reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję gotadora.
Wiecie ja już się zastanawiam nad jutrem... Jak dobrze pobrać i jak dobrze wstrzyknąć :rofl2:

Oskaa - ja miałam od 5 dnia stymulacji badany Estradiol co 2 lub 3 dni ( zależy co ile miałam być na kontroli). Ale moim zdaniem jak sprawdzisz teraz i przed tym jak będziesz miała mieć punkcję to będziesz widziała jak pęcherzyki rosną. A tą wiedzą możesz podzielić się z lekarzem. Bo przy stymulacji też to jest ważne.

Aduś dla Ciebie kociaki na szczęście :-)
Nie wiem czy tańczą czy co, ale są git :-D

stylowi_pl_zwierzeta_kociaki_151592.jpg

i są dwa - na bliźniaki :-):tak:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki. ja ostatnio rzadko tu zaglądam ale cały czas niezmiennie wszystkim kibicuję:tak:.
Oskaa nie się nie martw, wszystko pójdzie super. Ja z moim rudolfem już odtańczyłam taniec w twojej intencji. on chyba wiedział że trzeba bo dziś tancuje od 4.30:eek:.
Gotadora ja dziś idę na wizyte więc może się dowiem co dalej. na razie coś mi wychodowali z wymazu:-(. zobaczę co dziś powie mój doktorek. marwie się trochę tym wymazem ale co tam. dostanę leki i musi być ok. obym jak najszybciej mogła zabrać moje dzieciaczki z zimowiska;-).

MIłego, płodnego i pomyślnego dnia :-)

Witajcie dziewczyny!!! Mam pytanie nie wiecie ile dni po tych zastrzykach jest punkcja bo mój T ma problem z urlopem i może wziąść jeden dzień i to jest 4 luty a ja zastrzyki skończe brać 30 stycznia, i jak by 4 nie było punkcji to czy moge oddać nasienie do mrożenia?

Adus - mysle cieplo o Tobie w liczbie mnogiej i bedzie dobrze.
Anna - bedziesz juz miala dzisiaj ludziki swoje - ile zarodkow dostaniesz? - trzymam mocno kciuki!
Oskaa - ja mam dzisiaj drugie podgladanie, ale i przy pierwszym i drugim mam badany estradiol godzine przed wizyta u doktora. Ale widzisz, ze kazda stymulacja przebiega inaczej - ja ma taki skomplikowany system z lekami stymulacyjymi, ze mozliwe ze u Ciebie estradiol bedzie badany za jakis czas, a nie przy kazdej wizycie.

dobrego dnia i wierze, ze dla niektorych to moze byc najlepszy dzien (Adus &&&&)

reklama
Do góry