Liliana87
Fanka BB :)
Ha! Wiedzialam ja też mam, 5[emoji85][emoji85][emoji85]Mam, mam[emoji3] glany też, tylko łysa już nie jestem[emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha! Wiedzialam ja też mam, 5[emoji85][emoji85][emoji85]Mam, mam[emoji3] glany też, tylko łysa już nie jestem[emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji231][emoji207][emoji207]Że tak na owieczkę?[emoji23][emoji23][emoji23]
Kochana trzymaj się. Oby to tylko luteina. Daj znac jak już będziesz po ;*Dziewczyny obudziłam się do pracy a wkładka czerwona. Niby brzuch nie boli ale mam milion myśli [emoji24][emoji24][emoji24] dziś nie idę do pracy, mam zamiar wymusić usg...
Kochana tutaj cały czas takie historie czytam .. nic złego się nie dzieje .. spokojnieDziewczyny obudziłam się do pracy a wkładka czerwona. Niby brzuch nie boli ale mam milion myśli [emoji24][emoji24][emoji24] dziś nie idę do pracy, mam zamiar wymusić usg...
Zazdroszczę takiego talentu [emoji8] Śliczny aniołek [emoji3590]Nie robie chyba oczu zrobię tylko rumience kredka akwarelowa bo nie chce zepsuć efektu
No to powodzenia na wizycietaka lista pytań/przemyśleń /wątpliwości to zawsze dobra sprawa. Dawaj znać jak będziesz po@Netiaskitchen cudowny jest Twój synek i widać ze niezle tym młotkiem majstruje po domu
@bazylia128 ale miałaś dzień z przygodami, ale w końcu super plan ustalony. Teraz się będzie działo
@Olusja1987 Nie martw się na zapas, Żeby kropek z Tobą został
Padam dziś ... dałam sobie niezły wycisk na siłowni i zaczynam czuć mięśnie o istnieniu których nie miałam pojęcia
Jutro wizyta u doktorka i ustalenie jakiegoś planu. Nowego. Spisalam dziś cała kartkę moich podejrzeń i wniosków i pytań, co mogło pójść nie tak, jutro mu ja zaprezentuje. Dobrej nocki wszystkim
Odstaw. Wrócisz do niego jak skończysz karmienie. Nikt Ci na 100% nie powie czy to bezpieczne czy nie. A jeśli szampon na receptę to bym nie ryzykowała. A włosy i tak za chwilę będziesz miała piękneDziewczyny a ja tak sobie uswiadomilam myjac glowe ze myje szamponem przepisanym od dermatologa -stieprox
A przeciez dzidzius we mnie.... Nie zaszkodzilam mu? Odstawic szampon? Kurdee czytam i nie ma konkretnej odpowiedzi na to. ktoras sie orientuje?
Spokojnie kochana moze to jakis malutki krwiak. Będzie dobrze. Jedz do szpitala tam powinni ci zrobic usg . Daj konieczne znac co powiedzieliDziewczyny obudziłam się do pracy a wkładka czerwona. Niby brzuch nie boli ale mam milion myśli [emoji24][emoji24][emoji24] dziś nie idę do pracy, mam zamiar wymusić usg...
Spokojnie kochana moze to jakis malutki krwiak. Będzie dobrze. Jedz do szpitala tam powinni ci zrobic usg . Daj konieczne znac co powiedzieli [emoji8][emoji8][emoji8]
Ktory masz dzień po transferze?Już dzwoniłam, powiedzieli ze na tym etapie nie zrobia mi usg bo nic nie będzie widać. Powiedzieli ze dopóki nie boli mnie brzuch i nie ma krwotoku to trzeba liczyć ze nic złego się nie stało. Mam kontynuowac leki i czekac do dnia usg.
Po moich naciskach powiedzieli ze jeszcze skontaktują się z lekarzem i oddzwonia