reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 jeszcze proszę wpisz 08.07 termin porodu juchaa_87 :)
Zamówiłam sobie krem/balsam (już też na rozstępy), ponieważ mój zwykły mi się właśnie skończył i zdecydowałam się na Mustelę i powiem Wam, że nie wiem jakie będzie działać (zresztą myśle, że jak któraś ma dostać rozstępy to żadne cuda nie pomogą), ale zapach ma obłędny, delikatny, ale taki piękny, że mogłabym go zjeść 😝

reklama
To, przez co teraz przechodzisz to też żałoba. Daj sobie czas kochana, siły wrócą. Niech głowa odpocznie, zajmij się muzyka, chodź na spacery z synem i jak poczujesz się gotowa to wróć do tematu. Ściskam mocno!

Doczytałam kolejny post - ja słyszałam, że po immunosupresji trzeba odczekać 6 miesięcy, 3 miesiące jest ważna a kolejne 3 na odbudowanie się komórek.
Ty brałaś accofil, który działa przez 1 cykl, więc u ciebie 4 miesiące przerwy powinno być git. Tylko pamiętaj, że q10 podwyższa nk.

Nie, 2 tygodnie jest ok.
W jakimkolwiek scenariuszu na swiezo transferu bym nie planowała więc obniżenie NK immunosupresja / immunoglobulinami to nie jest problem.. W jakiej dawce się ten Q10 bierze , 2 x 100mg ?

A może to plamienie implantacyjne? Trzeba sprawdzać poziom beta hcg. Bądź dobrej myśli taka załamka i tak nic nie zmieni.
No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo [emoji24][emoji24][emoji24]. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo 😭😭😭. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.
Ja do końca 7tygodnia ciąży miałam plamienia, 7-9dpt były pierwsze i to były właśnie implantacyjne. Więc spokojnie poczekaj, wątpię aby to był okres, tym bardziej jak zażywasz leki.

Współczuję Ci szczerze tego czekania i nerwów. Ja mam mieć transfer jutro i też się bardzo denerwuje. Czy zarodek się dobrze rozmrozi? Czy ja będę wystarczająco "przygotowana". Ale chyba nie ma co dumac tylko trzeba czekać bo się człowiek zameczy. Ja na razie jestem szczęśliwa bo udało mi się chyba opanować przeziębienie.
No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo [emoji24][emoji24][emoji24]. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.

Dziewczyny musimy się uzbroić w cierpliwość robiłam badanie razem z progesteron em no i wyników jeszcze nie ma sprawdzam co chwile obawiam się ze będa razem z progiem jutro. .... ale jak tylko będę wiedzieć to dam znać. .... także mi i przede wszystkim wam cierpliwości życzę. ....

Dziewczyny musimy się uzbroić w cierpliwość robiłam badanie razem z progesteron em no i wyników jeszcze nie ma sprawdzam co chwile obawiam się ze będa razem z progiem jutro. .... ale jak tylko będę wiedzieć to dam znać. .... także mi i przede wszystkim wam cierpliwości życzę. ....
Dlatego ja zawsze dopłacam 5zł i robie na cito wynik zawsze do 12 ;)

reklama
Do góry