reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

He he he, bo z tym leżeniem to jest normalnie moja historia [emoji23]
Ja już wcześniej wam pisałam że uwielbiam czytać i robię to codziennie. Mąż się do mnie o to często rzuca bo wg niego wiecznie z książką siedzę. Tv rzadko oglądam i dopiero od grudnia wzięło mnie na seriale. To wtedy mój luby brzęczał że ja albo książka albo serial.
No i jakiś czas temu widziałam przez okno że mężu idzie z garażu do domu, więc poleciałam do kuchni i położyłam się na podłodze i kuźwa patrzę się w ten sufit. On wchodzi i pyta co robię - no to mówię mu że przecież nie mogę czytać ani oglądać seriali więc leżę na podłodze i w sufit patrzę, a na dodatek w kuchni żebym bliżej do garów miała [emoji23][emoji23][emoji23].
On w śmiech, ja w śmiech, ale przestał mi brzęczeć [emoji23]
[emoji23][emoji1787]

reklama
Nie odpisali, bo nie odczytali, bo jest weekend. Zobaczymy co będzie, w tygodniu. Nic się nie zmieniło na razie bo nie mam wiadomości od kliniki.
Wiedziałaś że po nie udanym ivt przysługuje Ci wizyta darmowa? Która jest ok 30min. ,probowalam się na nią umówić od początku stycznia ale ciągle nie było miejsca. A teraz dowiedziałam się że przepadła. Bo jej ważność to 2 miesiące. Oczywiście nikt mi nie powiedział. To była jedna z informacji w mailu plus brak jakiegokolwiek info o wynikach biopsji. Na infolinii nic nie wiedzą. Masakra... Chciałabym byś traktowana poważnie jak już za to place 😡😡😡 echhh... No mowie wam masakra...
Ja bylam kiedys na takiej wizycie darmowej. Bo ja zawsze po nieudanym transferze zapisywalam sie na wizyte ale nie trwala ona nigdy 30 minut. Ja sie bardzo ostatnio zdenerwowalam na pania z infolinii ktora ma sile probowala mnie umówić do dr Gorskiego. Ktorego ja nie biore ppd uwage.

Dziękuję dziewczynki jeszcze raz [emoji8] wszystkim [emoji8]
Ja leżę i kwiczę. Najadłam się tych ciast i moment mi niedobrze. Mam nadzieje,że to dobry znak i nie będę po słodkie sięgała hihi, bebzun wielki, napuchniety i w siniakach. Popijam rumianek ;) jak się wszystko ułoży to może zjem jakas normalna kolację.
Cały czas trzymam kciuki za nas wszystkie, każdej, która dzis ma gorszy dzien życzę aby od jutra juz takich nie bylo. Wiosna powoli budzi się do życia i my też będziemy walczyć jak Rengersy. [emoji123][emoji123][emoji123]

Tak 2 zarodki. Oba 4BC. Wiec u mnie też jest to C. Dlatego tak strasznie sie boję:(:(:( chociaz moj gin mowil ze teraz to w 80% zarodek z wada genetyczma przestanie sie rozwijac. A jeszcze inny mowil ze nie do konca brac na serio te klasyfikacje. Ze trzeba wierzyc w każdy.
Co miał na myśli że w 80% może się przestać rozwijac? Że na wcześniejszym etapie ??

Tak 2 zarodki. Oba 4BC. Wiec u mnie też jest to C. Dlatego tak strasznie sie boję:(:(:( chociaz moj gin mowil ze teraz to w 80% zarodek z wada genetyczma przestanie sie rozwijac. A jeszcze inny mowil ze nie do konca brac na serio te klasyfikacje. Ze trzeba wierzyc w każdy.
O co tak naprawdę chodzi z tymi klasyfikacjami? Cyfra to podział komorek, tak? A dwie litery?

Co miał na myśli że w 80% może się przestać rozwijac? Że na wcześniejszym etapie ??
Tak. Na moim przykladzie ze beta ładnie rośnie a jakbysmy nie uslyszeli serduszka to znaczy ze raczej zarodek byl z wada genetyczna. Bo ja sie bardzo martwilam czy bedzie dobrze. Wiec tak chcial mnie uspokoic ze to nic nie da. Milo z jego strony.

Tak. Na moim przykladzie ze beta ładnie rośnie a jakbysmy nie uslyszeli serduszka to znaczy ze raczej zarodek byl z wada genetyczna. Bo ja sie bardzo martwilam czy bedzie dobrze. Wiec tak chcial mnie uspokoic ze to nic nie da. Milo z jego strony.
No właśnie... Piękna beta przez kilka tygodni i nagle koniec.. Ja byłam na lekach od Pasnika więc stawiam że to nie immunologia a właśnie wada która wyszla dopiero w 6tc gdyż nie było bariery immunologicznej...

reklama
Do góry