reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie też trochę źle ze sprawami łóżkowymi, libido bardzo słabe.
Ale po sobotniej imprezie to powiem wam że tak daliśmy czadu, że miałam aż dwa orgazmy[emoji7]. Dawnoooo tak nie miałam, mnie trzeba zawsze do seksu namawiać. Jednak trzeba czasami się nawalić i odreagować[emoji12]
To od dzisiaj ty zasługujesz na miano grzesznicy 👍 :-) :)

reklama
No a ja nie pije alkoholu, moja dr zawsze się do mnie śmiała,ze mam pic wino! Dużo wina! A jak mi się zdarzyło napić to ja zgon i do spania..[emoji85][emoji85][emoji85]
No to jak mi sie zdarza zrobic sobie planowana popijawe to mam wtedy ułanska fantazje 😂 Nigdy raczej nie siadam do lampki wina, jak juz mam pic to raz a dobrze :-) :) Najlesze jest to ze mi sie wydaje wtedy ze caly cza panuje nad sobą a tu Łukasza albo sasiadka albo brat mojmnie musza wyprowadzac z błędu. Niestety na drugi dzien sie dowiaduje jakie wtedy mam pomysly :-) :)

No lekarz na pewno tak myśli;) nie takie rzeczy oglądali. Ale dla mnie wizyta u ginekologa to zawsze jest taki stres związany z tym,ze sie wstydzę, ze szok. Kiedyś bylam u jednego ginekologa, to była moja pierwsza w życiu wizyta prywatną, wcześniej chodziłam na nfz A poszlam prywatnie do dobrego lekarza, zobaczyć czy jak za kasę to mnie inaczej i lepiej przebada.. A On zaczął do mnie gadac,ze mam ślad po opaleniznnie i,ze powinnam się bez majtek na plaży opalać.. szybciej wyszlam niz weszłam[emoji85][emoji85][emoji85]
Głuptas jestes no :-) :) Ale masz racje mi te moje spodniczki tez bardzo pomagaja i teraz wogole sie nie stresuje. Biorac pod uwage ozywiscie ilosc badan jakie juz przeslysmy to dla mnie jest to chyba bardziej przyjemne niz wizyta u dentysty. Ale poczatkowo wcale nie chcialam zeby Łukasz ze mna wchodzil do gabinetu. Caly czas mam wrazenie ze przy takim wiekszym odchyleniu mieska 😂 np przy wzierniku to musi wygladac paskudnie :)

No to jak mi sie zdarza zrobic sobie planowana popijawe to mam wtedy ułanska fantazje [emoji23] Nigdy raczej nie siadam do lampki wina, jak juz mam pic to raz a dobrze :-) :) Najlesze jest to ze mi sie wydaje wtedy ze caly cza panuje nad sobą a tu Łukasza albo sasiadka albo brat mojmnie musza wyprowadzac z błędu. Niestety na drugi dzien sie dowiaduje jakie wtedy mam pomysly :-) :)
Jak sie bawić, to się bawic A nie jakieś tam pitu pitu[emoji23]

U mnie dzisiaj troche popadalo ale tylko taki z deszczem. Ja tez lubie snieg i tz bym go chciala bo w tym roku jakas masakra z pogoda...
A propos pogody, to u nas tak...

Załączniki

• IMG_20200129_125740.jpg
    IMG_20200129_125740.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 64
No to u mnie chyba pozamiatane, jestem 7dpt dziś powinnam normalnie dostac okres i na wkładce malutka plama utrogestanu zabarwionego na brązowo 😭😭😭. Tak miałam ostatnim razem i byla dupa.

reklama
A ja po wizycie:) dzis 15dpt beta 604. Progesteron i estradiol tez wszystko dobrze. Nie wiem czy pojde na wizytę pecherzykowa, moze wytrzymam od razu do serduszka:) oczywiscie zadawalam wiele pytan bo wynik bety dostalam 5 minut przed wizyta i zapomnialam np o skurczach w macicy...biorę magnez. @Vinszka Ty do kiedy bralas no spe i buscopan?
Chodzicie normalnie robić paznokcie hybrydowe/żelowe?

Do góry