reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sony - dziekuje za cieple przyjecie. A czy Ty przypadkiem nie jestes na podobnym etapie jak ja? ja jestem po 7 dniach stymulacji i jutro sie okaze co dalej.
Ja dzisiaj czuje, ze mam jajniki i to oba, wiec mam nadzieje, ze cos sie w nich produkuje...
Jak tak Was czytam i widze, ze tyle w Was dobrych slow i wsparcia, mimo, ze nie kazdy dzien jest dla Was latwy, to jeszcze mocniej zaciskam kciuki, by Wam sie udalo i zeby bylo jeszcze wicej dzieki temu dobrych ludzi na swiecie.

a na dobranoc kwalek ze Starszych Panow:
Dobranoc, dobranoc niewiasto
Skłoń główkę na miękką poduszkę
Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem
Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce
Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje
A teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen
Dobranoc, dobranoc niewiasto
Już czas na sen

reklama
Ostatnio malo sie udzielam, ale ciagle sledze watek i wszystkim mocno kibicuje. Jeszcze niedawno nie moglam sie doczekac kiedy w koncu bedzie kolejna moja proba, zazdroscilam dziewczynom,ze juz testuja, a kiedy przyszla moja kolej czekania na testowanie ostro swirowalam, jeszcze te testy negatywne, a pozniej zaskoczenie ze beta jednak rosnie. Pozniej pierwsze usg... Ciagle na cos czekamy, a strach juz bedzie nam towarzyszyl zawsze ...przy chodzeniu do toalety i analizowaniu koloru papieru, przy kazdym bolu brzucha... Wszystkie tu jestescie bardzo silne i ja tez staram sie tego od Was uczyc.:)))

A może szklanka mleka na dobry sen?
Dobranoc.
546853_461392737242813_464239416_n.jpg

Witam Was dziewczynki!
Dzisiaj mój ostatni dzień zastrzyku i jutro się okaże na USG czy spełniły swoją rolę :) Proszę trzymajcie kciuki!! Ja już jestem tak zestresowana, że nawet jeść mi się nie chce.. Ale bratowa mi dzisiaj powiedziała, że tyle razy już miałam pecha, że teraz musi się udać!! By było się z czego cieszyć, w końcu! Zrobiłam się jakaś dziwna po tych hormonach, zbiera mi się na płacz jak tylko pomyślę, że mogłoby się udać!!
Życzę Wam wszystkim miłego dnia i duuużo uśmiechu!!

Witam Kobietki,

Adus, dolaczam sie do kopniakow. :tak: Masz ladne blastki w brzusiu i mysl o nich pozytywnie. Moze obejrzyj sobie jakis film albo bajki, jak to robila Kinia. Ostatnio ogladalam z chrzesniakiem bajki i dostrzeglam ,ze one mnie blogo uspokajaja. Reksio albo Bolek i Lolek???? ;-)

Pingwinek
ach te hormony. Mnie udalo sie nawet zrzucic 1,5kg i brzuch nie jest taki nabrzmialy. Czuje sie tak lekko ale niestety niedlugo hormony wszystko zmienia. A w parcy mozesz zawsze powiedziedzeic,ze przytylas po swietach ;-)

Lawendowy, oby do 12 a potem relaksik ;-)

Milego dnia!!!

Domat, Ty sie nie wyglupiaj tylko jedz. To co jesz ma rowniez wplyw na jajeczka. I sie nie stresuj za duzo. Bedzei dobrze. Trzymam juz kciuki &&&&&&&&&&&&&

agapl, dziękuję za kciuki! Wiesz, nie wiem czemu ale mam przeczucie, że bedzie dobrze :) Teraz najciekawszy i najtrudniejszy okres przede mną.. A u Ciebie jak? Na jakim etapie jesteś po crio??

reklama
Do góry