Musisz zjeść coś pożywnego, nawet na siłę. Może jakiś rosół, on na wszystko dobry [emoji12]. Wątpię żeby to była jelitowka, od niej się chyba nie mdleje, co nie? Oby ci przeszłoTez mam taka nadzieje...[emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Boże, brak mi słów... Pamiętaj, że my tu z tobą płaczemy [emoji22].Beta 0. To już drugi raz [emoji24][emoji24][emoji24]
U mnie plamienie nigdy nie oznacza nic dobrego.
Znikam...
Dziękuje za wsparcie.
Wroc do nas jak poczujesz się troszkę lepiej [emoji22]
nieagatka
Fanka BB :)
Pij wode kokosowa. To elektrolity, nawodnia Cie, zatrzymaja wymioty i biegunke. Malymi lyczkami, najlepiej chlodna.Dziekuje bardzo kochana. Nawet nie wiem co u was bo nie mam sily czytać [emoji20]
Liliana87
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Kochana mnie ciągnęło i ćmilo teraz jestem w 11 tyg [emoji3590]
Życzę Tobie z całego serca, żeby to było TO [emoji7]
Liliana87
Jej kochana;( tak bardzo mi przykro ;( przytulam Cię bardzo mocno !!! Nie poddawaj się proszę..Beta 0. To już drugi raz [emoji24][emoji24][emoji24]
Znikam...
Dziękuje za wsparcie.
Czarna1985
No właśnie dziwne to ze zemdlalam i maz powiedzial ze wystraszyl sie bo przestalam oddychac. Ale cos jest nie tak bo co dostaje miesiaczke to mam wymioty . Dziwne prawda? Zjadlam pol bulki i narazie jest okMusisz zjeść coś pożywnego, nawet na siłę. Może jakiś rosół, on na wszystko dobry [emoji12]. Wątpię żeby to była jelitowka, od niej się chyba nie mdleje, co nie? Oby ci przeszło
Czarna1985
Dziekuje bardzo kochana za podpowiedź.Juz dzwonilam do meza kupi mi po pracy i bede pic. Narazie pihe duzo wody i herbare zielonaPij wode kokosowa. To elektrolity, nawodnia Cie, zatrzymaja wymioty i biegunke. Malymi lyczkami, najlepiej chlodna.
Czarna1985
Kochana tak mi przykro. Trzymaj sie . Ochlon i wracaj tu do nasBeta 0. To już drugi raz
Znikam...
Dziękuje za wsparcie.
Netiaskitchen
U mnie z transferem, ale i tak go pewnie nie będzie. W takim przypadku będzie zwrot chyba 2700.Własnie dlatego wybrałam ten program, żeby nie stracić całej kasy w razie W.Kurcze to fajnie ze tak malo. U nas do dnia punkcji ponad 8000 placone w woch ratach czyli 3000 przy rozpoczeciu stymulacji i ponad 5000 do dnia punkcji. Ale do tego dochodza leki kolo 1000 i badania tez nie tanie... Wiec bedzie teraz po podwyzkach tez pewnie jak u @Netiaskitchen kolo 11000, bez transferu ;( a gdzie tu jeszcze badanie zarodkow ...
reklama
Netiaskitchen
Discovery life chyba. Poczekam na męża bo nawet nie wiem czy mamy taki kanała gdzie to mozna ogadnąc ?
Podziel się: