reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo 😭😭😭. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.
Ojjjjj nie jest przesadzone. Powiem na swoim przykładzie ze tylko beta prawde powie. :) To podejscie i te dni po transferze z najwyzsza beta jaka mialam w zyciu oceniam na najbardziej spokojne, bez objawowe a jednak beta rośnie:)

reklama
Biopsja z pobraniem. 2000 +wiztya u genetyka 220. Potem za każdy zarodek się płaci, za pierwszy 2300, za 2 zarodki 4000 ,3-4 zarodki 5900 i okolo 2 do 3 tyg.na wyniki. Przepraszam że tak późno odpisujęale ostatnio mam paskudny humor ;(
Kochana a nie pamietam czy mialas podanego zarodka juz przebadanego? Jak sobie teraz radzisz?

A ja po wizycie:) dzis 15dpt beta 604. Progesteron i estradiol tez wszystko dobrze. Nie wiem czy pojde na wizytę pecherzykowa, moze wytrzymam od razu do serduszka:) oczywiscie zadawalam wiele pytan bo wynik bety dostalam 5 minut przed wizyta i zapomnialam np o skurczach w macicy...biorę magnez. @Vinszka Ty do kiedy bralas no spe i buscopan?
Chodzicie normalnie robić paznokcie hybrydowe/żelowe?

Ja byłam na paznokciach w 7dpt. Następna wizytę mam po usg a to moje aktualne - hybryda na naturalnych

IMG_1857.JPG

No dokładnie, moj mnie tez tym wkurzał najbardziej, ze nieraz zapominał, albo marudził czego aż tyle tabletek i go cofało jak łykał, ale jak był juz ze mna w szpitalu na punkcji, to nabrał pokory i później już grzecznie wyjadał wszystko co podstawiłam 😛
A żebyś wiedziała też pamiętam jego przerażona minę jak po punkcji byłam senna i odpoczywalam w szpitalnym łóżku chwilę.Ja głupia zamiast martwić się o siebie to rozmyslalam jak on sobie da radę z oddaniem nasienia czy wie aby napewno gdzie iść (on troszkę mnie mowi po fr ni z ja).

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo [emoji24][emoji24][emoji24]. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.

Ja tez miałam plamienie w tym czasie. Ja czuje ze wszystko jest dobrze [emoji4][emoji110]

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo 😭😭😭. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.
Hej hej głowa do góry niekoniecznie musi się to powtórzyć ja i dużo innych dziewczyn miało to samo A bety pozytywne.

Głuptas jestes no :-) :) Ale masz racje mi te moje spodniczki tez bardzo pomagaja i teraz wogole sie nie stresuje. Biorac pod uwage ozywiscie ilosc badan jakie juz przeslysmy to dla mnie jest to chyba bardziej przyjemne niz wizyta u dentysty. Ale poczatkowo wcale nie chcialam zeby Łukasz ze mna wchodzil do gabinetu. Caly czas mam wrazenie ze przy takim wiekszym odchyleniu mieska [emoji23] np przy wzierniku to musi wygladac paskudnie :)
To ja Ci opowiem.. Marek nigdy ze mną nie wchodził, dopiero pierwszy raz wszedł zaraz po inseminacji, lekarz mnie przykryl na fotelu narzutką i zaprosił meza do środka na te 15 min.. I ten ganoń oczywiscie mimo moich protestów zajrzał pod narzutke.. I w szoku! Powiedzial, fuj.. "nie mógłbym być ginekolowiem! Jakos te dwie dziury za blisko siebie!" ... masakra [emoji85][emoji85][emoji85] teraz wchodzi ale fotel jest za kotarką A monitor tez wyświetla przy biurku, więc obraz usg widzi ale mięsa na fotelu juz nie ;)

No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo [emoji24][emoji24][emoji24]. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.
Kochana! Chyba Artrmida tak miala jak dobrze pamietam, może to świadczyć, ze się Kropus wczepil! Glowa do góry. Nie trać nadzieji;*

reklama
Do góry