach, bez problemu, trzy miesiące starań. Potem zonk. Prawie dwie godziny próbowali udrożnić podczas laparoskopi. Niestety tylko jeden jajowód coś tam przepuścił kontrastu. Nigdy nie miałam jakiś zapaleń. Jedynie łyżeczkowanie po porodzie. Pociecha taka, in vitro jest skuteczne w tym przypadku i rzeczywiście u mnie ciąża od razu.Nie hehehe bardziej w jajowodach po zapaleniu dlatego sa niedrozne. Czasam tez takie zrosty sie robia po operacjach np na wyrostek czesto sa tez w jelitach no ale to juz nie ginekologia
Już coś powinno być.W poniedziałek będzie 7 dpt
Jak masz w poniedziałek 7dpt 5dniowego zarodka to ja nie czekałabym do wtorku. Ale ja z tych niezbyt cierpliwych jestemKochane w miarę przeżyłam ten dzień, bóle mniejsze ale na szczęście jutro niedziela i upragniony poniedziałek. Co sądzicie, zrobić w pon czy wtorek dla pewności ?
Buziaki
Jeeeeestttt moja fredka pilas dzisiaj ?
Tak pamietam ze Ty tak mialas. Oj poszczescilo sie u ciebie A ja widzisz 4 transfer i jeszcze bez ciazy. Mysle ze u mnie musialo dojc cos chyba to PCOS?Ja mam niedrożność wtórną h.... wie od czego. Wcześniej byłam dwa razy w ciąży, raz wpadka z mężem ( jeszcze nie byliśmy małżeństwem) niestety poronienie, potem następna ciąża po 8 latach, bez problemu, trzy miesiące starań. Potem zonk. Prawie dwie godziny próbowali udrożnić podczas laparoskopi. Niestety tylko jeden jajowód coś tam przepuścił kontrastu. Nigdy nie miałam jakiś zapaleń. Jedynie łyżeczkowanie po porodzie. Pociecha taka, in vitro jest skuteczne w tym przypadku i rzeczywiście u mnie ciąża od razu.
Już coś powinno być.
Najlepsze jest to że chce ale mega się boję. Chodź z drugiej strony ciekawość mnie zżera jak tam się mieszka tej mojej kropceJak masz w poniedziałek 7dpt 5dniowego zarodka to ja nie czekałabym do wtorku. Ale ja z tych niezbyt cierpliwych jestem
I ja jestem dumna z Ciebie A pij narazie i korzystaj dopoku jeszcze mozesz. A ja lubie alkohol. Wszystko dla ludzi no ale narazie nie chce bo tyle biore lekow i wszystkiego i sie boje ze to oslabi dzialanie Ale po punkcji napewno cos zalycze bo transfer bedzie przesunietyNo właśnie jestem znów lekko pijana[emoji12]. To już 3 raz od 2019 roku [emoji23].
Kochana, ja ogólnie nie lubię alkoholu i rzadko piję, to mój żal się odzywa i chcę o wszystkim zapomnieć. Ale nie da się [emoji3525].
Zajęłam trzecie miejsce w kręglach na 7 osób, jestem dumna [emoji12]