Cudna, też bym taką przytuliła [emoji3590]Nie mialam sukienki tylko carne lateksowe leginsy i muszkieterki za kolano. I baaaaaardzo dobrze bo by mi tylek bylo widac jak fiklam Ale kupilam sliczna sukieneczke do babci na 80 - kę. Ona tu wyglada niezby t fajnie ale rekawki sa z siateczki. Rozmiar S a wyglada duza. Pieknie su uklada. Moja mama ja trzyma Nie wiem skad te hormony bo ich jeszcze przeciez nie biore Taki chyba ciezki ze mni czlowiek
reklama
Tasza
Fanka BB :)
Tiaaaa. Lubi chyba tylko mnie[emoji23] i książki i zabawki są beeeee[emoji23]Lubi jak mu czytam Pucia[emoji3]Chyba chodzi o proste zdania i fajne obrazki. I Kicie Kocie lubi. Chyba z tego samego powodu. I jakieś tam wierszyki też czytamy ale to już słabiej.
Tylko ze jego czas skupienia to maksymalnie 3 strony na raz. 4 to święto. Ale i tak na początku w ogóle nie był zainteresowany. Teraz coraz bardziej[emoji7]Ale każde dziecko ma inaczej, więc może Twoja o prostu będzie lubić zupełnie inne rzeczy niż książki.
Netiaskitchen
A te pęcherzyki to się płucze już po punkcji tak? W życiu nie słyszałam o tym. Brzmi dobrze i innowacyjnieZ tego co zrozumialam to najpierw mi je ma "oskrobac" a pzoneij plukac pecherzyki bo w jednym pechezryku moze byc wiecej komorek? Musze o tym poczytac i jeszcze go dopytam na nastepnej wizycie bo bylam jak oszolomiona i moj mozg reagowal bardziej na bodzce zewnetrzne niz na tym na czym powinien. Poza tym kto zna Mojego D i byl jego pacjentka wie ze te jego rysunki to czyste zjawisko !!!! Pewnie Twoj Maks potrafilby to lepiej rozrysowac zreszta ja tez nie mam takich zdolnosci to sie dobralismy No i bedzie chcial podczas punkcji zajrzec do macicy i endometrium. Bo po ostatnim poronieniu moglo dojsc do zapalenia. Tak sie czesto zdarza. A zeby nie tracic czasu na histeroskopie to mi to zrobi wszystko na jeden raz Czyz on nie jest wspanialy. Do niego juz nie mozna sie zapisac bo robi profesure i przyjmuje tylko trzy razy w tygodniu...
Ale może nie mówią a to robią? Chociaż tak pięknie to pewnie nie jest
Trafiłaś z tym określeniem prosto w dziesiątkę [emoji23]Całkiem jak Bridget Jones [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tasza
No wrzucałam i nie wiem co o nim myślećNo wlasnie mialam sie zapytac czy ktoras z was to miala albo slyszala? Kochana nigdzie nie doczytalam jak z twoim progesteronem ?
3dz 5dpt
Netiaskitchen
Czyli wciąż jest tak jak pisałaś:mamozaTiaaaa. Lubi chyba tylko mnie[emoji23] i książki i zabawki są beeeee[emoji23]
W sumie to wszystko ma plusy i minusy. Ja to bym czasami wolała, żeby Maksik był bardziej przytulaśny. Ale pewnie i u Twojej mamoza minie, więc na razie się nią ciesz. Potem będziesz wspominać z rozrzewnieniem na starość
Netiaskitchen
Jak na mój gust super
Liliana87
Sukienka piekna! Nada się potem na ciaze Mam nadzieje,ze imprezka się uda zazdroszczę. Tak bardzo chciałabym teraz przytulić moją Babusię;* ale czuję, ze jest z namiNie mialam sukienki tylko carne lateksowe leginsy i muszkieterki za kolano. I baaaaaardzo dobrze bo by mi tylek bylo widac jak fiklam Ale kupilam sliczna sukieneczke do babci na 80 - kę. Ona tu wyglada niezby t fajnie ale rekawki sa z siateczki. Rozmiar S a wyglada duza. Pieknie su uklada. Moja mama ja trzyma Nie wiem skad te hormony bo ich jeszcze przeciez nie biore Taki chyba ciezki ze mni czlowiek
Już sobie Ciebie wyobraziłam w tym lateksie fiu fiu [emoji23]
reklama
bazylia128
Ty sie smiejesz a ja bylam UDRECZONA sluchajac tej biednej kobiety i minut z nia spedzonych wydawalo mi sie nieskonczonascia Wstydzialam sie za nia i za siebie A co do spojrzen to lecialy z moich oczu czyste pioruny. Od razu mi sie przypomniala @Olusja1987 i ze jak ja IM WYSTOSUJE odpowiednie pismo. Co to ma znaczyc takie wycieraczki antyposlizgowe na wejsciu. Czy oni nie spodziewali sie ze przyjedzie @bazylia128 w swoich obcasach i sie zablokuje obcesem w tej super bezpiecznej wycieraczce ❤Ja pierdzielę, padłam [emoji23] Ty powinnaś książki pisać, zajebiście wszystko odpisujesz.
Oho, mąż do mnie stęka bo znów rżę do telefonu [emoji23] [emoji23][emoji23] Jest groźny [emoji23]
Podziel się: