Olusja1987
Fanka BB :)
Jestem w katowickim Gyncentrum. Ale przeszłam jeszcze przez dwie inne kliniki i tam jakoś zupełnie inaczej to wyglądało. Personel serdeczny i naprawdę chciało się wierzyć w jakikolwiek sukces.
Kochana a przypomnij w jakiej klinice jesteś ? W sumie niezależnie w jakiej. Porozmawiaj z kierownikiem placówki albo z koordynatorem. Kurczę to nie może tak być żeby oni brali taka kasę i robili łaskę ze na wizyty przyjmują. Przecież wiedza ze przyjmują pacjentki w szczególnej sytuacji !!! Nienawidzę takiego podejścia lekarzy! Ja jestem osoba bardzo bardzo emocjonalna czasem jedno słowo lekarza potrafił człowieka załamać ! Ja po pierwszej wizycie w invicta bylam zła i niezadowolona z lekarki i dyskretnie zapytałam o nią w recepcji. Traf chciał ze stała obok pani koordynator. Odrazu zrobiła wywiad co i jak zmienili mi lekarza i kolejna wizyta była darmowa. Ta pani doktor która mnie prowadzi jest 1000 razy lepsza od tej pierwszej. Niektórzy nie powinni mniej kontaktu z pacjentami poprostu. Wykształcenie, wiedza i doświadczenie swoją droga ale empatia jest prawie tak samo ważna i potrzebna pacjentowi! Nie przejmuj się idziesz do swojego upragnionego celu i taki jełop niech nie zniszczy twojej determinacji [emoji3590][emoji3590][emoji3590]