reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ej no daj ta kobite, to i ja ja wypytam, będę wiedzieć czy jest sens lecieć :laugh2: W sumie wszystkie pokolei będzie macac i mówić nam co i jak i kiedy hahaha.. Tak na serio, są ludzie którzy jakimś 'cudem' mają Taki dar.. Niby to dziwne , śmieszne ale sprawdziło się już u kilku osób jakie znam... Mi wróżka wywrozyla że pogodze się z tatą któtko przed jego choroba ciężka i w sumie tak było.. Ale gadała mi ponad 15 lat temu że mojego faceta zostawię i z nowym będę mieć 2 dzieci jedno po drugim. Jakoś udało mi się ten 'plan' po drodze zmienić. ;) Chyba jestem lepsza czarownica od niej :laugh2:
Ja do wróżki nigdy nie poszłam, bo się bałam strasznie usłyszeć cos nieteges. A ja potem siedzę i myślę. A tu przyszla intwresantka, szalona kobieta, żadna cygańska i w rozmowie,ze ona komuś coś tam wykrakała. A ja żartem do niej,żeby nam podwyżki wykrakala. To złapała mi dłoń i od razu czy mamy jakieś problemu? Z mężem? A ja,ze nie. A ona na pewno? No tak. Za chwilę do mnie,ze hmmm . Cos jest. Ale nie befzie mowila bo to osobiste. A ja do niej że śmiechem,zeby zwalila prosto z mostu.. I ona mi o dzieciach.. moja mina musiala byc bezcenna.
Jak to mój mąż mowi "pokaż mi dowód A powiem Ci ile masz lat " [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Lubi jak mu czytam Pucia[emoji3]Chyba chodzi o proste zdania i fajne obrazki. I Kicie Kocie lubi. Chyba z tego samego powodu. I jakieś tam wierszyki też czytamy ale to już słabiej.
Tylko ze jego czas skupienia to maksymalnie 3 strony na raz. 4 to święto. Ale i tak na początku w ogóle nie był zainteresowany. Teraz coraz bardziej[emoji7]Ale każde dziecko ma inaczej, więc może Twoja o prostu będzie lubić zupełnie inne rzeczy niż książki.
Scyzoryki np?? [emoji16]
Tasza, masz tatuaże?? Bo tak jakoś mi sie kojarzysz ;)

Ty sie smiejesz a ja bylam UDRECZONA sluchajac tej biednej kobiety i minut z nia spedzonych wydawalo mi sie nieskonczonascia ;) Wstydzialam sie za nia i za siebie :) A co do spojrzen to lecialy z moich oczu czyste pioruny. Od razu mi sie przypomniala @Olusja1987 i ze jak ja IM WYSTOSUJE odpowiednie pismo. Co to ma znaczyc takie wycieraczki antyposlizgowe na wejsciu. Czy oni nie spodziewali sie ze przyjedzie @bazylia128 w swoich obcasach i sie zablokuje obcesem w tej super bezpiecznej wycieraczce :laugh2: :-) :) [emoji173] [emoji106]
To dobrze,ze mialas podkolanówki bo bus sobie kolanka zdarła [emoji23]

Z tego co zrozumialam to najpierw mi je ma "oskrobac" a pzoneij plukac pecherzyki bo w jednym pechezryku moze byc wiecej komorek? Musze o tym poczytac i jeszcze go dopytam na nastepnej wizycie bo bylam jak oszolomiona i moj mozg reagowal bardziej na bodzce zewnetrzne niz na tym na czym powinien. Poza tym kto zna Mojego D i byl jego pacjentka wie ze te jego rysunki to czyste zjawisko !!!! Pewnie Twoj Maks potrafilby to lepiej rozrysowac :-) :) zreszta ja tez nie mam takich zdolnosci to sie dobralismy:-) :):laugh2::laugh2: No i bedzie chcial podczas punkcji zajrzec do macicy i endometrium. Bo po ostatnim poronieniu moglo dojsc do zapalenia. Tak sie czesto zdarza. A zeby nie tracic czasu na histeroskopie to mi to zrobi wszystko na jeden raz :) Czyz on nie jest wspanialy. Do niego juz nie mozna sie zapisac bo robi profesure i przyjmuje tylko trzy razy w tygodniu...
Nie strasz z tym zapaleniem po poronieniu :( :( :(

reklama
Dziękuję. Właśnie powiedzialam do meza, ze mam być zdrowa i sprawna mama,żebyśmy mogli wrócić po kolejnego kropeczka. Dlatego m pilnować bym jadła zdrowo i nie miała za dużo zachcianek, żebym nie wyglądała jak Orka [emoji23] i powiem Wam szczerze.. nie mam ciężkiej fizycznej pracy, ale jeśli będzie możliwość to pójdę na zwolnienie.. obiecałam ze będę dmuchala na siebie jak będzie nam dane zajsc w ciaze.. tak dużo przeszliśmy,ze nie chce nawet przez chwilę ryzykować. Wiem,ze różnie może być i to dopiero początek ale tak, mam zamiar dbać o siebie. O NAS[emoji173]
I bardzo slusznie. Ja jeśli tylko tez bedzie mi dane to uciekam na zwolnienie. Pewnie jestes juz spokojna cio? Taka piekna beta. Ja mam 6dni dalej a bete 2 razy wieksza niz Ty. Tez przyrasta prawidlowo tylko moje wartosci byly mniejsze. Wierze w swojego Maluszka ale boje sie jak cholera:(

Do góry