reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Tasza jak to wam ktos podpalil. No co k.........wy az musialam przeklnąć. Ale to musicie gdzies zgłosić. Mieliscie ubezpieczenie na to? Musi byc przeprowadzona jakas kontrola czy cos ? No i biedne zwierzatka, normalnie masakra jakas. 8 oocytow to bardzo ładnie 👍:-) :) cos z tego bedzie ❤ Ja mialam tylko 6 i z tego 4 transfery ;) Tylko u nas nie ma problemow z nasieniem wiec nie wiem jaki to ma wplyw...

To aż niewiarygodne.. ze tak różnie postępują w różnych krajach. Ale słyszałam,że tam do 12 tyg nie pomagają utrzymać ciazy, ze to natura ma zadecydować.
Tak dokładnie, dlatego zastanawiam sie bo jezeli sie uda mi zajsc w ciążę to wole zostac w Polsce pod kontrolą lekarza. Tu w uk nikt mi nie pomoże. To sa tylko 3 usg na cala ciążę. Cyrk.
Mialam sytuację taka ze przy drugiej ciąży pojechałam do szpitala.Strasznie krwawilam. Wiedziałam ze to jest poronienie. Oni zadzwonili do mnie na drugi dzien ze musze wrócić do szpitala bo oni nie sa pewni czy ja poronilam. Czlowiek w takim momecie glupieje i zyje nadzieja ze jest jeszcze jakas szansa 😞az szkoda słów.
Znowu mojej przyjaciółce powiedzieli ze poronila a sie okazalo ze serduszko bije i jest wszystko ok.
Tu się leczyc to jakas tragedia😭

reklama
Do góry