reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana, musimy się pogodzić z tym że u nas AMH nie jest super. Po prostu. Lekarze muszą na nas uważać przy stymulacji i tyle. Nie będzie łatwo, ale nie znaczy że się nie uda. Na pewno się uda😘
Dziewczyny naprawdę dużo lepiej jest mieć za wysokie niż za niskie amh! Kazda ma coś co staje się przeszkodą ale da się je prędzej czy później opanować! Gorzej jak już komórek brak bo wtedy tylko KD pozostaje :( Ja tej opcji nie biorę wogole pod uwagę :(

reklama
Nie odpisali, bo nie odczytali, bo jest weekend. Zobaczymy co będzie, w tygodniu. Nic się nie zmieniło na razie bo nie mam wiadomości od kliniki.
Wiedziałaś że po nie udanym ivt przysługuje Ci wizyta darmowa? Która jest ok 30min. ,probowalam się na nią umówić od początku stycznia ale ciągle nie było miejsca. A teraz dowiedziałam się że przepadła. Bo jej ważność to 2 miesiące. Oczywiście nikt mi nie powiedział. To była jedna z informacji w mailu plus brak jakiegokolwiek info o wynikach biopsji. Na infolinii nic nie wiedzą. Masakra... Chciałabym byś traktowana poważnie jak już za to place 😡😡😡 echhh... No mowie wam masakra...
A orientujesz się czy jako nieudane in vitro traktowana jest procedura bez ciąży czy nieudany transfer? Bo ja miałam takie darmowe wizyty po każdym drugim nieudanym transferze. Tylko że normalne wizyty, a nie jakieś specjalne dłuższe.
Jestem bardzo ciekawa co Ci odpiszą.
No ja do całej ten naszej kliniki podchodzę z coraz większym dystansem. Po prostu chcę żeby to co mają zrobić zrobili ok, ale i tak będę wspierać się docentem, bo bez tego to poszlibyśmy w końcu z torbami

Kochana, musimy się pogodzić z tym że u nas AMH nie jest super. Po prostu. Lekarze muszą na nas uważać przy stymulacji i tyle. Nie będzie łatwo, ale nie znaczy że się nie uda. Na pewno się uda😘
Przepraszam, jeśli coś mieszam, ale Wy macie troszkę wyższe AMH, tak? A widzialyscie co dodałam? Ze we Francji limit między 2,0 do 10 jest jak najbardziej ok!
Wiec co kraj, laboratorium to inne normy! Ja się podłamałam ze jestem na limicie, a @Aduś16 pisala ze do 1 minimum jest ok.

No właśnie... Piękna beta przez kilka tygodni i nagle koniec.. Ja byłam na lekach od Pasnika więc stawiam że to nie immunologia a właśnie wada która wyszla dopiero w 6tc gdyż nie było bariery immunologicznej...
I ja tez jestem na sterydzie od docenta. Mam nadzieje ze bede przykladem ze ta ostatnia litera będzie jednak szczesliwa. :(:(:(:(:( moze dla pocieszenia jest tu ktos komu sie udalo z taka klasyfikacja:(

@bazylia128 na poprawę humoru czysto kokosowe muffinki[emoji39] mąka kokosowa, wiórki, daktyle, mango, mięciutkie i wilgotne[emoji4][emoji39]
20200202_185829.jpeg

Dziewczyny moje kochane bardzo Wam dziękuję za piękne życzenia. Przede wszystkim dziękuję Wam za to,że jesteście,ze Was mam. Bez Was po prostu by mnie nie bylo..
To moje najpiękniejsze urodziny ever[emoji173]
Mam jedno jedyne życzenie, by nasz Kropus rósł we mnie pieknie i zdrowo[emoji173][emoji173][emoji173] wiem,ze moze byc różnie ale organiam wszystkie zle mysli. Dziś jest 02.02.2020 to niby bardzo wyjątkowa data, bo dziś 33 dzien roku, 333 dni do końca roku no o ja kończę 33 lata.. nie jestem przesadna ale wierzę,ze akurat cos w tym jest. Poki co dwa testy sikane za mną i widac na nich piekne kreski. Jestem przeszczęśliwa i wiem,ze każda z Was taka bedzie. Już Wam pisałam,ze 2020 rok będzie nasz.
Wysyłam Wam torcika handmande, łapcie po kawaleczku [emoji8]
Czekam na rodzinkę i dzis bede sie tylko uśmiechać;)Zobacz załącznik 1075368
Co to za masa?[emoji3]

Dziewczyny. Jaki jest u was szacunkowy koszt podejścia do criotransferu? Wizyty, badania, leki, zabieg.

I ja tez jestem na sterydzie od docenta. Mam nadzieje ze bede przykladem ze ta ostatnia litera będzie jednak szczesliwa. :(:(:(:(:( moze dla pocieszenia jest tu ktos komu sie udalo z taka klasyfikacja:(
Będzie dobrze!!! Kojarzę z innego forum sukcesy z blastkami z C na końcu!
A u Ciebie który tc? Jeśli nic się dzieje , brak krwawien, plamien itp to raczej nie ma czego się obawiać! Kiedy masz usg?

reklama
Do góry