reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga, ale Ty masz niespożytą energię :-) :-D :-)
Najlepiej wyślij mi tego swojego dilera :-) :-D :-), bo ja tez tak chcę.

Lawendowy_sen - to dla mnie relaks. Odpoczywam tak. No i nie myślę o problemach. Zawsze to jakiś sposób. Lepsze niż siedzieć i użalać się nad sobą co i tak by nic nie dało. W planie kolejne ćwiczonka... w piątek :-D Ale na co pójdę to się jeszcze nie zdecydowałam. Jak zacznę kolejną stymulację to i tak będę musiała odpuścić z ćwiczeniami.

Wanda wytrzymasz do wtorku a tak naprawdę do niedzieli bo w niedzielę już ostatni zastrzyk choragon :-)

Pingwinku na spokojnie poczekaj do poniedziałku, u mnie beta wyszła 9 dpt przy 3 dniowych zarodkach, najwcześniej w sobotę jakbyś zrobiła to już powinna wyjść a nie dzisiaj 8 dpt rano.

Kinga bardzo dobry wynik FT4
Anna jutro już maleństwa będą z Tobą, powodzenia na transferze bo to najmilszy etap procedury :tak:

Aduś Ty wiesz, że beta będzie wysoka :tak::tak::tak:, już trzymam kciuki

Aduś, Gotadora, Lawendowy Sen jutro o 17 wypiję w domu za Wasze zdrówko kakao. Udanego spotkania :-)

Kwiatuszek ufff całe szczęście, że nic Wam się nie stało.

Dziewczyny, byłam dziś w klinice, nie mam jednak hiperki, to było przejściowe osłabienie. Wynik bety na 8dpt to 1, więc spadam na koniec naszej kolejeczki do brzuszka ;(

Pingwinek - moim zdaniem to za wcześnie na wynik bety. Ja miałam podobny wynik w terminie mniej więcej jak ty, a potem mi wzrósł. Więc kobieto sprawdź po prostu za jakiś czas czy rośnie. I nie załamuj się od razu. Co prawda u mnie potem była porażka, ale to z innej przyczyny, że beta wzrosła, a potem spadła. A u Ciebie na 100% będzie dobrze. Zobaczysz:tak:

Ostatnia edycja:
Aduś za jutrzejszą betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Mega mocno trzymam. Jutro będe pedzić z pracy z wywalonym jęzorem jaki masz wyniczek.

Kurde a ja sie wsciekłam :wściekła/y::zawstydzona/y: Robiłam sobie zastrzyk - fostimon. Trzeba go przygotować i chyba nabrało mi się troche powietrza :wściekła/y: ale przed wbiciem igły spuściłam tak, aby kropeleczka wyszła. Tylko kurcze jak wbiłam w brzuch to jakos nie mogłam zastrzyku wstrzyknąć i wyjełam zeby sprawdzic co jest grane a tu zaczęło mi sikać :wściekła/y: i szybko wbiłam z powrotem i wstrzyknęłam już normalnie. Ale teraz się martwię czy nie za dużo mi tego zastrzyku wyleciało :-( bojciu jaka gapa ze mnie.

Oskaa - nie stresuj się. W końcu jeszcze zastrzyki będziesz brała. To nie jest Twój ostatni zgadza się? Jak kropelka ucieknie czy dwie to nie jest tragedia. Będzie dobrze. A nie wiem czy czytałaś, ale na niektórych ulotkach ( nie na wszystkich) nie jest zalecane pozbywania się pęcherzyka powietrza do końca. Ale to zależy od zastrzyku. Zwłaszcza jak są w takiej mega małej dawce niektóre.
A tak w ogóle jak robisz sobie zastrzyk to łapiesz kawałek skóry na brzuszku i trzymasz?

Kinga to nie była kropelka czy dwie, bo to sikało :-( wydaje mi sie, ze 1/3 mogła wylecieć, bo szybko sikało... Najlepsze z tego wszystkiego jest to, że zanim sobie wbiję to łapię za fałdkę, zastanawiam się a tu w takim szoku, że to zaczęło sikać wbiłam szybko nawet nie patrzyłam jak i gdzie ;-) To mój drugi zastrzyk z Fostimonu, jeszcze mam 4 i potem kontorla.
Jak sobię robię, to łapię fałdkę i wbijam igłe a podczas wstrzykiwania trochę popuszczam.

reklama
Oskaa - ja tak tylko troszkę puszczam skórę. A nawet jak więcej wyleciało to na spokojnie. Po kontroli i tak Ci lekarz zaleci jakie masz dawki brać jeszcze. Ja miałam co kontrolę zmienianą opcję dawkowania. A propo a to będzie pierwsza kontrola Twoja teraz?

Ostatnia edycja:
Do góry