reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie mialam sukienki tylko carne lateksowe leginsy i muszkieterki za kolano. I baaaaaardzo dobrze bo by mi tylek bylo widac jak fiklam :) Ale kupilam sliczna sukieneczke do babci na 80 - kę. Ona tu wyglada niezby t fajnie ale rekawki sa z siateczki. Rozmiar S a wyglada duza. Pieknie su uklada. Moja mama ja trzyma ;) Nie wiem skad te hormony bo ich jeszcze przeciez nie biore ;) Taki chyba ciezki ze mni czlowiek ;)
Cudna, też bym taką przytuliła [emoji3590]

reklama
Lubi jak mu czytam Pucia[emoji3]Chyba chodzi o proste zdania i fajne obrazki. I Kicie Kocie lubi. Chyba z tego samego powodu. I jakieś tam wierszyki też czytamy ale to już słabiej.
Tylko ze jego czas skupienia to maksymalnie 3 strony na raz. 4 to święto. Ale i tak na początku w ogóle nie był zainteresowany. Teraz coraz bardziej[emoji7]Ale każde dziecko ma inaczej, więc może Twoja o prostu będzie lubić zupełnie inne rzeczy niż książki.
Tiaaaa. Lubi chyba tylko mnie[emoji23] i książki i zabawki są beeeee[emoji23]

Z tego co zrozumialam to najpierw mi je ma "oskrobac" a pzoneij plukac pecherzyki bo w jednym pechezryku moze byc wiecej komorek? Musze o tym poczytac i jeszcze go dopytam na nastepnej wizycie bo bylam jak oszolomiona i moj mozg reagowal bardziej na bodzce zewnetrzne niz na tym na czym powinien. Poza tym kto zna Mojego D i byl jego pacjentka wie ze te jego rysunki to czyste zjawisko !!!! Pewnie Twoj Maks potrafilby to lepiej rozrysowac :-) :) zreszta ja tez nie mam takich zdolnosci to sie dobralismy:-) :):laugh2::laugh2: No i bedzie chcial podczas punkcji zajrzec do macicy i endometrium. Bo po ostatnim poronieniu moglo dojsc do zapalenia. Tak sie czesto zdarza. A zeby nie tracic czasu na histeroskopie to mi to zrobi wszystko na jeden raz :) Czyz on nie jest wspanialy. Do niego juz nie mozna sie zapisac bo robi profesure i przyjmuje tylko trzy razy w tygodniu...
A te pęcherzyki to się płucze już po punkcji tak? W życiu nie słyszałam o tym. Brzmi dobrze i innowacyjnie😊
Ale może nie mówią a to robią? Chociaż tak pięknie to pewnie nie jest 😉

No wlasnie mialam sie zapytac czy ktoras z was to miala albo slyszala? Kochana nigdzie nie doczytalam jak z twoim progesteronem ?
No wrzucałam i nie wiem co o nim myśleć
3dz 5dpt
Screenshot_20200205-203426_PDF%20Reader.jpeg

Tiaaaa. Lubi chyba tylko mnie[emoji23] i książki i zabawki są beeeee[emoji23]
Czyli wciąż jest tak jak pisałaś:mamoza😀😀😀
W sumie to wszystko ma plusy i minusy. Ja to bym czasami wolała, żeby Maksik był bardziej przytulaśny. Ale pewnie i u Twojej mamoza minie, więc na razie się nią ciesz. Potem będziesz wspominać z rozrzewnieniem na starość 😉

Nie mialam sukienki tylko carne lateksowe leginsy i muszkieterki za kolano. I baaaaaardzo dobrze bo by mi tylek bylo widac jak fiklam :) Ale kupilam sliczna sukieneczke do babci na 80 - kę. Ona tu wyglada niezby t fajnie ale rekawki sa z siateczki. Rozmiar S a wyglada duza. Pieknie su uklada. Moja mama ja trzyma ;) Nie wiem skad te hormony bo ich jeszcze przeciez nie biore ;) Taki chyba ciezki ze mni czlowiek ;)
Sukienka piekna! Nada się potem na ciaze ;) Mam nadzieje,ze imprezka się uda ;) zazdroszczę. Tak bardzo chciałabym teraz przytulić moją Babusię;* ale czuję, ze jest z nami ;)

Już sobie Ciebie wyobraziłam w tym lateksie fiu fiu [emoji23]

reklama
Ja pierdzielę, padłam [emoji23] Ty powinnaś książki pisać, zajebiście wszystko odpisujesz.
Oho, mąż do mnie stęka bo znów rżę do telefonu [emoji23] [emoji23][emoji23] Jest groźny [emoji23]
Ty sie smiejesz a ja bylam UDRECZONA sluchajac tej biednej kobiety i minut z nia spedzonych wydawalo mi sie nieskonczonascia ;) Wstydzialam sie za nia i za siebie :) A co do spojrzen to lecialy z moich oczu czyste pioruny. Od razu mi sie przypomniala @Olusja1987 i ze jak ja IM WYSTOSUJE odpowiednie pismo. Co to ma znaczyc takie wycieraczki antyposlizgowe na wejsciu. Czy oni nie spodziewali sie ze przyjedzie @bazylia128 w swoich obcasach i sie zablokuje obcesem w tej super bezpiecznej wycieraczce :laugh2: :-) :)👍

Do góry