reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@bazylia128
Dziewczyny, tak sobie poczytuje to co piszecie, to mam pytanie- jak wy się bzykacie, że Wasz chłop nigdy nie widział waszej pipki w całej okazałości? :D
Wiesz co moj tez i nie tylko on ;) Widzial chyba wszystko ale cipka od srodka przy włozonym wzierniku wyglada naprawde nie przyjemnie lekko mowiac 😂 dla mnie to obrzydlyyyyyweeee.
Ale ja jestem obrzydliwa i jak pisalam jak tylko ktos rzygnie to ja razem z tym kims jeszcze dalej.
A co ciekwae wrzucam pewien projekt do poczytania ;)

Twórczyni tej akcji - O’Nell Starkey pragnie, aby kobiety doceniły niepowtarzalną urodę oraz niezwykle istotną rolę swojej szyjki macicy. Zaczęło się od tego, że zamieściła tam zdjęcia swojej macicyi podczas poszczególnych faz cyklu miesięcznego.
Okazało się, że zainteresowała tym mnóstwo kobiet, które chciałyby wiedzieć więcej o swoich szyjkach macicy, i które również podzieliły się swoimi zdjęciami. Projekt się rozwija, zachęcamy do rzucenia okiem na stronę beautifulcervix.com a szczególnie na galerię zdjęć przedstawiających szyjki macicy w różnych fazach życia kobiety, podczas menstruacji, ciąży, a nawet podczas rozmaitych problemów zdrowotnych. Nas to zafascynowało, przyznajemy się od razu.

Załączniki

• 4_beautiful-cervix-project-f17b3851c9c1ee4b7cbda1d0ad601e66.jpg
    4_beautiful-cervix-project-f17b3851c9c1ee4b7cbda1d0ad601e66.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 93
Wiesz co moj tez i nie tylko on ;) Widzial chyba wszystko ale cipka od srodka przy włozonym wzierniku wyglada naprawde nie przyjemnie lekko mowiac [emoji23] dla mnie to obrzydlyyyyyweeee.
Ale ja jestem obrzydliwa i jak pisalam jak tylko ktos rzygnie to ja razem z tym kims jeszcze dalej.

Twórczyni tej akcji - O’Nell Starkey pragnie, aby kobiety doceniły niepowtarzalną urodę oraz niezwykle istotną rolę swojej szyjki macicy. Zaczęło się od tego, że zamieściła tam zdjęcia swojej macicyi podczas poszczególnych faz cyklu miesięcznego.
Okazało się, że zainteresowała tym mnóstwo kobiet, które chciałyby wiedzieć więcej o swoich szyjkach macicy, i które również podzieliły się swoimi zdjęciami. Projekt się rozwija, zachęcamy do rzucenia okiem na stronę beautifulcervix.com a szczególnie na galerię zdjęć przedstawiających szyjki macicy w różnych fazach życia kobiety, podczas menstruacji, ciąży, a nawet podczas rozmaitych problemów zdrowotnych. Nas to zafascynowało, przyznajemy się od razu.
O fuj, nie nie chciałam tego zobaczyć [emoji33][emoji33][emoji33].
Ale co się zobaczy, to się nieodzobaczy

Wiesz co moj tez i nie tylko on ;) Widzial chyba wszystko ale cipka od srodka przy włozonym wzierniku wyglada naprawde nie przyjemnie lekko mowiac [emoji23] dla mnie to obrzydlyyyyyweeee.

Fujjj...
Nie jesteś sama. Dla mnie to też obrzydliwe.

reklama
O fuj, nie nie chciałam tego zobaczyć [emoji33][emoji33][emoji33].
Ale co się zobaczy, to się nieodzobaczy
No bo własnie jak nie wlozysz wziernika to tego nie zobaczysz :) A juz najbardziej nie lubie jak mi robi cytologie przy otwartym wzierniku i na samym koncu tym wacikiem tam skrobie fuuuujjjj az mi teraz dreszcze przechodza :)

Do góry