Ale przyrosty tez jakie duże ..: a mówią lekarze , ze nigdy nie wzrasta .. a z wiekiem tylko maleje .. ja od 2 tyg jadę z dhea .. miałam rok temu AMH 0,8 ... zobaczymy czy coś się zmieni.. w marcu robię ponownieMyślę że na wzrost miało wpływ DHEA, wcześniej przez jakiś czas też Q10 brałam. Może i visanne mogła wpłynąć, próba zahamowania endomendy, ale z tym to już tylko gdybam. Jednak z czego byl ten drastyczny spadek to już ciężko mi się domyślać.
reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
Ja robię wszystko to co zwykle. W pracy tylko powiedziałam kierownikowi i teamleaderowi tylko dlatego żeby w planie dnia uwzględnili mnie na lekkiej maszynie. I tak chodzę co godzinę siku wiec to by utrudniało jakieś cięższe prace i bardziej wymagające
Żyj normalnie, tzn nie musisz dźwigać po 10 kg, biegać maratonów itp. Ale normalne życie, dużo spacerów, sięgaj spokojnie po te rzeczy z wysokiej półki, wchodź na drabinkę (chyba że masz, zawroty głowy to wtedy nie).
Relax i czekaj na
Dziekuje Wam Kochane. Tak wiec robię normalny tryb i odliczam dni do . Podoba mi się jak mąż mnie traktuje hehe trochę jak ksiezniczke gorzej jak bajka szybko sie skonczy... Tfu tfu. No nie mysle o tym.
Ekstra FredkaBardzo ooo się cieszę i wierzę szczerze, że wujek Jarek szybciutko Ci pomożeHej dziewczyny, właśnie wróciłam z długiegooo spaceru i głowa teraz czysta.
Wczoraj wróciliśmy ok 20-tej, tyle godzin jazdy i na dodatek w deszczu to katastrofa.
Dla przypomnienia napiszę jakie miałam badania zrobione i Paśnik je wszystkie oglądał:
-kariotypy
-pakiet na trombofilię,
-te które się robi co pół roku w klinice- HIV, toksoplazmoza, różyczka itp
- amh
-pierdoły TSH, Lh, FSH, homocysteina, prolaktyna
Oglądał również wyniki laparoskopii i histeroskopi.
Lekarz fajny i konkretny, gdy powiedziałam że 4 transfery już miałam nieudane to powiedział dlaczego przyjechałam tak późno.
Zlecił dodatkowe badania na podstawie wywiadu; zrobiliśmy na miejscu te które są na paragonach. Jeden paragon jest męża (300zl) a ten większy mój. Jeszcze muszę zrobić IMK w 18-23 dni cyklu.
Wydaliśmy 1450 + dojdzie te IMK. I chyba nam za wizytę nie policzył bo nie widać na paragonach [emoji848].
Na wyniki mam czekać ok 4 tygodni a następną wizytę mam 26 marca. Dopiero po tej wizycie będzie wszystko wiadomo.
Gdy zobaczył skąd jesteśmy to się ucieszył, bo był w naszej miejscowości w wojsku [emoji3]. Ja mieszkam w Kaliszu pomorskim [emoji3]. Mówił że dobrze wspomina tamte czasy [emoji3].
Kurde, ktoś dobrnął do końca tego posta???
Kto by się spodziewał, przecież to dobra klinika. Może przy kolejnej wizycie warto podejść do kierownika czy koordynatora czy kogo oni tam mają, porozmawiać o wrażeniach z punkcji i swoich odczuciach, przecież tak nie może być! Przykro mi bardzo, że Cię to spotkało :-(Katowice. Gyncentrum.
W mojej klinice też musiałam wstać ok 15 min po punkcji, ubrać się, do gabinetu na krótką rozmowę, do kasy zapłacić i do domu... ale wszyscy byli bardzo mili, szczególnie anestezjolog i pielęgniarka anestezjologiczna, bałam się narkozy, czy się obudzę i w ogóle, wszystko mi objaśniali, wcześniej każdy się przedstawił, na sali była też młoda lekarka na stażu. Także poza tym, że nie dali mi poleżeć, to wspominam to dobrze.
Odpoczywaj teraz i myśl pozytywnie. Trzymam kciuki za Twoje Kropusie i za udany transfer :-)
Liliana87
A ja właśnie klapnęłam na dupie. Od rana na nogach. Szykuje obiad na jutro i sie zeszło. Poleze sobie z godzinkę i biorę się za ciasta. W planach tiramisu z mascarpone i tarta z kremem własnej roboty i owocami [emoji57][emoji57]
Kochane moje kumpelki, znacie jakis dobry A nie kosmicznie drogi krem do rąk?? Moje dłonie caly czas są bardzo suche, nie wspomnę o paskudnych skórkach przy paznokciach [emoji85][emoji85][emoji85]
Kochane moje kumpelki, znacie jakis dobry A nie kosmicznie drogi krem do rąk?? Moje dłonie caly czas są bardzo suche, nie wspomnę o paskudnych skórkach przy paznokciach [emoji85][emoji85][emoji85]
nieagatka
Zwroc uwage, zeby mascarpone bylo z mleka pasteryzowanego [emoji6]A ja właśnie klapnęłam na dupie. Od rana na nogach. Szykuje obiad na jutro i sie zeszło. Poleze sobie z godzinkę i biorę się za ciasta. W planach tiramisu z mascarpone i tarta z kremem własnej roboty i owocami [emoji57][emoji57]
A z kremow to podobno Neutrogena jest najlepsza.
Artemida90
A u mnie dziś kotleciki z kurczakiem, serem żółtym, papryka i kukurydza [emoji1409][emoji505]
Olusja1987
Wiecie co? Napisałam meila do kliniki z moimi spostrzeżeniami, odczuciami jakie miałam po dzisiejszej wizycie i o żalu jaki we mnie tkwi. Wysłałam go pod adres administracji z prośbą o przekazanie do osoby koordynującej.
Olusja1987
Łooo, ale bym zjadła takie cudo.
A u mnie dziś kotleciki z kurczakiem, serem żółtym, papryka i kukurydza [emoji1409][emoji505]
Zobacz załącznik 1075067
reklama
Netiaskitchen
Nie widzę tych paragonów,na pewno Ci się dodały czy szukać w innym poście?Hej dziewczyny, właśnie wróciłam z długiegooo spaceru i głowa teraz czysta.
Wczoraj wróciliśmy ok 20-tej, tyle godzin jazdy i na dodatek w deszczu to katastrofa.
Dla przypomnienia napiszę jakie miałam badania zrobione i Paśnik je wszystkie oglądał:
-kariotypy
-pakiet na trombofilię,
-te które się robi co pół roku w klinice- HIV, toksoplazmoza, różyczka itp
- amh
-pierdoły TSH, Lh, FSH, homocysteina, prolaktyna
Oglądał również wyniki laparoskopii i histeroskopi.
Lekarz fajny i konkretny, gdy powiedziałam że 4 transfery już miałam nieudane to powiedział dlaczego przyjechałam tak późno.
Zlecił dodatkowe badania na podstawie wywiadu; zrobiliśmy na miejscu te które są na paragonach. Jeden paragon jest męża (300zl) a ten większy mój. Jeszcze muszę zrobić IMK w 18-23 dni cyklu.
Wydaliśmy 1450 + dojdzie te IMK. I chyba nam za wizytę nie policzył bo nie widać na paragonach [emoji848].
Na wyniki mam czekać ok 4 tygodni a następną wizytę mam 26 marca. Dopiero po tej wizycie będzie wszystko wiadomo.
Gdy zobaczył skąd jesteśmy to się ucieszył, bo był w naszej miejscowości w wojsku [emoji3]. Ja mieszkam w Kaliszu pomorskim [emoji3]. Mówił że dobrze wspomina tamte czasy [emoji3].
Kurde, ktoś dobrnął do końca tego posta???
Podziel się: