reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem czy się że mną zgodzicie, ale nie jest zbytnio prawdopodobne żebyś dała radę przedawkować progesteron po transferze więc mogę powiedzieć że bierz śmiało[emoji4]Tylko pamiętaj że on nie wychodzi w wynikach więc jeśli chciałabyś oznaczać prg to wynik wyjdzie niższy o ten dupek
No właśnie. A jak mam jutro skontrolować progesteron, to mam rano napychać luteinę i brać dupka czy zrobić to później?

Właśnie że nie, on jest B gęsty i ciężko szybko go podac. Podawałam naprawdę B wolno.
Dodatkowo właśnie odebrałam wyniki moczu i mam B liczne bakterie i nabkonki płaskie, wiesz może czy mogę coś wziąść żeby złagodzić te bakterie.
Kochana możesz się ratować na kilka sposobów. Dok z żurawiny ale naturalny nie herbatki albo napoje żurawinowe tylko czysty sok w aptece powinni mieć. Duuuuzo dużo wody żeby często siusiac i wszystko wypłukać. Urosept to lek ziołowy łagodny można stosować nawet w ciazy. Jak nie masz silnych objawów to takie leczenie powinno pomoc. I woda z cytryna tez pomaga ogólnie chodzi o to żeby zakwasić mocz

Kochana możesz się ratować na kilka sposobów. Dok z żurawiny ale naturalny nie herbatki albo napoje żurawinowe tylko czysty sok w aptece powinni mieć. Duuuuzo dużo wody żeby często siusiac i wszystko wypłukać. Urosept to lek ziołowy łagodny można stosować nawet w ciazy. Jak nie masz silnych objawów to takie leczenie powinno pomoc. I woda z cytryna tez pomaga ogólnie chodzi o to żeby zakwasić mocz
Jezuuu jesteś najlepsza, dziękuję Ci bardzo 🌺Zaraz wyskocze do apteki po ten sok i będę już dziś walczyła. Boje sie tylko zeby nic nie zaszkodizlo mojej kropecce malutkiej. Więc ha mogę cierpieć ale żeby nic nie zaszkodziło jej ❣

Oj biedna ❤ Ja jeszcze tych zastrzyków nie miałam ale dziewczynki tu piszą często ze ten prolutex jest bardzo bolesny. A czy on jest w penie czy tez nabiera się go z buteleczki? Może można używać do niego strzykawek od menopuru ??
Nabiera się go z buteleczki i kazali używać igieł 5 niby bardziej skuteczne i mniej boli bo głębiej lek jest podawany ale ja nie czuje tego mniejszego boli 😐 igła jest dwa razy większa od wcześniejszych tych malutkich co miałam.

reklama
Cześć dziewczyny.
Czy któraś z Was po transferze przyjmowała Ovitrell?
Jak to jest z badaniem bety po jego podaniu? Ja miałam wziąć 1/5 całej ampulkostrzykawki i teraz zastanawiam się kiedy można próbować coś testować żeby było wiarygodnie czy to raczej i tak nie będzie miało za dużego wpływu?

Do góry