reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak, wiem,ze to dopiero trzecie podejscie. Ale został nam tylko jeden mrożaczek i na następną stymulacje dlugo nie bedzie nas stać..
Ja podchodzę w Gamecie Gdynia.
Przy drugim razem bylam bardzo, bardzo spokojna. Czulam sie inaczej niz po swiezym i mialam nadzieje,że sie uda. Nie udało sie. Tym razem częściej mnie pobolewa brzuch. Piersi w ogole nie bola. Ale tak jak piszesz, ja prócz forum nie wchodzę na żadne inne strony i nie czytam. I chyba też się nie doszukuję objawow. Chyba. Calkiem wiadomo,że nie da się nie myśleć. Najważniejsze,że czuje się dobrze u tego lekarza, bo widzę,że szuka, zmienia i jest bardzo konkretny.
Kochana a u kogo sie leczysz? Ja tez Gameta Gdynia

reklama
Tak mnie brzuch napiżdża że masakra. Wzięłam nurofen 400. Nawet młodą usiąść i przewinąć to masakra jakaś. Wszystko będę wiedziała dopiero w piątek.
Także @bazylia128 jak już wygrzebiesz się ze swoich obowiązków to dopisz mi proszę transfer 31sty, kontrola progesteronu 5lut i betę 12lut[emoji3]
Mój synek jest z pierwszej stymalcji na świeżym transferze :) trzymam kciuki.

@Dakita30 kochanie przypomnij mi jeszcze swoje terminy porodu itd Nie ogarnialam tego wczesniej:) Dziewczynki pliiiissskkkaaaaaaa przypominajcie mi zeby wpisac kogos do kalendarza wiem ze jest sporo dziewczynek i duzo sie teraz dzieje ;) Ja nie chce tez byc nachalna. Tylko oznaczajcie mnie wodpowiedzi bo to sie u mnie sprawdzalo. Duzo u mnie ostatnio obowiazkow ale to sie zmieni ;) na lepsze :) Dlatego tak teraz jest. Ciesze sie ze juz prawie sie poogarnialam w pracy. Nowa kolezanka bardzo fajna. Cieszy sie ze dostala prace a raczej awans jak dziecko ale nie wie jeszcze jaki to ciezki kawalek chleba ;) Ale mi sie ona narazie podoba.

@Artemida90 Ciebie juz wpisalam :) Nie masz pojecia jak bardzo sie ciesze. Naprawde trzymam kciuki. I wiesz cio sprawiedliwie twoj maluszek utarl mi nosa. Tylko ja juz tez wiesz ze po przejsciach i tak upatruje te swoje niepowodzenia w tej IO, a tu moze byc klops. Ale wynikow pilnuj bo moze byc cukrzyca ciazowa.

@fredka84 nawet nie masz pojecia jak ja za Toba teskniłam :) I za całym forum ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Co do USG piersi to nie fajnie ze cos ci tam w nich powstaje. Ale dziewczyny nie macie tak ze do transferow co pol roku trzeba robic USG piersi? U mnie w klinice tak jest.

@Dakita30 kochanie przypomnij mi jeszcze swoje terminy porodu itd Nie ogarnialam tego wczesniej:) Dziewczynki pliiiissskkkaaaaaaa przypominajcie mi zeby wpisac kogos do kalendarza wiem ze jest sporo dziewczynek i duzo sie teraz dzieje ;) Ja nie chce tez byc nachalna. Tylko oznaczajcie mnie wodpowiedzi bo to sie u mnie sprawdzalo. Duzo u mnie ostatnio obowiazkow ale to sie zmieni ;) na lepsze :) Dlatego tak teraz jest. Ciesze sie ze juz prawie sie poogarnialam w pracy. Nowa kolezanka bardzo fajna. Cieszy sie ze dostala prace a raczej awans jak dziecko ale nie wie jeszcze jaki to ciezki kawalek chleba ;) Ale mi sie ona narazie podoba.
A powiedz kochana, czy w pracy powiedziałas o swojej sytuacji? Bo tak się tego bałaś. Czy narazie cichosza?

reklama
To ja poproszę na 31 01 na podglądanie jajek😀

Do góry