Witajcie dziewczyny,musiałam przełożyć plany podejścia do in vitro teraz.Straciłam pracę,kończyła mi się umowa,myślałam ,że uda nam się choć załatwić pieniądze na podejście,mojego P obiecała pomóc,a potem się wycofała.Nie lubi mnie,to wiem od dawna i nie chce ,żebym miała z nim dzieci .Wiec musimy uzbierać kasę,zaczęłam prace w nowej firmie,mój raz ma prace,raz nie,budowlanka,wiadomo.Na pewno za jakiś czas podejdziemy,ale póki co musimy odłożyć kasę. Trzymam dziewczyny za was wszystkie mocno kciuki
reklama
Czasami trzeba się uporać z różnymi przeciwnościami, ale wierze ze Wam się uda to wszystko przetrwać, a później dostaniesz najpiękniejszy prezent .Witajcie dziewczyny,musiałam przełożyć plany podejścia do in vitro teraz.Straciłam pracę,kończyła mi się umowa,myślałam ,że uda nam się choć załatwić pieniądze na podejście,mojego P obiecała pomóc,a potem się wycofała.Nie lubi mnie,to wiem od dawna i nie chce ,żebym miała z nim dzieci .Wiec musimy uzbierać kasę,zaczęłam prace w nowej firmie,mój raz ma prace,raz nie,budowlanka,wiadomo.Na pewno za jakiś czas podejdziemy,ale póki co musimy odłożyć kasę. Trzymam dziewczyny za was wszystkie mocno kciuki
Liliana87
Fanka BB :)
Ja tez chodzą w rekawiczkami zawsze i wszędzie. A i tak poczują chłód i już są brzydkie ;(U mnie najlepiej sprawdza się klasyczny Nivea, ten zwykły w niebieskim pudełku. Kremuję dłonie po każdym myciu rąk i obowiązkowo teraz rękawiczki jak wychodzę z domu. Bez tego zaraz są tak suche, że aż robią się takie maleńkie ranki, takie jakby mini pęknięcia.
Netiaskitchen
A ja trzymam za Ciebie. Żebyś szybko znalazła pracęI niech się uda szybko coś odłożyć. Wiosna idzie to i budowy i remonty ruszą pełną parą, więc jestem dobrej myśli co do Was. Wielki buziakWitajcie dziewczyny,musiałam przełożyć plany podejścia do in vitro teraz.Straciłam pracę,kończyła mi się umowa,myślałam ,że uda nam się choć załatwić pieniądze na podejście,mojego P obiecała pomóc,a potem się wycofała.Nie lubi mnie,to wiem od dawna i nie chce ,żebym miała z nim dzieci .Wiec musimy uzbierać kasę,zaczęłam prace w nowej firmie,mój raz ma prace,raz nie,budowlanka,wiadomo.Na pewno za jakiś czas podejdziemy,ale póki co musimy odłożyć kasę. Trzymam dziewczyny za was wszystkie mocno kciuki
KarolinaJ79
Wiem co czujesz byłam tam na jednej konsultacji u dr G i tyle mnie tam widzieliJestem w katowickim Gyncentrum. Ale przeszłam jeszcze przez dwie inne kliniki i tam jakoś zupełnie inaczej to wyglądało. Personel serdeczny i naprawdę chciało się wierzyć w jakikolwiek sukces.
Liliana87
Wiem o którym mowaJa polecam Garnier do bardzo suchych rak . On jest taki czerwony . Mi bardzo pomogl [emoji6]
Liliana87
A ja trzymam kciuki za Was ! Uzbieracie szybciej niż Wam się wydaje A może miedzy czasie stanie się naturalny CUD? Tego Wam życzę [emoji8]Witajcie dziewczyny,musiałam przełożyć plany podejścia do in vitro teraz.Straciłam pracę,kończyła mi się umowa,myślałam ,że uda nam się choć załatwić pieniądze na podejście,mojego P obiecała pomóc,a potem się wycofała.Nie lubi mnie,to wiem od dawna i nie chce ,żebym miała z nim dzieci .Wiec musimy uzbierać kasę,zaczęłam prace w nowej firmie,mój raz ma prace,raz nie,budowlanka,wiadomo.Na pewno za jakiś czas podejdziemy,ale póki co musimy odłożyć kasę. Trzymam dziewczyny za was wszystkie mocno kciuki
Liliana87
Kochana jest napisane na mascarpone,ze ze śmietanki pasteryzowanej. Może być??Zwroc uwage, zeby mascarpone bylo z mleka pasteryzowanego [emoji6]
A z kremow to podobno Neutrogena jest najlepsza.
nieagatka
Tak Jak pasteryzowane to juz jest ok.Kochana jest napisane na mascarpone,ze ze śmietanki pasteryzowanej. Może być??
I myj jajka i rece po dotykaniu jajek [emoji4]
Musisz teraz uwazac [emoji4]
reklama
Liliana87
A tak Dziekuje,ze mi przypomniałaś. Bo przecież nie mialam toxo.Tak Jak pasteryzowane to juz jest ok.
I myj jajka i rece po dotykaniu jajek [emoji4]
Musisz teraz uwazac [emoji4]
Wiem, jestem glupia ale powiedz, a ja te ciasto bede mogla zjesc? Zawsze jadlam ale tam surowe utarte jajka wlasnie i nie wiem.. jaja oczywiscie używam tylko wiejskie ze sprawdzonego źródła.
Podziel się: