reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy ja baaaaaardzo chcę sie jutro spotkać... na wagary idę tylko z pozytywną betą :sorry2:.. odezwe się do was w dzień. O której planujecie być w coffee heaven?
Anna a Ty jutro transfer &&&&&&&&&&& więc jeszcze w tym miesiącu testowanie :tak:?
Gotadora wypij im tam jutro duuuużo wody ;-)

Kiwisia łapię wiruski :-) i Lilonko Twoje bliźniaczkowe też :-D
Lawendowy a na facebooku są tak na bieżąco... Trochę poczytałam kiedyś o tej fundacji, bo w "Rozmowach w toku" była taka dziewczyna, której pomogli przy in vitro. Napisałam do nich, ale cisza jak makiem zasiał... Ale na forum pisała też dziewczyna, która skorzystała z ich pomocy - juz teraz nie pamietam na czym to polegało, ale wybierasz sobie 1 z 5 klinik i oni dają jakąś kwotę...
A Ty od nich też żadnego znaku zycia?

Oskaa, od października ruszyła akcja pod tytułem "milion na in vitro" i chodziło o dofinansowanie dla każdej zgłaszającej się pary po 3 000 zł. Ale warunek był taki, że oni dają kasę i wskazują tylko jedna klinikę - Gyncentrum w Katowicach. Wielkie mi mecyje, dogadali się z kliniką, która obniżyła cenę procedury IVF.
Ostatni od nich kontakt miałam w listopadzie. Napisali do mnie maila, że będą ruszali ze zbiórką publiczna i czy wyrażam zgodę na upublicznienie swojego wizerunku. I tylko 5 par wyraziło taka zgodę.
Czekam dalej. Na razie i tak nie mam kasy na następne IVF. Ale chyba się nie doczekam.

No no to o tą akcję mi chodziło. Tylko na stronie fundacji jest o info o 5 klinikach a Ty mówisz, ze tylko jedna?
Wiem, ze tamta dziewczyna z forum skorzystała z ich pomocy. Ja odpuściłam, bo raz że nie było z ich strony żadnego odzewu a dwa daleko mam do tych klinik. Z mojego Invimedu jestem bardzo zadowolona i mam 5 minutek :-)

Ja ze swojego Invimedu też :-)
A fundacja dzięki jednemu in vitro najwidoczniej chciała sobie darmową reklamę w mediach zafundować.
Bo nie tak dawno byli w rozmowach w toku, w ddtvn, w kawie czy herbacie, aż się bałam lodówkę otworzyć :-D

reklama
My gaz mamy z butli a po prostu ost tylko na gazie gotuje obiady i mam juz długo i sie kabel poluzowal
na szczescie w nocy wstaje minimum 3razy do wc sa plusy tego mojego siusiania
wszystko ok emek jzu zrobil ale sie strachu najadlam i dom wietrzyl sie do 13chyba

Do góry