reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sukienka piekna! Nada się potem na ciaze ;) Mam nadzieje,ze imprezka się uda ;) zazdroszczę. Tak bardzo chciałabym teraz przytulić moją Babusię;* ale czuję, ze jest z nami ;)

Już sobie Ciebie wyobraziłam w tym lateksie fiu fiu [emoji23]
W sumie to ona jest na mnie dopasowana na gorze i to tak ze te rekawki ladnie przeswituja. zrobie zdjecie jak sie wystroje. Nprawde na wieszaku nie wyglada za ciekawie ale jak ja ubralam to jak ze suknia slubna ta i tylko ta ;)

reklama
Nie robie chyba oczu zrobię tylko rumience kredka akwarelowa bo nie chce zepsuć efektu
Piekne naprawde. Macie dziewczyny talent ja mam inny 👍 :laugh2: @Liliana87 jak pryszla paczka od ciebie to moj Łukasz powiedzial ze powinnam sobie tego aniolka zawiesic w samochodzie na lusterku :-) :) jak taki zapaszek albo kiedys te maskotki z machajacymi główkami :-) :)

@Netiaskitchen cudowny jest Twój synek ❤️ i widać ze niezle tym młotkiem majstruje po domu 😃
@bazylia128 ale miałaś dzień z przygodami🤣, ale w końcu super plan ustalony. Teraz się będzie działo 🙂
@Olusja1987 Nie martw się na zapas, ✊🏻Żeby kropek z Tobą został
Padam dziś 😴... dałam sobie niezły wycisk na siłowni i zaczynam czuć mięśnie o istnieniu których nie miałam pojęcia 😜
Jutro wizyta u doktorka i ustalenie jakiegoś planu. Nowego. Spisalam dziś cała kartkę moich podejrzeń i wniosków i pytań, co mogło pójść nie tak, jutro mu ja zaprezentuje. Dobrej nocki wszystkim 😘

reklama
Do góry