Sam criotransfer 1600 + 300 za 2wizyty + ok 400-500 lekiDziewczyny. Jaki jest u was szacunkowy koszt podejścia do criotransferu? Wizyty, badania, leki, zabieg.
reklama
Tasza
Fanka BB :)
A widziałaś jak teraz wygląda? Albo mocno przytyła albo jest tak napuchnięta.No to ng to wynik masz bardzo dobry. Ile źródeł tyle wersji odnośnie dobrych poziomów.
Czytałam wczoraj o Izie Miko że zrobiła sobie 500 zastrzykow podczas wielu cykli aby wyhodować i zamrozić jajeczka bo wyszło jej amh 0.2 ! Przy takim to nie wiem czy by lekarz wogole zgodził się na stymulacje w Polsce . Pewnie robiła to w Stanach
Aduś16
Niestety nie ale minęło kilka tygodni zanim się zorientowałam że w niej byłam, lekarz nie podejrzewając ciąży zlecił mi dość silny antybiotyk..może to miało wpływ. To była niechciana ciąża i nie pamiętam wszystkiego z tamtego okresu, głównie to jak bardzo bałam się reakcji mojego taty!A miałaś jakąś diagnozę tego wczesnego poronienia?
Aduś16
Nie , nie widziałam ale zszokowalam się że z takim wynikiem udało jej się jajeczka wyhodowaćA widziałaś jak teraz wygląda? Albo mocno przytyła albo jest tak napuchnięta.
Dziewczyny w końcu i ja się wzięłam za gotowanie, kolacja, bo obiad był dziś u nas na śniadanie ,
Kolacja wege- dorsz w sosie z pora i szczypiora, warzywa duszone- rzodkiew, marchew, por, fasola, pieczarki i feta, posypane czarnuszka(nie można w ciąży!) i nasionami wiesiołka i risotto z porem i suszonymi pomidorami na białym winie (najmniej zdrowe, bo biały ryż, ale muszę jakoś mężowi przemycić te warzywa) także u nas dziś por góra
Kolacja wege- dorsz w sosie z pora i szczypiora, warzywa duszone- rzodkiew, marchew, por, fasola, pieczarki i feta, posypane czarnuszka(nie można w ciąży!) i nasionami wiesiołka i risotto z porem i suszonymi pomidorami na białym winie (najmniej zdrowe, bo biały ryż, ale muszę jakoś mężowi przemycić te warzywa) także u nas dziś por góra
Załączniki
Netiaskitchen
Ja tej naszej opiekunce w piątek to powiedziałam, że nie ma opcji żeby mnie umówiła do Górskiego, to aż pytała czym mi podpadłW ogóle to jest dziwne, bo po wizycie jak miałam się umówić na kolejną w środę to na recepcji dowiedziałam się, że nie ma terminów, ja im na to, że nie ma opcji i termin musi się znaleźć, bo mam stymulacje w toku no i musiałam czekać na spotkanie z tą opiekunką, oczywiście termin się znalazł z jakiejś innej puli, ale stracony czas to ich już nie interesujeJa bylam kiedys na takiej wizycie darmowej. Bo ja zawsze po nieudanym transferze zapisywalam sie na wizyte ale nie trwala ona nigdy 30 minut. Ja sie bardzo ostatnio zdenerwowalam na pania z infolinii ktora ma sile probowala mnie umówić do dr Gorskiego. Ktorego ja nie biore ppd uwage.
Aż mi ślinka leci [emoji39]Dziewczyny w końcu i ja się wzięłam za gotowanie, kolacja, bo obiad był dziś u nas na śniadanie [emoji85],
Kolacja wege- dorsz w sosie z pora i szczypiora, warzywa duszone- rzodkiew, marchew, por, fasola, pieczarki i feta, posypane czarnuszka(nie można w ciąży!) i nasionami wiesiołka i risotto z porem i suszonymi pomidorami na białym winie (najmniej zdrowe, bo biały ryż, ale muszę jakoś mężowi przemycić te warzywa) także u nas dziś por góra [emoji1377][emoji12]
Nie dość że cała procedura jest wykańczająca to jeszcze trzeba się przez klinikę wkurzać [emoji49]. No co za dziady [emoji49]Ja tej naszej opiekunce w piątek to powiedziałam, że nie ma opcji żeby mnie umówiła do Górskiego, to aż pytała czym mi podpadł[emoji4]W ogóle to jest dziwne, bo po wizycie jak miałam się umówić na kolejną w środę to na recepcji dowiedziałam się, że nie ma terminów, ja im na to, że nie ma opcji i termin musi się znaleźć, bo mam stymulacje w toku no i musiałam czekać na spotkanie z tą opiekunką, oczywiście termin się znalazł z jakiejś innej puli, ale stracony czas to ich już nie interesuje [emoji34]
Netiaskitchen
Ja mam teraz 6.25.Przepraszam, jeśli coś mieszam, ale Wy macie troszkę wyższe AMH, tak? A widzialyscie co dodałam? Ze we Francji limit między 2,0 do 10 jest jak najbardziej ok!
Wiec co kraj, laboratorium to inne normy! Ja się podłamałam ze jestem na limicie, a @Aduś16 pisala ze do 1 minimum jest ok.
2 lata temu miałam ponad 8.Niby fajnie bo na starcie było dużo małych pęcherzyków, ale mam trochę obawy bo jakby one wszystkie urosły (w sumie to nie wiadomo ile będzie pustych) to nie wiem jak się bidne w tych jajnikach zmieszczą, o poziomie estradiolu wolę nie myśleć.
reklama
Netiaskitchen
Mniam najbardziej pasuje mi ten dorsz bo lubię rybki no i te warzywa z fetą i czarnuszkąW ogóle czarnuszka to jedna z moich ulubionych posypek do wszelkich sałatek i większości słonych wypiekówAż mi ślinka leci [emoji39]
Podziel się: