reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo 😭😭😭. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.
Ojjjjj nie jest przesadzone. Powiem na swoim przykładzie ze tylko beta prawde powie. :) To podejscie i te dni po transferze z najwyzsza beta jaka mialam w zyciu oceniam na najbardziej spokojne, bez objawowe a jednak beta rośnie:)

reklama
Biopsja z pobraniem. 2000 +wiztya u genetyka 220. Potem za każdy zarodek się płaci, za pierwszy 2300, za 2 zarodki 4000 ,3-4 zarodki 5900 i okolo 2 do 3 tyg.na wyniki. Przepraszam że tak późno odpisujęale ostatnio mam paskudny humor ;(
Kochana a nie pamietam czy mialas podanego zarodka juz przebadanego? Jak sobie teraz radzisz?

A ja po wizycie:) dzis 15dpt beta 604. Progesteron i estradiol tez wszystko dobrze. Nie wiem czy pojde na wizytę pecherzykowa, moze wytrzymam od razu do serduszka:) oczywiscie zadawalam wiele pytan bo wynik bety dostalam 5 minut przed wizyta i zapomnialam np o skurczach w macicy...biorę magnez. @Vinszka Ty do kiedy bralas no spe i buscopan?
Chodzicie normalnie robić paznokcie hybrydowe/żelowe?

Ja byłam na paznokciach w 7dpt. Następna wizytę mam po usg a to moje aktualne - hybryda na naturalnych

IMG_1857.JPG

No dokładnie, moj mnie tez tym wkurzał najbardziej, ze nieraz zapominał, albo marudził czego aż tyle tabletek i go cofało jak łykał, ale jak był juz ze mna w szpitalu na punkcji, to nabrał pokory i później już grzecznie wyjadał wszystko co podstawiłam 😛
A żebyś wiedziała też pamiętam jego przerażona minę jak po punkcji byłam senna i odpoczywalam w szpitalnym łóżku chwilę.Ja głupia zamiast martwić się o siebie to rozmyslalam jak on sobie da radę z oddaniem nasienia czy wie aby napewno gdzie iść (on troszkę mnie mowi po fr ni z ja).

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo [emoji24][emoji24][emoji24]. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.

Ja tez miałam plamienie w tym czasie. Ja czuje ze wszystko jest dobrze [emoji4][emoji110]

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo 😭😭😭. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.
Hej hej głowa do góry niekoniecznie musi się to powtórzyć ja i dużo innych dziewczyn miało to samo A bety pozytywne.

Głuptas jestes no :-) :) Ale masz racje mi te moje spodniczki tez bardzo pomagaja i teraz wogole sie nie stresuje. Biorac pod uwage ozywiscie ilosc badan jakie juz przeslysmy to dla mnie jest to chyba bardziej przyjemne niz wizyta u dentysty. Ale poczatkowo wcale nie chcialam zeby Łukasz ze mna wchodzil do gabinetu. Caly czas mam wrazenie ze przy takim wiekszym odchyleniu mieska [emoji23] np przy wzierniku to musi wygladac paskudnie :)
To ja Ci opowiem.. Marek nigdy ze mną nie wchodził, dopiero pierwszy raz wszedł zaraz po inseminacji, lekarz mnie przykryl na fotelu narzutką i zaprosił meza do środka na te 15 min.. I ten ganoń oczywiscie mimo moich protestów zajrzał pod narzutke.. I w szoku! Powiedzial, fuj.. "nie mógłbym być ginekolowiem! Jakos te dwie dziury za blisko siebie!" ... masakra [emoji85][emoji85][emoji85] teraz wchodzi ale fotel jest za kotarką A monitor tez wyświetla przy biurku, więc obraz usg widzi ale mięsa na fotelu juz nie ;)

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo [emoji24][emoji24][emoji24]. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.
Kochana! Chyba Artrmida tak miala jak dobrze pamietam, może to świadczyć, ze się Kropus wczepil! Glowa do góry. Nie trać nadzieji;*

reklama
Do góry