reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie też trochę źle ze sprawami łóżkowymi, libido bardzo słabe.
Ale po sobotniej imprezie to powiem wam że tak daliśmy czadu, że miałam aż dwa orgazmy[emoji7]. Dawnoooo tak nie miałam, mnie trzeba zawsze do seksu namawiać. Jednak trzeba czasami się nawalić i odreagować[emoji12]
To od dzisiaj ty zasługujesz na miano grzesznicy 👍 :-) :)

reklama
No a ja nie pije alkoholu, moja dr zawsze się do mnie śmiała,ze mam pic wino! Dużo wina! A jak mi się zdarzyło napić to ja zgon i do spania..[emoji85][emoji85][emoji85]
No to jak mi sie zdarza zrobic sobie planowana popijawe to mam wtedy ułanska fantazje 😂 Nigdy raczej nie siadam do lampki wina, jak juz mam pic to raz a dobrze :-) :) Najlesze jest to ze mi sie wydaje wtedy ze caly cza panuje nad sobą a tu Łukasza albo sasiadka albo brat mojmnie musza wyprowadzac z błędu. Niestety na drugi dzien sie dowiaduje jakie wtedy mam pomysly :-) :)

No lekarz na pewno tak myśli;) nie takie rzeczy oglądali. Ale dla mnie wizyta u ginekologa to zawsze jest taki stres związany z tym,ze sie wstydzę, ze szok. Kiedyś bylam u jednego ginekologa, to była moja pierwsza w życiu wizyta prywatną, wcześniej chodziłam na nfz A poszlam prywatnie do dobrego lekarza, zobaczyć czy jak za kasę to mnie inaczej i lepiej przebada.. A On zaczął do mnie gadac,ze mam ślad po opaleniznnie i,ze powinnam się bez majtek na plaży opalać.. szybciej wyszlam niz weszłam[emoji85][emoji85][emoji85]
Głuptas jestes no :-) :) Ale masz racje mi te moje spodniczki tez bardzo pomagaja i teraz wogole sie nie stresuje. Biorac pod uwage ozywiscie ilosc badan jakie juz przeslysmy to dla mnie jest to chyba bardziej przyjemne niz wizyta u dentysty. Ale poczatkowo wcale nie chcialam zeby Łukasz ze mna wchodzil do gabinetu. Caly czas mam wrazenie ze przy takim wiekszym odchyleniu mieska 😂 np przy wzierniku to musi wygladac paskudnie :)

No to jak mi sie zdarza zrobic sobie planowana popijawe to mam wtedy ułanska fantazje [emoji23] Nigdy raczej nie siadam do lampki wina, jak juz mam pic to raz a dobrze :-) :) Najlesze jest to ze mi sie wydaje wtedy ze caly cza panuje nad sobą a tu Łukasza albo sasiadka albo brat mojmnie musza wyprowadzac z błędu. Niestety na drugi dzien sie dowiaduje jakie wtedy mam pomysly :-) :)
Jak sie bawić, to się bawic A nie jakieś tam pitu pitu[emoji23]

U mnie dzisiaj troche popadalo ale tylko taki z deszczem. Ja tez lubie snieg i tz bym go chciala bo w tym roku jakas masakra z pogoda...
A propos pogody, to u nas tak...

Załączniki

• IMG_20200129_125740.jpg
    IMG_20200129_125740.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 63
No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo 😭😭😭. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.

reklama
A ja po wizycie:) dzis 15dpt beta 604. Progesteron i estradiol tez wszystko dobrze. Nie wiem czy pojde na wizytę pecherzykowa, moze wytrzymam od razu do serduszka:) oczywiscie zadawalam wiele pytan bo wynik bety dostalam 5 minut przed wizyta i zapomnialam np o skurczach w macicy...biorę magnez. @Vinszka Ty do kiedy bralas no spe i buscopan?
Chodzicie normalnie robić paznokcie hybrydowe/żelowe?

Do góry