nieagatka
Fanka BB :)
Kochane moje Dziekuje za kciukasy i oczywiście proszę o jeszcze pęcherzyk jest i to w macicy 8mm. Jak to lekarz powiedzial I nawet sie usmiechanl- na ten etap jest wszystko bardzo dobrze [emoji173][emoji173][emoji173] zalozyl mi już kartę ciazy wyliczył wstępny termin na 8 października wyszla niedoczynność tarczycy i dostałam leki. Jedna tabletkę rano przed śniadaniem. Pozostałe leki bez zmian. Kazal odstawic acard, wymienił mi kwas foliowy i kazal odstawic modulatory. Teraz mam brać prenatal uno i wit d3 zmniejszyć z 4000 na 2000j. No i kazal odstawic metformine. Tego się boję no ale ufam mu. Wiem,ze w Polsce nie można.. Dostałam skierowanie na wyniki, znów muszę powtorzyc wszystkie zakaźne;/ kolejna wizyta 21 lutego i już powinno być serduszko [emoji173] @bazylia128 wpiszesz gamonia kochana do kalendarza???[emoji8]
Dostalam tez skierowanie na badania prenatalne. Powiedzial,ze sa ona na NFZ i mogę je zrobić u nich lub poszukać miejsca gdzie mają umowę. Kazal sie wpisac miedzy końcem marca A początkiem kwietnia. Za 2 tyg jak bedzie dobrze to wtedy się zapiszemy
Jej, tyle emocji,ze u położnej mialam ciśnienie 120/90 a moje zawsze 90/60 haha.. powiedziala, ze lekko podwyższone ale następnym razem najpierw do niej na pomiary A potem do lekarza w aptece zostawiliśmy 550zl na te dwa tygodnie lekow.. Ale to wszystko nieważne. Najważniejszy jest nasz CUD[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Twoj dzien porodu to dzien urofzin mojgo meza
Pieknie!