reklama
motylek24
Fanka BB :)
Ja bym nie wytrzymała z taką służbą zdrowia. Nawet w szpitalu miałam swoje tajne leki na infekcje, a te ich "starej generacji" szły w kosz. Wiadomo w szpitalu nie używają droższych leków, jadą na najtańszych.W Holandii podobnie
Czarna1985
konczy sie na PICKA a do tego jeszcze wczesniejsze literki tez super do tego pasują. A jak je przeksztalcają
Na mnie w szkole wolali zupa. A jak poszlam gdzies co zalatwiac to pytali bialy czy czerwony?masakra
Ale moj kolega mial jeszcze gorzej bo ma na nazwisko Ruchala
On to mial przechlapane
bazylia128
To nie zostawili cie nawet na obserwacji?Zgadzam sie z twoją przyjaciółka na wszystko jest paracetamol. 4 lata temu mieliśmy wypadek samochodowy z mezem.Od ostrego hamowania pasy mnie dosc przygniotly. Kręgosłup mnie wtedy strasznie bolal. Dostalam paracetamol i wyslali mnie do domukazali leżeć tak wlasnie sie zyje w Wielkiej Brytani
Czarna1985
Nie . Nawet żadnych badan mi nie zrobili. Kazali mi isc do domuTo nie zostawili cie nawet na obserwacji?
Liliana87
U mnie nic nigdzie nie pisało, rozbieram się do badania tylko do pasa.. No ale naprawdę żarty się skończyli [emoji23] umowie się gdzieś na usg bo aż wstyd..Bo moze zdrowo wygladaja ale serio poza tym tez chyba bylo albo w jakims dokumencie albo gdzies czytalam ze bardzo naciskaja na aktualne USG piersi no i u mnie tak jest. Ja jak nigdy nie robilam tak juz dwa razy robilam
Liliana87
Ciiiii [emoji23]@no dziewczyny ta nasza @Liliana87 to ma czadowe nazwisko [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Ja mam tak dziewaczne ze malo takich w Polsce I do tego chyba obrazliwe hehehehe ale nie mialam wyjscia i musialam takie brac
Czarna1985
Kochana nie denerwuj się tak... staraj sie nie ściągać czarnych mysliA wogole to wam powiem zeciągle głodna jestem no rzrec mi się chce jak niewiem ... no a to u mnie zazwyczaj świadczy o @ ale dobra miałam nie uprawiać czarnowictwa. ..
bazylia128
Oj tam to ty mialas fajne nazwisko Ale znam tez przypadki np słyszałam o NIERUCHAŁ Albo Ojczenasz a juz najbardziej mnie rozsmiesza Kiełbasa, tak miala na imie moja kolezanka i do tej pory nie wiem dlaczego akurat to nazwisko. Monika Kiełbasa
Na mnie w szkole wolali zupa. A jak poszlam gdzies co zalatwiac to pytali bialy czy czerwony?masakra
Ale moj kolega mial jeszcze gorzej bo ma na nazwisko Ruchala
On to mial przechlapane
reklama
bazylia128
Dont worry jestes moja tajemnicaCiiiii [emoji23]
Podziel się: