Zmień klinikę !!!! Dziewczyno nie rezygnuj !!! Ja tez jestem w trakcie zmiany kliniki . Jest klinika w Leidendoorp typowa w leczeniu niepłodności !!! Wyślę Ci info na prive jeśli chceszNie zrobili amh nawet, nie mam ochoty już się z nimi uzerac...konsylium lekarzy zdecydowalo ,że skoro po menopurze urosło tylko jeden pecherzyk z dwoma jajeczkami, i dwa małe puste pęcherzyki to dla nich bylo jednoznaczne,że nie nic więcej nie mogą zrobić i że mogę spontanicznie zajść w ciążę....byłam u nich prawie 3 lata, a nikt nie zrobił nawet Amh, nie wdpimbe o innych hormonach...
reklama
Nie wiem co napisać, ale ja bym nie traciła jeszcze nadzieji, myśle ze skrzep mógł być nie widoczny na usg, popatrz jak @Aduś16 , jak robila usg to jeden lekarz nawet zarodka nie potrafił dostrzec... idz na badanie proszę.Lekarz z soru nie widzial zadnego krwiaka bolal mnie brzuch chwile w sumie jak wypadl ten skrzep to szybko przestal. Na tyle ze moglam usnac zaplakana..
Ojej jaka podobna do mojej, ile już ma?A mnie przestało cokolwiek boleć... cholera wie czy to dobrze czy źle. Jedyna zaleta, że młoda non stop uwieszona to nie mam kiedy rozkminiać tego[emoji23]
Tak spała 15min bo nie na człowieku[emoji57]Zobacz załącznik 1077785Zobacz załącznik 1077786
Artemida90
Fanka BB :)
Lekarz z soru nie widzial zadnego krwiaka bolal mnie brzuch chwile w sumie jak wypadl ten skrzep to szybko przestal. Na tyle ze moglam usnac zaplakana..
Jak sytuacja kochana?
Ananasowa93
Dziewczynki proszę powiedzcie czy po punkcji może bolec cały brzuch ? Nie podbrzusze a mam wrażenie ze ktoś skopał mnie w zoladek ani przekręcić się w łóżku ani chodzić bo sprawia to bol. Przy siusianiu tez strasznie boli. Poza tym czuje się dobrze tylko ten bo brzucha. Wczoraj było znacznie lepiej aż byłam w szoku ze tak dobrze zniosłam ta punkcję. Oczywiście brzuch wielki jak w 5 miesiącu ciazy. Czy to objawy hiperki czy poprostu taki dyskomfort po zabiegu?
Czarnula34
liczyłam było 20Licz znowu, ma byc 10.
Artemida90
Dziewczynki proszę powiedzcie czy po punkcji może bolec cały brzuch ? Nie podbrzusze a mam wrażenie ze ktoś skopał mnie w zoladek ani przekręcić się w łóżku ani chodzić bo sprawia to bol. Przy siusianiu tez strasznie boli. Poza tym czuje się dobrze tylko ten bo brzucha. Wczoraj było znacznie lepiej aż byłam w szoku ze tak dobrze zniosłam ta punkcję. Oczywiście brzuch wielki jak w 5 miesiącu ciazy. Czy to objawy hiperki czy poprostu taki dyskomfort po zabiegu?
Ja tak miałam po punkcji - miałam lekka hiperke
Liliana87
Nie wiem... wczoraj trochę tak, bo mnie mdlilo i brzuch bolał dzis nie mam objawow.Czujesz się ciazowo?
Liliana87
Ale słodziak [emoji7][emoji7][emoji7] pospalabym obok.A mnie przestało cokolwiek boleć... cholera wie czy to dobrze czy źle. Jedyna zaleta, że młoda non stop uwieszona to nie mam kiedy rozkminiać tego[emoji23]
Tak spała 15min bo nie na człowieku[emoji57]Zobacz załącznik 1077785Zobacz załącznik 1077786
Mnie tez raz bolalo raz nie. Trzymam kciuki!!
reklama
Netiaskitchen
Mialaś dużo pobranych pęcherzyków, więc to normalne. Jakiś czas będziesz dochodzić do siebie. Ja 2 lata temu miałam pobrane 22 pęcherzyki i taki stan jak piszesz miała ponad tydzień. Pij dużo, jedz białko, odpoczywaj w miarę możliwości. Trzymam kciuki. Pisalas ile było dojrzałych komórek? Bo jakoś nie widziałam. Kiedy masz planowany transfer?Dziewczynki proszę powiedzcie czy po punkcji może bolec cały brzuch ? Nie podbrzusze a mam wrażenie ze ktoś skopał mnie w zoladek ani przekręcić się w łóżku ani chodzić bo sprawia to bol. Przy siusianiu tez strasznie boli. Poza tym czuje się dobrze tylko ten bo brzucha. Wczoraj było znacznie lepiej aż byłam w szoku ze tak dobrze zniosłam ta punkcję. Oczywiście brzuch wielki jak w 5 miesiącu ciazy. Czy to objawy hiperki czy poprostu taki dyskomfort po zabiegu?
Podziel się: