Ruda08
Fanka BB :)
Chyba dlatego, że MOGĄNo To fajnie bo czasami sie słyszy,ze kobiety ze skrajności w skrajność przechodzą [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba dlatego, że MOGĄNo To fajnie bo czasami sie słyszy,ze kobiety ze skrajności w skrajność przechodzą [emoji23]
Bete masz super, ale nie uważam że na bliźniaki, tym bardziej przy pojedynczym zarodku. Przyrost masz jak w ciąży pojedynczej. Ja miałam teraz ostatnio betę 4400 w 17dpt, wcześniej 284 w 11dpt. Czyli przyrost ponad 2.5 krotny i był jeden zarodek. Przy ciąży pozamaczicznej miałam chwilami prawie 4krotny przyrost i też był jeden zarodek w jajowodzie.No to niezła historia jak ja bylam wtedy w ciąży pozamacicznej to oni jej nie widzieli bo był też pęcherzyk w macicy. Kto wie czy to nie byłyby bliźniaki.
Dziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Dziewczynki kreacja na punkcie już kupiona [emoji23][emoji23] zaszalałam i kupiłam koszule w różowe gwiazdki plus krejzi skarpetki [emoji3590]
Przełożyli godzinę punkcji i w piątek o 8 rano mam być w klinice na czczo i z pustym pęcherzem. Nie dostałam antybiotyku profilaktycznie.
I mam jeszcze pytanie pewnie trochę głupie ale trudno to forum widziało chyba już wszystko. Mianowicie zastanawiam się czy powinnam wyprać koszule majtki i skarpetki w mydle bezzapachowym? No bo wiecie one taka nowością śmierdzą takim magazynem i tak mysle ... ale w sumie nie chce przeginać [emoji849][emoji849]
Może punkcja była o 15 a rozwój zarodka oceniano rano? Od 3 z przodu rokują najlepiej, 1 i 2 to wczesne blastocysty. Jakie są różnice w powodzeniu ? zapewne niewielkie ułamki procentowe. Nie wiem na ile istotne są oznaczenia literowe? Miałam transfer zarodka 3 AB i embriolog twierdził że jest bardzo dobrej klasy. Nie mylił się, dziś moja rozbrykana córeczka kończy 10 miesięcyKobitki mam pytanie....teraz tak sobie siedzę i myśle dlaczego moje 4 blastocysty nie osiągnęły stadium rozwoju z 4 z przodu? Tzn miałam 3BB, 1BB, 2BB, 2BB
Biorę 4 x 100 mg Luteiny + 3 x 2 tab duphastonOki. A to ile bierzesz tej luteiny? Bo ja juz 6 tabletek doloze jeszcze jedna
Dziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Extra jest , mi się mega podoba!Wstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Hej! Dzwonili przed chwilą z labo, pozostałe dwa zarodki na dniu wczorajszym przestały się dzielić, powtórka programu z przed roku, czyli nie pójdzie nic do mrożenia. Mąż mówi, że i tak nam nie będą potrzebne. Wiem, pociesza mnie. I jakoś znów mi optymizm opadł. Przyjemnego dnia dziewuszki!