reklama
motylek24
Fanka BB :)
To źle że jadasz pierwszy posiłek o 13...wtedy cukry mogą szaleć. Robiłam przez wiele lat podobnie. Teraz wcinam zaraz jak wstanę.Wiem dziekuje, bede jadla chlebek. tylko nie wiem o ktorej godzinie bo rano nie wcisne w siebie nic. Pierwszy posilek jadam okolo 13. Gdzies go musze wcisnac miedzy polki W sumie dla jajek to chyba tez wazne zeby byly jakies ziarna
Kup cienkie igły. Zastrzyki z prolutexu robiłam do 18 tc, nie było źle, choć rzeczywiście są najgorsze ze wszystkich. Najbardziej lajtowe są do stymulacji, potem heparyna i prolutex. Swoją drogą producent mógł dołożyć jakieś strzykawki i igły do iniekcji a nie człowieku martw się sam.O luteinie nic nie mówili, ale te zastrzyki to masakra. Jak wczoraj podałam to jeszcze teraz czuje obolale miejsce. A krótko po podaniu ból taki że dotknąć nie idzie. Muszę jakoś to wytrzymać dziś dopiero 3 ...
Liliana87
Podobno nie.Dzięki! Nie wiem czy w sobotę mi to zrobią z przerwą 2 godzinna.. W ciąży robiłam takie badanie i wynik był dobry. Czy jak sama insulinę bez obciążenia zbadam to coś już będzie można wywnioskować?
NadziejaJest
Dzis 22dpt.Poziom nie jest zły, który masz dpt?
Liliana87
Trzeba zbadać bo się zmienia. Ja kiedyś sama glukozowa robilam, na początku staran i bula ok, a teraz już wyszla niedobrze.No to może faktycznie lepiej zbadać... Mam nadzieję że w sobotę to zrobią..A robiłaś to w ciąży jak Ci wyszło? Ja takie badania w ciąży pamiętam i było ok.. Ale to było troszkę lat temu...
Liliana87
Czarne! I co do tego zakładasz??? Sukienkę???Drogie Panie ja dzisiaj stawiam na klasyke. Tylko nie moge sie zdecydowac miedzy bialmymi zakolanówkami a czarnymi a'la pończoch
Netiaskitchen
Przykro mi. Zrobiłaś co się dało. 13 dojrzałych komórek to dużo. Boisz się że nie opłaca się badać tych 5ciu? Ile mieliście z poprzedniej stymulacji poprzednio?Dziewczyny, kicha straszna.
16 cummulusów, 13 dojrzałych komórek, 9 się zapłodniło i tylko 2 zarodki nadające się do czegokolwiek...
Więc mamy zamrożonych 5, za mało żeby myśleć o pdg :/
1412117
Zaciekawiona BB
Przykro mi. Zrobiłaś co się dało. 13 dojrzałych komórek to dużo. Boisz się że nie opłaca się badać tych 5ciu? Ile mieliście z poprzedniej stymulacji poprzednio?
Tak, boję się, że się nie opłaca.
Poprzednio wyszły 4 zarodki, jednego transferowaliśmy, 3 poszły do zamrożenia.
motylek24
Też miałam w granicach 20-22 ale na prolutex i 3 duphastonach. Nic innego nie brałam ani nie odstawiłam bo ciągnęłam wszystko do 18 tc. Pewnie u ciebie to spadek z odstawienia prolutexu, choć ciężko to stwierdzić na pewno.Dzis 22dpt.
reklama
Aduś16
Wiecie co.. Z forum Pasnikowego dwie dziewczyny są w naturalnej ciąży, obie KIR AA.. Obie po chyba 5 albo 6 nieudanych transferach na accofilu, immunoglobulinach, intralipidzie i całym tym pakiecie... Natura Jest nie obliczalna.. Przy IVF leczenie immuno nie zadziałało a tuż po naturalnie!!!
Czuje że ja bym od razu po poronieniu też zaszła, owulacja, leczenie się utrzymuje nadal a tu wielki ch...j bo lekarz zadecydował mnie pozbyć dożywotnio jajowodow.. Ja mam chwile załamania jak sobie to znów uzmysłowie.. A tak znów kłucie, tona leków, latanie do Polski, brak wolnego żeby to zdalnie ogarnąć i wątpliwe efekty!
Nie wiem jak zresetować się i nie myśleć, z każdej strony to przychodzi..
Czuje że ja bym od razu po poronieniu też zaszła, owulacja, leczenie się utrzymuje nadal a tu wielki ch...j bo lekarz zadecydował mnie pozbyć dożywotnio jajowodow.. Ja mam chwile załamania jak sobie to znów uzmysłowie.. A tak znów kłucie, tona leków, latanie do Polski, brak wolnego żeby to zdalnie ogarnąć i wątpliwe efekty!
Nie wiem jak zresetować się i nie myśleć, z każdej strony to przychodzi..
Podziel się: