Tak pewnie u nas to norma zwykle jestem w labo ok 9 i na 12 zawsze mam wynikMożna tak?
Jak synek gorączkuje nie wiadomo z czego to zawsze przed wizytą pędze na krew na CRP i nawet pytają na którą godzine potrzeba wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak pewnie u nas to norma zwykle jestem w labo ok 9 i na 12 zawsze mam wynikMożna tak?
Skad ty zawsze takie newsy bierzesz co?Co ty gadasz !!!!!!!!! No tak to ta z sex education. Ile ona ma lat... Ze takie sie nie boja jeszcze rodzic dzieci Ale widzialas jak ona super wyglada
W serialu w ciąży [emoji12] Właśnie skończyłam ostatni odcinek Sex Education. Świetny jestCo ty gadasz !!!!!!!!! No tak to ta z sex education. Ile ona ma lat... Ze takie sie nie boja jeszcze rodzic dzieci Ale widzialas jak ona super wyglada [emoji106]
U mnie w powiecie tak nie ma. Tego samego dnia ale zawsze po 15. Jak to mi sie zawsze ciągłoTak pewnie u nas to norma zwykle jestem w labo ok 9 i na 12 zawsze mam wynik
Jak synek gorączkuje nie wiadomo z czego to zawsze przed wizytą pędze na krew na CRP i nawet pytają na którą godzine potrzeba wynik
Pisalam ze ci sie spodoba. Ja jeszcze nie ogladalam bo mam frankie i grace...W serialu w ciąży [emoji12] Właśnie skończyłam ostatni odcinek Sex Education. Świetny jest
O kurde, to niechcąco zdradziłam końcówkę. Sorki, myślałam że obejrzałas wszystkie odcinki... Ale spaliłam...Pisalam ze ci sie spodoba. Ja jeszcze nie ogladalam bo mam frankie i grace...
Pewnie zależy gdzieMożna tak?
A tam, no co ty Juz jestem ciekawaO kurde, to niechcąco zdradziłam końcówkę. Sorki, myślałam że obejrzałas wszystkie odcinki... Ale spaliłam...
W serialu w ciąży [emoji12] Właśnie skończyłam ostatni odcinek Sex Education. Świetny jest
;(A mi się dziewczyny cała tarczyca rozjechała [emoji24] tsh i ft3 nadczynność a ft4 poniżej normy . Szok